Hronika arhiva vesti 29.04.2016

Internet prevare vode ljude i preduzeća u bankrot

Dnevnik 29.04.2016
Specijalni sud u Beogradu početkom nedelje osudio je, u prvostepenom postupku 18 okrivljenih za SMS prevare. Internet prevare nisu novost u našoj zemlji. U studiji MUP-a “Procena pretnji od teškog i organizovanog kriminala” navodi da su u Srbiji… »

Povređeni dečak prebačen u Beograd

Južne vesti 29.04.2016
Niš Iako u svesnom i stabilnom stanju, zbog ozbiljnosti povreda dečak kog je u četvrtak udarila struja od 25.000 volti na niškoj železničkoj stanici, prebačen je na Institut za majku i dete. Kako je novinarima "Južnih vesti" saopštio direktor… »

Suprug Maje Adrovac izručen Srbiji!

Alo 29.04.2016
Ivan Adrovac, suprug Maje Adrovac, kojoj se sudi zbog umešanosti u pokušaj ubistva Milana Beka deportovan je iz Švajcarske u Srbiju. Ivan Adrovac suprug Maje Adrovac, kojoj se sudi zbog umešanosti u pokušaj ubistva Milana Beka, deportovan je iz… »

Ko je od ovih 6 ljudi ubica? Jedan od njih je ubio Jelenu Krsmanović?!

Srbija danas 29.04.2016
Četiri nedelje policijske istrage ubistva pevačice Jelene Krsmanović iznedrile su malo konkretnih dokaza, ali zato najmanje šest potencijalnih scenarija usmrćivanja ove mlade žene. Nijedan od pomenutih scenarija, međutim, nije dovoljno potkrepljen… »

Umešan u pokušaj atentata na Beka? Švajcarci izručili Ivana Adrovca

Srbija danas 29.04.2016
Ivan Adrovac, suprug Maje Adrovac, kojoj se sudi zbog umešanosti u pokušaj ubistva Milana Beka deportovan je iz Švajcarske u Srbiju. Muž Maje Adrovac je iz Srbije pobegao veče uoči njenog hapšenja 17. jula. 2015. godine. Za njim nije izdata… »

Izbio stravičan požar: Gorela kuća u Novom Pazaru, ima i povređenih!

Srbija danas 29.04.2016
Porodična kuća Hot Omera iz novopazarskog naselja Veliko polje izgorela je u požaru koji je izbio oko 16 časova. Prema nezvaničnim saznanjima, u požaru su povređeni Omerovi sinovi, Hot Adnan (20) i Hot Armin (14) i oni su prevezeni u novopazarsku… »

Ubica se: Izvukao?! Zašto bi ubistvo zvezde Granda lako moglo da ostane nerešen slučaj

Blic 29.04.2016
Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović ni posle 27 dana nije rešeno, zbog čega postoji realna opasnost da će obimna istraga uskoro dobiti etiketu nerešenog slučaja. Saslušanja, poligrafi, forenzičari, pretresi, DNK analize, neprekidna pretraga… »

Ranjen mladić u pucnjavi u Trebinju

Blic 29.04.2016
U trebinjskom naselju Bregovi danas je došlo do pucnjave u kojoj je jedan mladić zadobio je prostrelne rane noge i šake, potvrđeno je Srni u policiji. Ranjeni mladić je smešten u Bolnicu Trebinje. Pucnjavi, koja se desila oko 15 sati prethodila je… »

Uhapšen tačijev ujak: Uzeo 30 miliona evra kroz imovinu?!

Srbija danas 29.04.2016
Danas se predao bivši poslanik Demokratske partije Kosova Azem Sulja, osumnjičen da je vođa kriminalne grupe. Protiv njega se vodi istraga zbog sumnje da su on i pripadnici te grupe koji su s Kosova i iz Srbije, prisvojili imovinu vrednosti 30 miliona… »

Isplivalo telo muškarca iz Tamiša

Alo 29.04.2016
Telo muške osobe isplivlao je danas oko 13 sati iz Tamiša na keju u Pančevu, nedaleko od "Vodoremonta". Telo je poslato na obdukciju i DNK analizu kako bi se utvrdio identitet preminulog i uzrok smrti. Našli telo na obali Save Našli telo na obali… »