Zrenjanin

Tetka Ana iz Zrenjanina je bila ekstrevagantnija od svake holivudske zvezde

Luftika pre 2 dana
Ana Vukotić iz Zrenjanina, ili samo ‘tetka Ana’, kako su je najčešće oslovljavali njeni sugrađani preminula je juče (16. april) u 99. godini života. U čast ove jedinstvene žene koja je uvek bila ispred svog vremena donosimo vam priču o… »

Podkast “Zrenjanin danas” – Priča o Savremenoj galeriji

Zrenjanin danas pre 2 dana
Sunčica Lambić Fenjčev, kustos Savremene galerije (Zrenjanin) priča o istoriji galerije i Umetničke kolonije Ečka, takođe pričamo i o stanju u kulturi uopšte. Emisija namenjena slušaocima iz Zrenjanina i okoline. Sadrži tematske priloge o… »

Zrenjaninu milion dinara za projekte lokalnog i regionalnog razvoja: Ugovor sa pokrajinskim sekretarom potpisao gradonačelnika

Večernje novosti pre 2 dana
OD ukupno 34 miliona dinara namenjenih za 36 gradova i opština u Vojvodini, u okviru konkursa za sufinansiranje izrade planova razvoja jedinica lokalnih samouprava, grad Zrenjanin dobio je milion dinara za aktivnosti na projektima koji se odnose na… »

Fabrika navodno zatvorena, ima i katanac, ali radi punom parom i nastavlja da truje vodu i vazduh

Luftika pre 3 dana
Neprofitabilna i nepolitička ekološka organizacija Eko straža namenjena stvaranju svesti o aktuenim i potencijalnim ekološkim problemima sa naglaskom na zagađenje životne sredine u Srbiji prenela je na Fejsbuku najnovije informacije vezane za… »

Zrenjanin domaćin 70. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine

Danas pre 2 dana
Zrenjanin i pozorište „Toša Jovanović“ domaćini su 70. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine od 19. do 26. aprila. Ceremonija svečanog otvaranja kao i prva takmičarska predstava biće održani u Zrenjaninu, dok će ostale predstave biti… »

DOPISNICA IZ BANATA - Ljubomir Živkov: Fruštuk II

RTV pre 2 dana
FARKAŽDIN - Prošle sedmice dospeli smo do istorijskog trenutka kad smo moja sestra i ja, prvi nakon ne zna se ni koliko pokolenja u kuću uneli kakao, prvi put je u našoj kujni, gde su se osećali i vanil šećer, i cimet posut po ludajnici, zamirisalo… »

Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine od 19. aprila: Svečano otvaranje u Zrenjaninu

B92 pre 2 dana
Jubilarni, 70. Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine – Epsko i dramsko biće održan od 19. do 26. aprila, uz učešće 9 pozorišta iz Vojvodine, a selektor Slobodan Savić odabrao je 12 predstava. Kako je najavljeno na današnjoj… »

Lekovi za Milicu su prioritet

Vesti online pre 2 dana
Kako ni jedan apel ljudi u nevolji objavljen na stranici Humanitarnog mosta ne ostane bez odgovora, tako ni bez reakcije nije ostala molba za pomoć porodice 10-godišnje Milice Tatić iz Kumana u okolini Zrenjanina, obolele od autoimunog hepatitisa… »

Preminula je tetka Ana

Zrenjanin danas pre 2 dana
ZRENJANIN – Anu Vukotić ceo Zrenjanin znao je jednostavno, kao tetka Anu. Ona je legenda koju ceo grad znao po živopisnoj i nesvakidašnjoj odeći koju je sama kreira i nosila. Teta Ana je govorila više od 10 jezika, proputovala je ceo svet i u… »

„Kajgana nedelje“ na našem portalu, prženje od nedelje

Nova pre 2 dana
Popularni PUF tandem iz Zrenjanina, Miljan Čičić i Milan Pernat, posle nastupa na građanskim protestima, pojavljivanja u video klipovima i spotovima, bitisanju na društvenim mrežama, od nedelje, 18. aprila 2021. godine imaće i svoje medijsko… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
ponedeljak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
12 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
5˚ / 12˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 17˚

Vesti dana »