Arhiva » Vesti » Blic 11.01.2017

Gradonačelnika "uhvatila" Kontrola u autobusu: Evo šta se posle desilo...

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević sa par saradnika jutros su odlučili da se provozaju gradskim prevozom kako bi videli da li normalno funkcioniše saobraćaj u prestonici.

Blic sreda, 11. januar 2017.  |  Blic

Čelnici grada su, posle kraćeg čekanja, "uhvatili" autobus 31 na Terazijama i krenuli put Konjarnika. Nakon nekoliko minuta ćaskanja, u iščekivanju da "izađu iz centra" i vide kako je u drugim delovima grada, dogodilo im se - iznenađenje.

U jednom trenutku samo se začuo ženski glas i već svima dobro poznata rečenica - "Kontrola u vozilu, molimo vas da pripremite vaše karte".

Među gradskim čelnicima nastalo je komešanje, na prvi pogled je delovalo kao da se spremaju da "šmugnu" na sledećoj stanici kako bi izbegli proveru dokumenata, ali je pravi šok ipak doživela radnica Busplusa koja je prepoznala gradonačelnika.

Usledio je osmeh, mada nema sumnje da je devojka u sebi pomislila "otkud vi da se vozite gradskim prevozom". Kako saznajemo, nije bilo problema, pozivanja "pojačanja" ili komunalnih policajaca pošto je gradonačelnik izvadio Busplus kartu što je i na slici zabeleženo.

Za ostale već nemamo dokaze...


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2017 Netmark d.o.o.