Izvor: Telegraf arhiva vesti 19.11.2016

Ne možete da doživite orgazam bez vibratora? Saznajte da li je s vama sve u redu

Telegraf 19.11.2016
Pitate se da li je u redu što vam je pored živog partnera milije uživanje sa parčetom plastike, pa evo i odgovora. Ako spadate u onu grupu žena koje ne mogu da postignu orgazam bez seksualnih pomagala, nemojte da brinete, sa vama je sve u najboljem… »

Pućenje, trćenje, isticanje grudi: Njen SELFI otkriva šta želi u seksu! (FOTO)

Telegraf 19.11.2016
Ukoliko rešite da preko Interneta potražite devojku za vezu ili neobavezan seks, onda morate da znate šta vas očekuje. Selfiji u tome mogu da vam pomognu. Fejsbuk, Instagram, Tviter, SnapChat, Tinder… Sve ove društvene mreže i aplikacije za… »

Da li godina rođenja otkriva koji grip je za vas smrtno opasan?!

Telegraf 19.11.2016
Čak ni kada je grip u pitanju nije svejedno koje ste godište. Naučnici su došli do novih otkrića u vezi sa ovim opasnim virusima koja će vas zaista iznenaditi. Ako je verovati stručnjacima, godina rođenja ukazuje koliko smo pod rizikom, odnosno… »

Najpoznatije japansko jelo u kućnoj verziji: terijaki losos

Telegraf 19.11.2016
TERIJAKI predstavlja japansku metodu mariniranja mesa - a domaći terijaki sos se pravi jednostavno. Potrebno je: – fileti lososa isečeni na kocke – skuvani pirinač za serviranje – 1 šoljica tamari sosa ili soja sosa – 2 šoljice belog vina –… »

Srbija leži na 180 milijardi dolara: Možemo da živimo kao Švajcarci i otplatimo sav dug (foto)

Telegraf 19.11.2016
Rezerve od preko dve milijarde tona uljnih škriljaca u aleksinačkom području, prema procenama stručnjaka tokom nekoliko decenija eksploatacije mogle bi da donesu dobit od oko 60 milijardi dolara prodajom nafte i naftnih derivata. Rudno bogatstvo koje… »

Dramatičan snimak spasavanja deteta (6) ispod tone kamenja (video)

Telegraf 19.11.2016
Spasilačka operacija trajala je četiri sata, a volonteri su kopali mašinama, lopatama i golim rukama. Sirijska civilna odbrana objavila je dramatičan snimak spasavanja šestogodišnjeg dečaka iz ruševina zgrade nakon bombardovanja u gradu Alepu gde… »

Probudila ga je buka u stanu! Nije zatekao nikog. A onda je na kameri ugledao nešto jezivo (video)

Telegraf 19.11.2016
Guava Đus je nekoliko dana ranije čuo čudne zvukove, a nakon brzog pretraživanja stana odlučio je da ga za svaki slučaj napusti. Međutim, pre nego što je izašao ostavio je uključenu kameru. Jutjuber Guava Đus uživao je u poslepodnevnoj dremki… »

Pavle Ninkov napušta Tuluz u januaru! Da li je ovo šansa za Zvezdu?

Telegraf 19.11.2016
Iskusni desni bek bi mogao da se vrati na Marakanu bez obeštećenja. Pavle Ninkov je letos figurirao kao jedan od potencijalnih pojačanja Crvene zvezde u pohodu ka Ligi šampiona i Ligi Evrope, ali od povratka bivšeg kapitena nije bilo ništa. Iskusni… »

Održana jubilarna Noć reklamoždera u Sava Centru. Ljubitelji reklama uživali u dobroj zabavi (foto)

Telegraf 19.11.2016
Tema ovogodišnje mts Noć Reklamoždera je u znaku ekologije i poruke - Beograde volim te. Sava Centar je svoj bogati novembarski program začinio spektaklom kreativnosti, koji se sinoć održao po 20-ti put na radost ljubitelja reklame i dobre zabave… »

Horor: Žena pokušala da obesi bebu u vrtiću, ceo SAD u šoku

Telegraf 19.11.2016
- Ne znamo šta se dogodilo sa njom. U tom trenutku u vrtiću se nalazilo još šestoro mališana - rekao je policijski zvaničnik. Neidentifikovana žena pokušala je da obesi jednogodišnje dete u dnevnom boravku u Mineapolisu, posle čega je pokušala… »