Zrenjanin

Dve osobe stradale u požaru kod Zrenjanina

B92 pre 4 sati
Dva brata starosti 60 i 62 godine stradala su noćas u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina, pišu mediji. Prema navodima, požar je izbio u kući porodice Radonjić oko 3 sata ujutru. Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage.… »

Srbija noćas kao ratna zona, pucala i “zolja”

Nova pre 4 sati
Napad zoljom i Molotovljevim koktelom u Beogradu, pogibija dvojice braće u požaru u selu kod Zrenjanina, hapšenje oca osumnjičenog za obljubu svoje maloletne dece... samo su neke od uznemirujućih vesti koje su jutros obišle Srbiju. Da je Beograd… »

U Novom Sadu manje od 100 novozaraženih koronom

Radio 021 pre 4 sati
Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 395 novih slučajeva kovida-19. Dan ranije bilo ih je 377. Najveći broj novoobolelih je u Novom Sadu - 98, nešto manje nego dan ranije kada ih je bilo 104. U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih… »

Srbija kao ratna zona – Molotovljev koktel i “zolja” po beogradskim kafićima

Luftika pre 3 sata
Napad zoljom i Molotovljevim koktelom na beogradske kafiće, smrt dvojice braće u požaru u selu kod Zrenjanina, hapšenje oca osumnjičenog za obljubu svoje maloletne dece… samo su neke od tragičnih i uznemirujućih vesti koje su od jutros obišle… »

U Vojvodini 395 novozaraženih, najviše u Novom Sadu - 98

Dnevnik pre 5 sati
NOVI SAD: Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 395 novih slučajeva, a najveći broj ih je u Novom Sadu, 98. U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 13.238. Očekuje se dalji postepen pad broja aktivnih… »

Dva brata poginula u požaru u Orlovatu

Radio 021 pre 5 sati
Dva brata stradala su prošle noći u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina, prenose mediji. Požar je izbio oko tri sata ujutru. Stradali muškarci imali su 60 i 62 godine. Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage. Autor: Tanjug… »

U požaru u Orlovatu kod Zrenjanina stradala braća

N1 Info pre 6 sati
Dvojica braće stradala su noćas u požaru u mestu Orlovat kod Zrenjanina. Iz zrenjaninske vatrogasne službe potvrdili su za portal Nova.rs da je došlo do požara. “Ekipe su izašle na teren, pronađena su dva tela”, rekli su iz ove službe. Požar… »

Meiđi: Dva brata nastradala u požaru kod Zrenjanina

Dnevnik pre 6 sati
ZRENjANIN: Dva brata starosti 60 i 62 godine stradali su noćas u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina, prenose mediji. Požar je izbio u kući porodice Radonjić oko tri sata ujutru. Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage.… »

Velika tragedija u selu Orlovat kod Zrenjanina: Dva brata nastradala u požaru

Kurir pre 6 sati
ORLOVAT - Dva brata starosti 60 i 62 godine stradala su noćas u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina. Požar je izbio u kući porodice Radonjić oko 3 sata ujutru. Policija je pokrenula istragu tokom koje će biti utvrđen uzrok požara. (Kurir.rs/TV… »

Braća nastradala u velikom požaru u Zrenjaninu

Nova pre 6 sati
Dve osobe nastradale su tokom noći u požaru, koji je izbio u mestu Orlovat u Zrenjaninu. Iz zrenjaninske vatrogasne službe potvrdili su za portal Nova.rs da je došlo do požara. “Ekipe su izašle na teren, pronađena su dva tela”, rekli su iz ove… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
subota
Pretežno vedro
Pretežno vedro
-2 ˚C
nedelja
Jak sneg
Jak sneg
-10˚ / -2˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-6˚ / -2˚

Vesti dana »