Hronika arhiva vesti 29.04.2016

Pančevo: Telo nepoznatog muškarca isplivalo iz Tamiša

Kurir 29.04.2016
PANČEVO - Telo nepoznate muške osobe isplivlao je danas oko 13 sati iz Tamiša na keju u Pančevu, nedaleko od "Vodoremonta". Telo je poslato na obdukciju i DNK analizu kako bi se utvrdio identitet preminulog i uzrok smrti. Kako nezvanično saznajemo… »

Još jedno samoubistvo? Isplivao leš iz Tamiša kod Pančeva

Srbija danas 29.04.2016
Telo je poslato na obdukciju. Telo muške osobe isplivlao je danas oko 13 sati iz Tamiša na keju u Pančevu, nedaleko od "Vodoremonta". Telo je poslato na obdukciju i DNK analizu kako bi se utvrdio identitet preminulog i uzrok smrti. Kako nezvanično… »

Mladić pucao sebi u glavu

Alo 29.04.2016
Z. S. (23) iz Vlasotinca ubio se noćas, pucavši sebi pištoljem u glavu. Tragedija se dogodila jedan sat posle ponoći u kući njegove porodice, a o motivima se samo nagađa. Spekuliše se da njegov samoubilački čin ima veze sa saobraćajnom nezgodom… »

Tragedija u vlasotincu: Mladić pucao pištoljem sebi u glavu

Kurir 29.04.2016
VLASOTINCE – Dvadesetrogodišnji mladić iz Vlasotinca ubio se noćas, pucavši sebi pištoljem u glavu, potvrđeno je u tamošnjoj policiji. Tragedija se dogodila jedan sat posle ponoći u kući njegove porodice. O motivima ovog samoubilačkog čina i… »

Samoubistvo u vlasotincu: Pucao sebi u glavu, a razlog za to desio se pre godinu dana?!

Srbija danas 29.04.2016
Dvadesetrogodišnji mladić iz Vlasotinca ubio se noćas, pucavši sebi pištoljem u glavu, potvrđeno je u tamošnjoj policiji. Tragedija se dogodila jedan sat posle ponoći u kući njegove porodice. O motivima ovog samoubilačkog čina i odlasaka sa… »

Nasrnuo na majku i sestrića

Alo 29.04.2016
Policija je uhapsila V. D. (40) iz Brusa, zbog sumnje da je izbršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je V. D. fizički nasrnuo na majku i sestrića, kome je naneo lake telesne povrede. Njemu je, po odobrenju zamenika javnog Tužilaštva u… »

Vavić oslobođen za pokušaj ubistva na Blejvoču

Alo 29.04.2016
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio danas Nikolu Vavića (26), mlađeg brata jednog od vođa Partizanovih navijaca Aleksandra Vavića optužbi da je krajem maja 2014. godine "na podmukao način" pokušao da ubije radnika obezbeđenja… »

Samoubistvo u Surčinu? Pronađeno beživotno telo muškarca na obali Save

Srbija danas 29.04.2016
Telo čoveka sa ranom iz vatrenog oružja pronađeno je u automobilu marke "reno", na Savskom nasipu u Surčinu. Pretpostavlja se da je muškarac od oko 55 godina izvršio samoubistvo. Čovek bez znakova života pronađen je dana oko 11.50 na obali Save u… »

Dečak iz Niša hitno prebačen u Beograd!

Alo 29.04.2016
Maloletni P. I. (17) kog je udarila struja napona 25.000 volti transportovan je danas oko podneva iz Kliničkog centra u Nišu na Institut za maju i dete u Beograd, saznaje „Alo!“. - Dete povređeno strujnim udarom. Oko 12 časova sa dečje hirurgije… »

Rane iz vatrenog oružja: Telo nepoznatog muškarca pronađeno na obali Save kod Surčina

Kurir 29.04.2016
BEOGRAD - Telo nepoznatog muškarca pronađeno je danas oko podneva na obali Save kod Surčina. Telo muškarca starosti oko 60 godina pronađeno je u vozilu na Savskom nasipu, sa ranom nanetom iz vatrenog oružja. Lekari Hitne pomoći konstatovali su smrt… »