Izvor: Kurir arhiva vesti 21.09.2016

Izetbegović izbegao odgovor o pretnjama halilovića: Pričao o apliciranju BiH u EU

Kurir 21.09.2016
Predsedavajući Predsednistva BiH Bakir Izetbegović ocenio je da je prihvatanje aplikacije BiH za članstvo u Evropskoj uniji bi očekivan i istakao da će ispunjavanje upitnika biti veliki izazov za institucije BiH, ali ne sumnja da će ta država… »

Damask kritikuje bana: Optužba da je vlada Sirije ubijala civile daleko je od odredbi UN

Kurir 21.09.2016
Damask je optužio generalnog sekretara UN Ban Ki-muna da je njegov govor pred UN, u kojem kaže da je sirijska vlada odgovorna za najveći broj civila ubijenih u ratu, daleko od Povelje svetske organizacije. "Reči Ban Ki-muna o Siriji su daleko od… »

Hrvatski veteran osuđen u Srbiji ponovo uhapšen: Pustili ga zbog lečenja, a on prebio ženu

Kurir 21.09.2016
Hrvatski veteran Veljko Marić, koji je u Srbiji osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva civila u Grubišinom Polju, pa izručen Hrvatskoj da izdržava kaznu i u aprilu privremeno pušten radi lečenja, ponovo je uhapšen zbog porodičnog nasilja… »

Episkop Teodosije: Kome smeta molitva u Prištini

Kurir 21.09.2016
GRAČANICA - Episkop raško-prizrenski Teodosije izjavio je danas da će Eparhija raško-prizrenska SPC nastaviti da brine o hramu Hrista Spasa, a direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao da je podvig to što su naši duhovnici predvođeni… »

(Video) Zašto si tako ozbiljan? Putin došao u Kalašnjikov i našalio se s natmurenim radnikom

Kurir 21.09.2016
Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom posete koncernu „"Kalaššnjikov" u Ižževsku čestitao radnicima Dan oružžara, a onda mu je upalo u oči da je jedan natmuren. "Ž„Želim da izrazim nadu da će se koncern razvijati, da će vam zbog toga… »

(Video) Lavrov: Ni sirijski ni ruski avioni nisu bombardovali humanitarce u Alepu

Kurir 21.09.2016
Sirijske vazdušne snage nisu mogle da pogode konvoj, koji je dopremao humanitarnu pomoć UN u Alep, jer se napad dogodio tokom noći, kada sirijski avioni ne lete, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. "Naša vojska je već saopštila da naša… »

Živković: Predsednički izbori su šansa demokratske opozicije

Kurir 21.09.2016
Predsednik Nove stranke i narodni poslanik Zoran Živković ocenio je da Srbija ima najmanju vladu u istoriji čovečanstva koja ima samo jednog člana – predsednika vlade. On je ocenio i da su predsednički izbori u Srbiji šansa koju demokratska… »

Zbogom letu i zvanično: Jesen nam stiže danas u 16.21 čas!

Kurir 21.09.2016
BEOGRAD - Jesen na severnoj Zemljinoj polulopti počinje danas u 16.21, a u isto vreme, za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje proleće. Kako je saopštilo Astronomsko društvo "Ruđer Bošković", na dan početka jeseni Sunce u Beogradu… »

Ni policajac ne može u BG voz ako se ne validira: Kontrolori Bus plusa jači i od policije

Kurir 21.09.2016
BEOGRAD - Iako se možda očekivalo da nakon uvođenja sistema obaveznog validiranja karte prilikom ulaska na stanice BG voza dođe do nekih neprijatnih situacija, za sada sve prolazi mirno i bez incidenata. - Za sada je sve prošlo bez ikakvih… »

Zvezda Granda socijalni slučaj Darko Filipović: Nemam dana radnog staža!

Kurir 21.09.2016
Učesnik prve sezone "Zvezda Granda" Darko Filipović zgranuo je javnost kada je pred kamerama izjavio da se vodi kao socijalni slučaj. Filipović je, zajedno s koleginicom Zoricom Marković bio gost u muzičkom kampu "Maldivi". U razgovoru sa… »