Izvor: Telegraf arhiva vesti 26.11.2016

Tržište BiH preplavljeno "mešanom drogom": Jeziva kombinacija pravi ludilo u mozgu, stavljaju puding i paracetamol!

Telegraf 26.11.2016
Od jednog kilograma čistog kokaina naprave deset kilograma smese koju prodaju kao kokain. Nova grupa psihoaktivnih supstanci obično sadrži sintetske kanabinoide. U Federaciji BiH u prvih devet meseci ove godine zabeležen je rast prodaje narkotika… »

Fotografija iz Srbije koju je uslikao Čedomir proglašena je najlepšom na svetu (foto)

Telegraf 26.11.2016
Cela Srbija ponosna na našeg uspešnog fotografa! Fotografija Čedomira Žarkovića, koja prikazuje bigrene kade Stopića pećine na Zlatiboru, proglašena je najlepšom svetskom slobodnom fotografijom zaštićenog prirodnog dobra za 2016. godinu na… »

Užice na nogama zbog upozorenja: Vazduh zagađen, deca i stari ne izlaze napolje

Telegraf 26.11.2016
Grad u kotlini se, pod smogom gustim kao testo, jutros bukvalno nije video sa okolnih brda! Pod gustim oblacima dima koji kulja iz odžaka i raznosi smrad gareži, u Užicu je, uobičajeno za ovo dobar godine, počelo disanje na škrge. VAŠINGTON ČEKA… »

Da li biste se vi snašli ovde? Ovakav semafor ima samo u Kragujevcu! Pogađajte, ko ima prednost?! (foto)

Telegraf 26.11.2016
Ko god priđe ovoj raskrsnici, zbuni se, koliko god vozačkog iskustva da ima. Raskrnica u naselju Stanovo, u Kragujevcu, trenutno ima semafor za vozače kakav nema nigde u Srbiji. Na njemu se, naime, crveno svetlo za vozače ne nalazi na predviđenom… »

Još jedan propust lekara: Baka umrla u čekaonici čekajući pomoć, nije stigla na red kod doktora

Telegraf 26.11.2016
Starica je preminula u hodniku, ispred ordinacije doktora. Taksista Srboljub Veličković obratio se medijima pismom u kome je izneo detalje smrti starice iz Vranja, koja je prema njegovoj tvrdnji preminula u hodniku ispred ordinacije Prijemno-trijažnog… »

Tita su pokušali da likvidiraju više od 50 puta: Najuporniji je bio Staljin, ali veliki vođa bio neuništiv!

Telegraf 26.11.2016
Planirano, pokušano i izvedeno je 75 zavera i atentata: 1928-1941 tri, 1941-1945 šesnaest, a 1945-1980 čak pedesetčetiri. Prema nekim procenama, na bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita pokušano je čak više od 50 atentata. Preminuo Radoš… »

Beograđanin obećavao vize za SAD, pa ojadio građane: Dolijao V. T. koji je prevario više osoba

Telegraf 26.11.2016
Pošto se sumnja da je broj prevarenih veći od onog koji je dosadašnjim radom utvrđen, pozivaju se oštećeni da se jave na telefone PU za grad Beograd 011/279-84-09 i 011/279-74-72. Policija u Beogradu uhapsila je sugrađanina V. T. (38), za koga se… »

Tramp izvređao mrtvog Fidela Kastra: Novoizabrani predsednik SAD opet bez dlake na jeziku

Telegraf 26.11.2016
U prvoj reakciji na vest o smrti Kastra novoizabrani američki predsednik je na Tviteru napisao samo "Fidel Kastro je mrtav!" Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp je preminulog vođu kubanske revolucije Fidela Kastra nazvao “brutalnim diktatorom… »

Albanci blizu samostalnosti u crnoj gori: Opština Tuzi postaje autonomna!

Telegraf 26.11.2016
Umesto "široke autonomije" dobiće i pravo na kontrolu lokalnog budžeta. Ulazak koalicije “Albanci odlučno” u kabinet mandatara Duška Markovića, završen je dogovorom da podgorička opština Tuzi naredne godine dobije status samostalne lokalne… »

Filmska potera za razbojnicima u Mostaru: Pucali i opljačkali benzinsku pumpu, pa utekli

Telegraf 26.11.2016
Dvojica maskiranih i naoružanih pljačaša ukrali su veći iznos novca. Benzinska pumpa “Hifa”, koja se nalazi na putu za Opine u Mostaru, noćas se našla na meti razbojnika. BRAVO: Njih dvoje su sudbonosno “DA” rekli na POZORIŠNIM DASKAMA… »