Izvor: Pravda arhiva vesti 19.11.2016

Čovek iz senke: Ovaj internet-majstor je doveo Trampa na vlast! (foto)

Pravda 19.11.2016
Donald Tramp je u svojoj predizbornoj kampanji iskoristio punu snagu interneta i društvenih mreža, što ga je, između ostalog, odvelo do pobede. Međutim, ono što se u javnosti manje zna jeste to da iza tog trijumfa stoji „čovek iz senke“ —… »

Zorica gola na plaži: Skinula kupaći, a onda joj Gastoz prišao otpozdai! (foto)

Pravda 19.11.2016
Zvezde Parova su vrlo razuzdane na Kubi... Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz uživaju trenutno na odmoru na Kubi, a veoma provokativnim slikama se, sasvim očekivano, oglašavaju na društvenim mrežama. A photo posted by Zorica Dukic (@draguljce)… »

Eskalacija u alepu: Sirijska vojska napreduje, žestok otpor militanata

Pravda 19.11.2016
Izvori sa terena ističu kako je bitka za Alep eskalirala i da se upravo vode žestoke borbe između militanata i vladinih snaga koje nastoje da se probiju dublje na prostor istočnog Alepa. Sirijska vojska očigledno ima nameru da preuzme kontrolu nad… »

Raskrinkana: Soraja se uživela u ulogu Anđeline Džoli! (foto)

Pravda 19.11.2016
Budući da se starleta podvrgla mnogobrojnim esteskim intervencijama koje za rezultat imaju ovakav Sorajin izgled, ne nazitrete li sličnosti između naše Vučećićeve i svetske Anđeline Džoli. Pored fizionomije koja sve više naginje na "kopi-pejst"… »

Džihadisti uništili dva turska tenka kod Al Baba!

Pravda 19.11.2016
Pripadnici ID-a uništili su u četvrtak dva turska tenka koja su bila poslata na zadatak zapadno od Al Baba. Tenkovi su uništeni kod sela Hazvan zapadno od grada Al Bab. Turska armija inače ne učestvuje u borbama za Alep. Međutim, ove nedelje je… »

Sirijska avijacija razbija pozicije džihadista u zapadnom Alepu (video)

Pravda 19.11.2016
Težište borbi sirijskog građanskog rata je u velikoj meri prebačeno na Homs, Idlib i istočni Alep. Na tim mestima zajednički deluju ruska i sirijska avijacija. Međutim, i zapadni Alep koji je u najvećoj meri pod kontrolom sirijskog režima nalazi… »

Nesposoban lider: Bakir "frizira" statistiku", ali BiH je najsiromašnija zemlja u Evropi!

Pravda 19.11.2016
U zemlji u kojoj 600.000 ljudi živi sa 1,5 evra dnevno, 60 posto mladih je nezaposleno, u kojoj se vraćanje duga finansira iz novih zaduženja i gde ne postoji sistemski pristup privrednog razvoja, izjava predsedavajućeg Predsedništva BiH Bakira… »

Zašto je Tramp pobedio?

Pravda 19.11.2016
Jedan od glavnih razloga zašto je Donald Tramp pobedio na izborima je zato što američki narod više ne veruju zvaničnim medijima. Amerikanci, zapravo, nemaju prave vesti. Oni nisu znali za opasnost od rata sa Rusijom, mediji to nisu ni spomenuli. Ali… »

(Uznemiravajući video) Čitava kolona terorista razneta eksplozivom: Leševi na sve strane

Pravda 19.11.2016
Sirijska arapska armija, njena 9. oklopna divizija, izvela je uspešnu zasedu na putu Svedija-Damask. Vojnici SAA su postavili eksploziv na putanji kuda su znali da će proći teroristi a onda je detoniran u trenutku dok je tu u koloni prolazila… »

Boško Obradović: Marjan Rističević je ljudski ološ! (video)

Pravda 19.11.2016
Predsednik Dveri Boško Obradović u emisiji "Lični stav" osvrnuo se na nedavno ponašanje poslanika vladajuće koalicije Marjana Rističevića. Obradović je osudio njegovo ponašanje, posebno se osvrnuvši na njegovu reakciju na prikupljanje pomoći za… »