Zrenjanin

Kreni-Promeni: Sakupljeno 20 miliona dinara za bolesnu decu

N1 Info pre 3 dana
Tim inicijative Kreni-Promeni saopštio je da je posle peticije koju je potpisalo 115.000 ljudi, 11 lokalnih samouprava novac za proslavu Nove godine preusmerilo za pomoć bolesnoj deci, pa je na taj način prikupljeno 20 miliona dinara. Prema… »

"Okupe se sedam dana da pijanče": Bivši hrvatski rukometaš izneo šokantne tvrdnje o našem timu

Telegraf pre 3 dana
Bojan Jović uporedio našu rukometnu reprezentaciju sa hrvatskim košarkaškim timom. Svetsko prvenstvo u Egiptu je u toku, nije baš da sve protiče u najboljem mogućem redu, ali polako, ali sigurno se bližimo onom najzanimljvijem delu. Srbije nema na… »

Lakša komunikacija stanara Gerontološkog centra sa porodicama

Zrenjaninski pre 3 dana
Gerontološki centar Zrenjanin je jedna od 20 ustanova tog tipa u Srbiji koje su dobile tehničku opremu, odnosno smart televizore i tablet uređaje, kako bi korisnicima bila olakšana komunikacija sa porodicama. Komunikacija je do sada bila ograničena… »

Kostreš: Voda u Zrenjaninu 17 godina nije za piće

Nova pre 3 dana
Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Bojan Kostreš podsetio je da se danas navršava 17 godina od kako je sanitarna inspekcija zabranila upotrebu pijaće vode u Zrenjaninu i dodao da je rešenje za probleme vodosnabdevanja izgradnja… »

LSV poziva na rešavanje problema ispravne vode u Zrenjaninu

B92 pre 3 dana
Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš podsetio je da se danas navršava 17 godina od kako je sanitarna inspekcija zabranila upotrebu pijaće vode u Zrenjaninu. On smatra da je put za rešavanje pitanja ispravne pijaće vode na teritoriji srednjeg i… »

Zapošljavanje: Da li ste videli ova dva nova oglasa za posao?

Zrenjaninski pre 3 dana
Objavljeni su novi konkursi za zapošljavanje, koje portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici. Poslodavac „Kiki Drops“ iz Zrenjanina raspisao je konkurs za zapošljavanje jednog muško-ženskog frizera. Konkurs je otvoren do 20… »

Iz republičkog budžeta za projekte u Zrenjaninu 832 miliona dinara

RTV pre 3 dana
ZRENJANIN - Za različite projekte koji su, posredno ili neposredno, u vezi sa investicijama u gradu Zrenjaninu, država će ove godine iz republičkog budžeta usmeriti AP Vojvodini više od 832 miliona dinara. Kako je objavljeno na sajtu grada, kao… »

Iz republičkog budžeta za projekte u Zrenjaninu 832 miliona dinara

Dnevnik pre 3 dana
ZRENjANIN: Za različite projekte koji su, posredno ili neposredno, u vezi sa investicijama u gradu Zrenjaninu, država će ove godine iz republičkog budžeta usmeriti AP Vojvodini više od 832 miliona dinara. Kako je objavljeno na sajtu grada, kao… »

Počela vakcinacija u Zrenjaninu, stiglo oko 2.000 doza vakcina (FOTO)

Danas pre 3 dana
U staroj Specijalističkoj poliklinici u Zrenjaninu počela je vakcinacija stanovništva protiv virusa kovid. Kako je navedeno iz kabineta gradonačelnika, tokom vikenda obavljena je vakcinacija građana koji su se dobrovoljno prijavili preko portala… »

LSV: Regionalnim vodovodom do ispravne vode u Zrenjaninu

Kurir pre 3 dana
NOVI SAD - Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš podsetio je da se danas navršava 17 godina od kako je sanitarna inspekcija zabranila upotrebu pijaće vode u Zrenjaninu i smatra da je put za rešavanje pitanja ispravne pijaće vode na teritoriji srednjeg… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
subota
Oblačno
Oblačno
10 ˚C
nedelja
Kiša
Kiša
5˚ / 9˚
ponedeljak
Jaka kiša
Jaka kiša
0˚ / 5˚

Vesti dana »