Izvor: Kurir arhiva vesti 26.11.2016

(Video) Pucnjava u baru: Izrešetan svedok ubistva Milana Škerovića!

Kurir 26.11.2016
BAR - Policija traga za Baraninom Dinom Ibrahimovićem (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića. Bošković je ranjen sinoć oko 23.30 časova u blizini barske zgrade policije. Samo mesto pucnjave udaljeno je od… »

Tragedija: Naš najbolji besednik Uroš Milanović (25) skočio sa litice u smrt!

Kurir 26.11.2016
Uroš Milanović, inženjer i besednik, najpre pokušao da se obesi, a pošto nije uspeo, ubio se skokom u ambis. LOZNICA - Uroš Milanović (25), inženjer iz Loznice i pobednik takmičenja „Besede u čast Zorana Đinđića“, ubio se skokom u ambis… »

Niš: Tri mladića povređena u tuči!

Kurir 26.11.2016
U tučama ispred ugostiteljskih objekata u Nišu jutros oko 6 časova povredjena su tri mladića, rečeno je u niškoj Hitnoj pomoći. Kako je rečeno, u tuči ispred kafane "Stara Srbija" mladić (28) zadobio je povredu vrata, dok je drugi mladić (24)… »

Užasno: Milica Vučenov (25) umrla posle porođaja, ostavila četvoro dece!

Kurir 26.11.2016
Bez majke su ostali Mihajlo (7), Nikolina (3,5), Slobodan od 14 meseci i beba Nikola, koji je u trenutku Miličine smrti imao svega tri dana. Milica Vučenov (25) iz Sremskih Karlovaca, majka četvoro dece od kojih najmanje ima svega osam dana, umrla je… »

Roditelji iz pakla: Ćerkicu (5) pretukli na smrt, bacili telo, pa mesecima lagali da je neko oteo

Kurir 26.11.2016
Francuski sud osudio je u petak na pet godina zatvora majku malene Fione, pretučene na smrt 2013., a njenog partnera koji je proglašen krivim za nanošenje smrtonosnih povreda devojčici na dvadeset godina. Porotni sud u Pui de Domu, u Francuskoj, doneo… »

Afera prisluškivanje primila nove dimenzije: Jedan od operatera odbija da sarađuje tužilaštvom

Kurir 26.11.2016
Istraga o višegodišnjem masovnom nezakonitom prisluškivanju u Makedoniji dobija nove dimenzije jer jedan od dva telekomunikaciona operatera sarađuje sa Tužilaštvom, ali drugi, čini se, odbija saradnju. Da li Makedonski Telekom sarađuje sa… »

Dodik: Naš prioritet je donošenje zakona o Ustavnom sudu BiH

Kurir 26.11.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će prioritet kojim će se Republika Srpska baviti u narednom periodu biti donošenje zakona o Ustavnom sudu BiH, što je pitanje u vezi sa kojim, kao predsednik Republike, traži okupljanje svih… »

Nova imenovanja: Tramp odabrao još dva člana budućeg tima, evo ko su oni

Kurir 26.11.2016
Novoizabrani predsednik SAD Donald Trmp imenovao je danas iskusnu republikanku na mesto pomoćnice savetnika za nacionalnu bezbednost i glavnog pravnog savetnika Bele kuće, dok i dalje ostaje misterija oko izbora novog šefa američke diplomatije. Katlin… »

Pucnjava ispred kafića "Tron" u Aleksincu: Ranjeni mladić odbio saradnju s policijom

Kurir 26.11.2016
Aleksinčanin D.B. (39) ranjen je noćas u 3.40 časova ispred kafića "Tron" u Aleksincu. On je zadobio prostrelnu ranu butine, najverovatnije iz pištolja, što su lekari okarakterisali kao laku telesnu povredu. - Policija u Aleksincu obaveštena je u… »

Belo pa se vidi: Ceci zeznuli šminku

Kurir 26.11.2016
Dok je folk diva pozirala fotografima, nije ni slutila da njen mejkap nije savršen. Tragovi belog fiksatora ostali su joj na licu, tačnije ispod očiju. Svetlana Ražnatović pridružila se listi čuvenih slavnih žena koje su na crveni tepih izašle s… »