Izvor: Kurir arhiva vesti 21.09.2016

Mame, ovo je važno za vašu decu: Pravilo 5 sekundi za hranu na podu ne važi! Evo i zašto

Kurir 21.09.2016
Iako se mnogi od nas drže pravila koje nalaže da hrana koja padne na pod i podigne se u roku od pet sekundi ne pokupi bakterije, naučnici su tu teoriju pobili i dokazali da gotovo sva hrana koja padne na pod odmah pokupi bakterije. Naučnik Donald V… »

Udaje se bivša gastozova: Zvezda Granda u šestom mesecu, evo kad će veselje

Kurir 21.09.2016
Gorana Babić, bivša pevačica ženskog sastava „Đavolice“, u šestom je mesecu trudnoće, a dete čeka sa kolegom Markom Gačićem. Bivša devojka prošlogodišnjeg pobednika rijalitija „Parovi“ Nenada Marinkovića Gastoza teško podnosi… »

Burna noć u Beogradu: 4 povređena u 3 saobraćajke, tegobe mučile hronične bolesnike

Kurir 21.09.2016
U tri saobraćajne nesreće koje su se protekle noći dogodile u Beogradu povređene su četiri osobe, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Južnom bulevaru nešto posle ponoći lakše… »

Keba veruje u snajku: Seve je dovoljno obrazovana za ono što radi!

Kurir 21.09.2016
Dragan Kojić Koja priprema nov album a jedan deo prepustio je svojoj snajki, Severini, i kako kaže, veruje joj. Naime, Severina će napisati najmanje jednu pesmu za njega a još uvek ne želi mnogo da mu otkrije. "Jeste, ništa to nije tajna sigurno će… »

Predstavljena nova programska šema Ženske TV

Kurir 21.09.2016
Beograd, 21. septembar 2016. godine – U prisustvu mnogobrojnih zvanica iz sveta biznisa, kulture i estrade u restoranu „Savanova“ sinoć je predstavljena nova programska šema prvog i jedinog domaćeg kablovskog lifestyle kanala u Srbiji –… »

Tragedija na Srebrnom jezeru: Roditelji utopljene braće saslušani u tužilaštvu

Kurir 21.09.2016
VELIKO GRADIŠTE - U tužilaštvu u Velikom Gradištu danas su saslušani Aleksandar i Sanja Petrović, roditelji utopljene braće na Srebrnom jezeru Stefana (14) i Nikole (13). Roditelji su prema saznanjima rekli da o tragediji ništa ne znaju već samo… »

Ovo su detalji svirepog ubistva kapetana vojske BiH: Ubica pokazao gde je sakrio telo

Kurir 21.09.2016
Jednomesečni pritvor određen je Kenanu Varupu (21), koji je osumnjičen za ubistvo Miroslava Stojaka, kapetana Oružanih snaga BiH. Beživotno telo 43-godišnjeg Miroslava Stojaka pronađeno je posle dvodnevne policijske potrage u kući Kenana Varupe u… »

Vikali sudiji da je kriminalac: Suđenje za Loru počelo ekscesima, izbačeni sin i žena okrivljenog

Kurir 21.09.2016
Na Županijskom sudu u Splitu počeo je objedinjeni sudski postupak Lora 1 i Lora 2, u kom se petorici optuženih sudi za ratni zločin protiv civilnog stanovništva i ratnih zarobljenika, a ostaće zapamćen i po tome što je, zbog vikanja i ometanja… »

Putin pravi super KGB: Vraća se bezbednosni sistem kao u vreme SSSR-a

Kurir 21.09.2016
Do predsedničkih izbora 2018. godine Kremlj će provesti opsežnu, skupu i zahtevnu reformu specijalnih i obaveštajnih službi, kojoj je cilj da stvori jednu efikasnu sigurnosnu megastrukturu, sličnu onoj koja je u liku KGB-a postojala u vrijeme… »

Ministarka priznala: Slovenačka vojska nema dovoljno municije u slučaju da dođe do rata

Kurir 21.09.2016
Nije istina da je Slovenija ostala bez municije za jurišne puške "F2000S" belgijske proizvodnje koje su u standardnoj opremi vojske pre 10 godina zamenile dotadašnje "kalašnjikove" iz Kragujevca, istakla je slovenačka ministarka odbrane Andreja… »