Izvor: Kurir arhiva vesti 26.11.2016

(Video) Nije plakala samo Karleuša: Ninova ćerka očevom pesmom rastužila ceo žiri! Svi šmrcali!

Kurir 26.11.2016
Sandra Rešić (29) iz Beograda predstavila se u prvom krugu "Zvezda Granda" pesmama "Sve moje zore" Tropiko benda i "Udahni duboko" Nina Rešića, pesmom njenog pokojnog oca. Marija je na kraju Sandrinog nastupa prišla kandidatkinji, zagrlila je i… »

Stravičan snimak zlostavljanja bebe u vrtiću: Devojčici naprsla lobanja od šutiranja i udaranja!

Kurir 26.11.2016
Dadilja u centru za čuvanje dece, Afsana Šaik snimljena je kako brutalno prebija devetomesečnu bebu tokom boravka u jaslicama u središnjoj Indiji. Šokantan incident odigrao se prvog dana koje je dete provelo u jaslicama.Kada je došla po devojčicu… »

(Foto) ohrabrujuća slika iz centra Beograda: Ljudi čekaju u redu za izložbu o Tesli i Pupinu!

Kurir 26.11.2016
U Istorijskom muzeju Srbije danas je bio poslednji dan izložbe "Tesla i Pupin na istom putu", kao nastavak izuzetno uspešne izložbe o Mihajlu Pupinu, koja je izazvala ogromno interesovanje javnosti i privukla veliki broj posetilaca. Isti prizor ekipa… »

Panika u srpskim obaveštajnim službama: Go-go igračica zarazila pukovnika sidom!

Kurir 26.11.2016
Pukovnik jedne od srpskih bezbednosnih agencija penzionisan je u aprilu ove godine pošto je ustanovljeno da je oboleo od side. Njegovo penzionisanje pokušaj je da se izbegne teška bruka za državu, pošto je taj bezbednjak dobio bolest od go-go… »

(Video) Kad su gladne nisu svoje: Snajke podivljale zbog hrane, pa se na kraju potukle

Kurir 26.11.2016
U rijalitiju "Snajke" došlo je do novog okršaja. Ivona i Darija su se umalo su se potukle, i to, ni manje ni više, nego zbog žu-žua. Naime, Ivona je optužila Dariju da namerno nije ponudila ovu poslasticu nekim ukućanima, jer sa njima ne… »

Sramota: Šašić ismevao Rastin deformitet

Kurir 26.11.2016
Željko ismevao Stefana samo zato što je rođen s rascepljenom usnom. Za ovu anomaliju reper nije kriv, ali njegov stariji kolega se pošteno obrukao. Željko Šašić šokirao je javnost neprimerenim komentarom na račun repera Stefana Đurića Raste… »

Teška noć u Beogradu: U udesima povređeno 11 osoba!

Kurir 26.11.2016
U udesima koji su se protekle noći dogodili na beogradskim ulicama povređeno je 11 osoba, a u požaru u Mileševskoj ulici teško je povredjena žena (70), rečeno je u Hitnoj pomoći. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da se požar dogodio… »

To nije bio nesrećan slučaj! Pevač i dečko pregažene studentkinje: Košarkaš mora biti strogo kažnjen

Kurir 26.11.2016
"Koliko god da se on kaje i da mu je žao zbog sebe i zbog toga što je uradio, prekršio je zakon po više osnova i mora biti strogo kažnjen. Da je poštovao zakon, Nevena bi danas bila živa. To nije bio nesrećan slučaj, i to treba da se zna". Ovako… »

Jugoslav ostavio komentar: Elena objavila prvu fotografiju na Instagram, nakon skandala sa Marijom!

Kurir 26.11.2016
Ljubavni život Marije Šerifović i njene afere sa dizajnerkom Elenom Karić, koja je udata za Jugoslava Karića, uzburkao je javnost, a dizajnerka se nakon skandala danas prvi put oglasila. Od trenutka kada su slike i informacije preplavile domaće… »

Bahata: Dara se parkirala nasred Terazija

Kurir 26.11.2016
Bubamara se „poršeom“ dovezla do centra Beograda, stala na autobusko stajalište i otišla u klub. Kad god joj se ukaže prilika, Dara Bubamara krši saobraćajne propise. Prethodnih godina bili smo svedoci njene brze vožnje od 200 na sat, ali i… »