Regioni arhiva vesti 17.07.2016

Ugljanin izlazi iz Skupštine

Radio sto plus 17.07.2016
Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatraće na sutrašnjoj sednici ostavku poslanika Sulejmana Ugljanina. Ugljaninov izlazak iz poslničke klupe dovodi se u vezu sa skorim formiranjem vlade i očekivanjima da posle… »

Posledice poplava još vidiljive, najavljana blokada puta

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Čačak - Meštani tri mesne zajednice, najavili su da će zbog izostanka državne pomoći u saniciji štete, nastale zbog poplava, od danas blokirati magistralni put u Konjevićima kod Čačka. Oni kažu da neće odustati od ovog vida protestai pored… »

Hotel "Olimp" mesto za zlatne sportiste i rajski odmor

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Čajetina/Zlatibor - Najmanje posetilaca na Zlatiboru ima u martu i aprilu, kaže direktor hotela "Olimp" Miodrag Ilić Kićan, dodajući da je period od početka maja, pa sve do polovine juna uglavnom je rezervisan za seminare. "Čim se đaci raspuste… »

Festival staroplaninskih ukusa

Pirotske vesti 17.07.2016
Sedmi Festival staroplaninskih jela održan je juče u selu Temska. Promenljivo vreme uticalo je na manji broj takmičara, ali nije zastrašilo posetioce, koji su u sve većem broju pristizali posle svečanog otvaranja Festivala. Svega 5 ekipa, od… »

Pravoševci konačno dobili put, Ljujić: Smem da kažem - ,,fala Hodžiću"

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Prijepolje - Prijepoljsko selo Pravoševo decenijama je bilo odsečeno od sveta, a do svoje matične opštine stizali su prolazeći kroz atar dve susedne opštine, Novu Varoš i Priboj preko Bistrice. Glas zapadne Srbije višedecenijski problem meštana… »

Likovna radionica u Galeriji “Čedomir Krstić”

Pirotske vesti 17.07.2016
U Galeriji “Čedomir Krstić” biće organizovana trodnevna likovna radionica pod nazivom „Razlistavanje“, koja počinje sutra, a trajaće do 20. jula. Radionica je zamišljena kao demonstracija jednostavnog procesa pravljenja papira od papirne… »

Na Zavojskom jezeru kampuje stotinjak izviđača

Pirotske vesti 17.07.2016
Na obalama Zavojskog jezera, tačnije u mestu “Buljarice”, stotinjak izviđača iz Niša, Petrovca na Mlavi i Pirota, do 23. jula boraviće u kampu i učiti se životu u prirodi i od prirode. -Cilj nam je da izviđače naučimo da čuvaju prirodu i da… »

U iščekivanju gradskog trga: MOGLO JE I OVAKO!

Jugmedia 17.07.2016
LESKOVAC – Mali amfiteatar sa fontanom u vrtlogu nestajanja i ponovnog rađanja nekadašnje glavne ulice, sa podzemnom garažom za 350 parking mesta, sa kafanicama, galerijama, cvetnim aranžmanima, skulpturama od srednjeg rastinja, predlog je… »

SPS: Sačuvali partiju, u lokalnoj vlasti Pirota su od 2003.godine

Jugmedia 17.07.2016
PIROT – Gradski odbor SPS-a u Pirotu je sinoć je koktelom u sedištu partije obeležio 26 godina od osnivanja ove partije. Lider pirotskih socijalista zamenik gradonačelnika Pirota Vidojko Panajotović se, obraćajući se članovima partije i brojnim… »

Strašno: Požar u Hotelu Kragujevac (foto)

iKragujevac 17.07.2016
Požar je buknuo rano jutros u Hotelu Kragujevac, u samom centru Kragujevca, na sreću niko nije povređen. Požar je vrlo brzo lokalizovan, čime je sprečeno da zahvati sobe na spratovima i izazove povređivanje gostiju i veliku materijalnu štetu… »