Izvor: BK TV arhiva vesti 07.11.2016

STRAVIČAN ZLOČIN NA UTAKMICI: Fudbaler UBIO sudiju, pa pobegao sa lica mesta! (FOTO)

BK TV 07.11.2016
Jezivo! Šokantna vest stiže iz Meksika. Amaterski fudbaler je ubio sudiju pošto mu je arbitar pokazao crveni karton. Kada je izbila svađa na duelu Amigos del Balon i AWOL u meksičkom gradu Tulansingu, prema rečima očevidaca, fudbaler je nasrnuo na… »

BIZARNE REAKCIJE LJUDSKOG TELA KADA "ODE NA ONAJ SVET": Srca im kucaju, znoje se, ali su mrtvi

BK TV 07.11.2016
Da li ste se ikada zapitali kako tretirati nesumnjivo mrtvog koji se u mrtvačnici uspravi u sedeći položaj i prekrsti ruke preko grudi? Srca im i dalje lupaju. Uriniraju. Njihova tela se ne raspadaju i topla su na dodir. Stomak im krči, rane… »

Rasmusen: Srbija zna da joj je budućnost u NATO

BK TV 07.11.2016
Rusija neće uspeti da destablizuje Balkan, izjavio je u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE) bivši generalni sekretar NATO Andres Fog Rasmusen, koji smatra da Srbija zna da joj je, dugoročno gledano, budućnost u NATO-u. RSE navodi da je Rasmusen… »

NASLOVNE STRANE DNEVNIH LISTOVA: Prelistavanje štampe za 8. novembar 2016. godine!

BK TV 07.11.2016
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 8. novembar. Dnevna štampa u izdanjima za utorak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 8. novembar pišu o tome ko snosi odgovornost za… »

Tramp: Rejting mi ide preko krova

BK TV 07.11.2016
Republikanski kandidat za predsedničke izbore Donald Tramp izjavio je večeras u završnici kampanje da ankete pokazuju da je njegov rejting dobar i da ide ka vrhu. "Rejting mi ide preko krova, gledajte šta će da se desi", rekao je Tramp na Floridi, a… »

PUTIN IM UTERAO STRAH U KOSTI: Kada su teroristi videli OVU RUSKU ZVER, bežali su glavom bez obzira! (VIDEO)

BK TV 07.11.2016
Sirijski militanti u Alepu pobegli su glavom bez obzira od ruskog aviona koji je proleteo iznad njih. Nekoliko militanata, za koje ruski portal "ruvesna.su" piše da su pripadnici Al Nusre, stalo je da se odmori, jede i ogreje. Jedan od njih je kamerom… »

Vučić: Nije katastrofa ako se ne otvore dalja poglavlja

BK TV 07.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da neće biti katastrofa ako se do kraja godine ne otvore dalja poglavlja u pristupnim pregovorima sa EU. On je, gostujući u emisiji „Upitnik“ upitan za dijalog Beograda i Prištine kao uslov za… »

ZAGREJTE SE IZNUTRA I OSTANITE ZDRAVI: U hladnim jesenjim danima ove namirnice mogu biti PRAVI SPAS!

BK TV 07.11.2016
Živeti 100 odsto života je moguće, ali ubrzan tempo koji nameće današnji moderan život, napetost i stres, vode nedostatku sreće. Međutim, i za to postoji rešenje! Osim namirnica koje zagrevaju telo, taoisti preporučuju i hranu koja će na brz i… »

PUŠAČI, LOŠE VESTI: Ako imate OVO na plućima, onda vam se CRNO PIŠE!

BK TV 07.11.2016
Pušenje uzrokuje na stotine mutacija ljudskog DNK, a svaka mutacija je potencijalna šansa za razvoj tumora, upozoravaju naučnici. Ispitivanjem na hiljadu gena tumora, otkriveno je da osoba koja puši 20 dana u proseku doživi 150 mutacija u svakoj… »

Mihajlović apelovala na nadležne: Preduzeti preventivne mere zbog najavljenih padavina

BK TV 07.11.2016
Neka budu u pripravnosti. Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, zbog vremenskih prilika i meteorološke prognoze za naredni period, pozvala je preduzeća i agencije iz svog resora da… »