Izvor: Kurir arhiva vesti 26.11.2016

(Foto) meda za sina: Jelena Kostov ne žali pare za bebu

Kurir 26.11.2016
Ne mogu da dočekam trenutak kad ću sina uzeti u naručje, rekla nam je pevačica. Jelena Kostov uveliko se priprema za dolazak prvog deteta na svet. Pevačica je prava trudnica i zato sva ozarena ide u šoping i pažljivo bira flašice, dude, prekrivku… »

Svadba u inostranstvu: Udaje se Željkova ćerka! Evo gde će živeti sa partnerom

Kurir 26.11.2016
Pevačica i njen dečko Igor Garnier odlaze u obećanu zemlju, gde će sklopiti brak i nastaviti karijeru. Minja Samardžić, ćerka Željka Samardžića, i njen dečko Igor Garnier uskoro putuju u Ameriku, gde bi uskoro trebalo da se venčaju, saznaje… »

Đus šokirao priznanjem kakav je kao otac: Stvarno sam đubre!

Kurir 26.11.2016
Bivši učesnik "Farme", reper Ivan Ivanović Đus, postao je u februaru ove godine otac malog dečaka koji je u promenio njegov život. Malenog Viktora na svet je donela Đusova lepša polovina Danijela, a reper je otkrio kako se oseća u ulozi oca… »

Rada Manojlović progovorila o problemima u vezi: Evo zbog čega se svađam sa Harisom!

Kurir 26.11.2016
Rada Manojlović je pre nekoliko dana objavila drugi duet sa svojim dečkom Harisom Berkovićem. Pevačica je otkrila je da lepo funkcioniše sa njim, a da do svađa dolazi najčešće u muzičkom studiju tokom rada na pesmi. "o je jedina stvar oko koje… »

Nova era bez nafte: Saudijska Arabija pravi industrijski grad usred pustinje, evo šta će proizvoditi

Kurir 26.11.2016
U pustinji, daleko od nebodera i prometnih saobraćajnica velikih gradova, od nafte zavisna Saudijska Arabija pokušava da izgradi svoju budućnost na dva druga prirodna resursa. Minerali fosfata, koji se koriste u proizvodnji đubriva, i boksit, kao… »

(Kurir tv) Vesna Stanojević: Zakon o sprečavanju nasilja u porodici daje nam novu nadu

Kurir 26.11.2016
Ove godine 28 žena i troje dece ubijeno je u porodičnom nasilju. Taj broj bi sigurno bio manji da smo imali bolju saradnju i drugačije mehanizme za pomoć žrtvama nasilja. Pre dva dana Skupština Srbije usvojila je Zakon o sprečavanju nasilja u… »

Saznajte zašto je Šešelj razbio Vučića i tomu: Šokantna pobeda na izborima!

Kurir 26.11.2016
Vojislav Šešelj izazvao je cunami na političkoj sceni, ima veliku podršku i ozbiljno preti da pomrsi račune vladajućoj koaliciji! Predsednički izbori dnevnog lista Kurir i portala Kurir.rs, koje organizujemo na našoj Fejsbuk stranici, tresu… »

(Kurir tv) tri decenije teškog rokanja: Van Gog oživeli rokenrol i zapalili publiku!

Kurir 26.11.2016
Grupa Van Gog je večeras, 26. novembra u prepunom Belexpo centru u Beogradu proslavila tri decenije svog rada i postojanja. “Raduje nas što ćemo naš rođendanski parti kako i dolikuje, proslaviti zajedno sa publikom. Siguran sam, biće to vrela… »

(Kurir tv) krvavi brak: Tukao me je i davio 31 godinu! Deca su molila da stane!

Kurir 26.11.2016
Punu 31 godinu me je zverski udarao. Govorio mi je da sam kurva. Pretio je da će se ubiti ako odem. Plašila sam se za njegov život i zbog toga sam trpela. Bivši muž me je tukao 31 godinu... Klečala sam, plakala i molila da prestane, da živimo kao… »

Stop nasilju: U 2015. osuđeno 1.778 nasilnika

Kurir 26.11.2016
Centri za socijalni rad evidentirali oko 19.000 slučajeva nasilja u porodici i partnerskog nasilja, od čega se 45 odsto odnosi na nasilje nad odraslim osobama, 35 nad decom, 12 nad starijima i osam odsto nad mladima. Direktorka Kancelarije za ljudska i… »