Izvor: Pravda arhiva vesti 19.11.2016

Huti anitenkovskim raketama satiru Saudijce: Jemen postaje grobnica okupacionih snaga (video)

Pravda 19.11.2016
Napadi snaga Huta na okupacione snage saudijske arabije nastavljeni su nesmanjenom žestinom. Huti prave zasede i napadaju vojnu tehniku Saudijske Arabije nanoseći im teške gubitke. Napad sa snimka desio se u provinciji Marib. Napad je bio odgovor na… »

Najseksi žena na svetu prvo pokazala gole grudi, a onda skinula sve! (foto/video 18+)

Pravda 19.11.2016
Lepa, seksi i neodoljiva... Američka manekenka Emili Ratajkovski već nekoliko godina važi za jednu od najseksepilnijih žena na svetu a njene najnovije golišave fotografije to najbolje dokazuju. A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on Aug 24… »

Al Kuds brigada se do poslednje kapi krvi bori za Alep (video)

Pravda 19.11.2016
Pored mnogobrojnih formacija iz različitih delova sveta koje ratuju na strani terorista, i sirijska vojska ima moćne saveznike. Pored dobro poznatih Hezbolaha i iranske Revolucionarne garde, na strani sirijskog režima ratuje i palestinski Al Kuds… »

Ovo su najveći regrutni centri Islamske države: Dva su na Balkanu!

Pravda 19.11.2016
Američki Centar za borbu protiv terorizma objavio je listu gradova iz kojih dolazi najviše regruta Islamske države. Američki Centar za borbu protiv terorizma objavio je da u Evropi postoje mnogi gradovi iz kojih dolaze regruti Islamske države… »

Hilari u depresiji, potpuno pukla! Klintonova ne može da dođe sebi posle teškog poraza od Trampa!

Pravda 19.11.2016
Gubitnica na izborima u SAD u sredu uveče pojavila se u javnosti prvi put otkako je Donald Tramp izabran za predsednika. Izgledala je katastrofalno i priznala da joj dođe da ne izađe iz kuće. Demokratska kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton… »

Gotovina došao da završi „Oluju“

Pravda 19.11.2016
Dokle god u hrvatskom društvu ne bude spremnosti za stvarno suočavanje sa zločinačkom prošlošću, dokle god ne bude spremnosti da svi oni koji su počinili zločine budu kažnjeni, jasna je poruka da Srbima u Hrvatskoj, nažalost, nema života i da… »