Izvor: Mondo arhiva vesti 28.11.2016

Sandra Afrika: Poruka fudbaleru Juventusa! (video)

Mondo 28.11.2016
Mlada pevačica je najavila dolazak na jednu od narednih utakmica. Atraktivna pevačica Sandra Prodanović poznatija kao Sandra Afrika je vrlo popularna kako u Srbiji, tako i van granica naše zemlje. Ona često nastupa u inostranstvu i ima obožavaoce… »

Kinesko čudo od rakete: Amerikanci nemaju rešenje

Mondo 28.11.2016
Kina je nedavno sa aviona J-16 uspešno lansirala hipersoničnu raketu "vazduh-vazduh", koja je uništila cilj na velikoj udaljenosti. Amerikanci nemaju odgovor. Foto: youtube/printscreen Dužina rakete je oko 28 procenata dužine lovca J-16, koji je dug… »

Obožavaoci JNA: Obnovimo bratstvo-jedinstvo

Mondo 28.11.2016
Postoje ljudi kojima je služenje obaveznog vojnog roka u nekadašnjoj JNA ostalo u lepoj uspomeni a veruju i da je moguće obnoviti bratstvo-jedinstvo. Oni su se okupili na Facebooku i planiraju i okupljanje na nekadašnjem stadionu JNA. Foto: facebook… »

Crvena zvezda mts najbolji sportski brend Srbije

Mondo 28.11.2016
Crveno-beli dobitnici regionalne nagrade "SPORTO", drugu godinu zaredom. Foto: MN Press Laskavo priznanje za KK Crvena zvezda mts. Nacionalni i regionalni šampion proglašen je za najbolji sportski brend na prostoru Srbije. Klub sa Malog Kalemegdana je… »

Kutinjo van terena do januara, propušta 8 utakmica

Mondo 28.11.2016
Loša vest za navijače Liverpula. Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images Povreda ligamenata zgloba udaljiće Filipea Kutinja sa terena na pet-šest nedelja, prenose engleski mediji. BREAKING NEWS: Philippe #Coutinho will miss 5-6 weeks with an ankle… »

Sve o bezbolnom porođaju (video)

Mondo 28.11.2016
Žene više ne moraju da se porađaju "u znoju lica svog". Savremeno doba je donelo olakšanje u vidu epiduralne anestezije. Saznali smo sve o tome. Epiduralna anestezija se u svetu odavno koristi, i to veoma uspešno. U Srbiji, međutim, i dalje postoji… »

Duško Vujošević: Ovi poslušnici nisu Partizan

Mondo 28.11.2016
Bivši trener košarkaša Partizana Duško Vujošević otvoreno o svemu - klubu, ljudima koji ga sada vode, slučaju "majice", o vaspitanom Leu Vestermanu, novcu koji mu se duguje, odnosu vlasti prema crno-belima... I Peković u idealnoj petorci. Foto: MN… »

Rodžere, bolje da si se ugrizao za jezik...

Mondo 28.11.2016
Veliki Rodžer Federer dao mizernu izjavu, ali i najavio povratak na teren. Foto: Shaun Botterill/Guliver/Getty Images Rodžer Federer možda jeste najveći teniser svih vremena, ali sigurno nije najrealniji. Bar kada priča o uspesima u karijeri. Stara… »

Sramno! Kome je uopšte zasmetao ovaj telefon?!

Mondo 28.11.2016
Instalacija postavljena u strogom centru Beograda trebalo je da podiže svest o problemu nasilja nad ženama. Umesto toga - nasilno je uništena nepunih 24 sata nakon što je postavljena. Foto: MONDO / Aleksandra Petrovski Na beogradskom Trgu Republike u… »

Radnim danima službenica, vikendom dimničarka foto

Mondo 28.11.2016
U moru paradoksa i predrasuda na ovim prostorima postoje i oni koji uspešno prkose stereotipima. Jedna od takvih osoba je i Dajana Đurić koja razbija tabue o tipično muškim poslovima. Štikle i žensku garderobu, bar dok je na poslu, ova Brčanka… »