Izvor: Danas arhiva vesti 09.05.2016

Nikolić:Vučiću mandat

Danas 08.05.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da će mandat za sastav nove vlade poveriti predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, pošto je pobeda SNS na izborima zaista upečatljiva i jasna. Ja mislim da neću morati čak ni da… »

Cunami smeha i cunami suza

Danas 08.05.2016
Mladen Mitrović, reditelj filma "U potrazi za snom" koji otvara 9. Beldocs. Beograd - - Projekcijom filma "U potrazi za snom" u režiji Mladena Mitrovića u četvrtak, 12. maja, u Sava centru počinje 9. Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs… »

Ženski kvartet oduševio publiku

Danas 08.05.2016
Uspešno veče umetničke muzike u Užicu. Užice - - Nakon Valjeva i Čačka, kamerni kvartet, koji čine Jelena Petrović, violinistkinja koja živi u Parizu, i profesorke Muzičke škole "Vojislav Lale Stefanović" iz Užica - Vera Bukvić (violina)… »

Strah od novih poreza i smanjenja penzija

Danas 08.05.2016
Održane demonstracije ispred grčkog parlamenta uoči glasanja o dodatnim reformama Vlasnici atinskih radnji tvrde da će prestati da plaćaju dažbine. Atina - Demonstranti su se okupili ispred grčkog parlamenta uoči glasanja o daljim merama štednje… »

Muzički performans na beogradskom aerodromu

Danas 08.05.2016
Beograd - - Grupa studenata "University of Music and Performing Arts in Graz" iz Graca, izvela je kratak muzički performans u tranzitu beogradskog aerodroma, u periodu čekanja nastavka leta iz Beča za Sarajevo, gde će u utorak održati koncert. Ideju… »

Stvari s identitetom

Danas 08.05.2016
Otvorena prva pop up koncept radnja u Kraljevića Marka 1. Beograd - - "Poenta pop up koncept stora je u tome da se otvara na određeno vreme, potom na izvesni period nestane, da bi se ponovo pojavio, ali preseljen, na nekoj drugoj lokaciji. Cilj takvog… »