Hronika arhiva vesti 29.04.2016

Preokret koji niko nije očekivao: Jelena ubijena iz osvete Zoranu?!

Srbija danas 29.04.2016
Istraga svirepog ubistva pevačice Granda Jelene Marjanović nastavlja se proverom privatnih i poslovnih kontakata njenog supruga Zorana Marjanovića. - Tragajući za dokazima poslednjih dana proveravaju se Zoranovi saradnici iz javnog života, ali i… »

Teška nesreća u Kruševcu: Automobil sleteo u reku, poginuo vozač

Srbija danas 29.04.2016
U saobraćajnoj nesreći na putnom pravcu Bela Voda - Velika Drenova jedna osoba izgubila je jutros život, saopštila je Policijska uprava Kruševca. Do nesreće je došlo kada je vozilo kruševačkih registarskih oznaka sletelo u reku, usled čega je… »

Vozač sleteo u reku i poginuo

Alo 29.04.2016
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na putnom pravcu Bela Voda - Velika Drenova, na dvadesetak kilometara od Kruševca. Prema navodima policije, do nesreće je došlo kada je vozilo kruševačkih registarskih oznaka sletelo u reku, a… »

Frizerka svedočila na suđenju: Taton je sam skočio

Večernje novosti 29.04.2016
Na suđenju Đorđu Preliću zbog optužbi za pogibiju francuskog navijača svedočila frizerka Svetlana Bibanja. Preslušan i snimak koji je potvrdio ove reči. Sud je do sada nije pozivao kao svedoka na suđenjima. VIDELA sam jednog dečka kako je, sa… »

ON JE UBIO JELENU? TRAŽI SE BICIKLISTA U SIVOM DUKSU: Policija ima foto-robot

Press 29.04.2016
Policajci su meštanima pokazivali slike mladića starog oko 30 godina koga su snimile kamere u blizini nasipa 2. aprila, kad je poslednji put viđena Jelena, a traga se i za starijim modelom BMW plave boje. Foto:Kurir.rs Inspektori su s fotografijom na… »

Našli telo na obali Save

Alo 29.04.2016
Čovek bez znakova života pronađen je oko 11.50 na obali Save u Surčinu. Telo nepoznatog muškarca pronađeno je u pravcu centra ka obali. Ekipe Hitne pomoći su na licu mesta.… »

Užas na obali Save: Pronađen mrtav muškarac!

Telegraf 29.04.2016
- Hitna pomoć je na licu mesta - kratko su prokomentarisali nadležni iz ove ustanove. Čovek bez znakova života pronađen je oko 11.50 na obali Save u Surčinu. Telo nepoznatog muškarca pronađeno je u pravcu centra ka obali, objasnili su nadležni iz… »

Presreo nepoznatu devojku u Beogradu i krvnički je prebio! Nakon toga pušten uz prekršajnu prijavu?!

Srbija danas 29.04.2016
Jovana je sa teškim povredama prevezena u VMA. Stefan R. iz Beograda priveden je preksinoć oko 23 časa nakon što je iz čista mira presreo Jovanu Trajković (23) u Ulici Jug Bogdanovoj i krvnički pretukao naočigled prolaznika. Pijanog nasilnika… »

Neverovatan obrt u istrazi! Policija ubicu imala u šaci, a onda...

Srbija danas 29.04.2016
Istraga zločina koji skoro već mesec dana drži celu Srbiju na nogama zapala je u težak ćorsokak. Inspektori koji rade na ovom slučaju, osim određenih sumnji u pojedine članove porodice Marjanović, nemaju više nijedan trag. Policija je nedavno… »

Noć u Beogradu: Jedna osoba zadobila prostrelne rane

Srbija danas 29.04.2016
Jedna osoba zadobila je sinoć u Beogradu prostrelne rane obe nadkolenice, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Hitna pomoć je u 21.41 časova kod broja 44. u Kadinjačkoj ulici na Ceraku preuzela iz privatnog vozila povređenog pacijenta i… »