Više od dve hiljade radnika komunalnih preduzeća na terenu

Više od dve hiljade radnika komunalnih preduzeća na terenu

Studio B sreda, 11. januar 2017.
Na teritoriji Beograda u poslednja dva dana palo je više od 25 centimetara snega, ali se prestanak padavina očekuje danas u toku dana. Ekipe javnih komunalnih preduzeća stalno su na terenu i angažovano je više od dve hiljade ljudi, kako bi se omogućilo normalno funkcionisanje grada.
JKP „Beograd-put” je u 4. stepenu angažovanja na svim gradskim saobraćajnicama od juče ujutru i dodatno još naredne dve smene. Angažovane su putarske mašine – grejderi, da bi zaleđeni delovi kolovoza bili lakše tretirani, a sneg... »

Grad funkcioniše u otežanim uslovima

Studio B sreda, 11. januar 2017.
Grad u otežanim uslovima funkcioniše, sve ulice prvog prioriteta prohodne, ocenio gradonačelnik Siniša Mali tokom obilaska dežurnih službi angažovane na uklanjanju snega. Prestanak padavina do kraja dana.
Gradska komunalna preduzeća su u stalnom dežurstvu. „Beograd-put“ je i dalje u četvrtom stepenu angažovanja i neprekidno čiste ulice. Gradonačelnik Siniša Mali i predsednik Skupštine Nikola Nikodijević obišli su jutros dežurne... »

Sneg prestao da pada: Glavne ulice očišćene, linije GSP normalizovane, ali je onda došao popodnevni špic

Blic sreda, 11. januar 2017.
Sneg je konačno prestao da pada u Beogradu, ulice se polako raščišćavaju, a popodnevne gužve već se polako privode kraju. Najveći problem bio je na Autokomandi gde se, nasred kružnog toka pokvario tramvaj, pa su se stvarale velike gužve.
U 18 časova, prema podacima RHMZ-a, izmerena je temperatura minus devet, subjektivni osećaj kao da je minus 13, a poslednja merenja pokazuju da je snežni pokrivač debljine 20 centimetara. - Glavne ulice u gradu su očišćene, dok... »

Sneg prestao da pada: Sada Beograđane nervira popodnevni špic!

Srbija danas sreda, 11. januar 2017.
Prema poslednjem merenju snežni pokrivač debljine 20 centimetara.
Sneg je konačno prestao da pada u Beogradu i ulice se polako raščišćavaju. Međuti, kao i svaki dan, popodnevne gužve na ulicama počinju. Najveći problem bio je na Autokomandi gde se, nasred kružnog toka pokvario tramvaj, pa su se... »

Sneg ne prestaje da pada: Otežan saobraćaj po gradu, promene režima GSP-a

Blic sreda, 11. januar 2017.
Sneg koji je padao cele večeri, uprkos najavama meteorologa da će prestati oko podneva, i dalje pada! Prema poslednjim podacima RHMZ debljina belog pokrivača je 20 centimetara, a u 14 časova temperatura je bila minus sedam.
Zbog novih nanosa otežan je saobraćaj na mnogim deonicama, Čitaoci "Blica" komentarišu da se sva vozila teško probijaju kroz grad, a povodom situacije na gradskim ulicama oglasio se i gradonačelnik Siniša Mali. Iz GSP-a javljaju... »

Otežan saobraćaj u Beogradu, neke linije GSP-a skraćene

N1 Info sreda, 11. januar 2017.
Sneg u prestonici doneo je nevolje građanima, putarima i zaposlenima u javnom gradskom saopbraćajnom preduzeću (GSP). Posle zastoja u saobraćaju u vreme jutarnjeg špica situacija se u prestonici normalizovala oko 11 sati, ali se vozila i dalje kreću veoma otežano.
Izvor: N1 Okretnica autobusa u centru grada na Zelenom vencu bila je jutros sat vremena blokirana, rečeno je GSP-u. Skraćene su linije 92, 307, 308, a linija 310 je preusmerena na alternativni pravac. Najviše problema ima u... »

KURIR TV beogradski aerodrom: Pogledajte kako specijalni timovi odmrzavaju avione

Kurir sreda, 11. januar 2017.
Specijalni timovi aerodroma ulažu maksimalne napore da osposobe flotu i pripreme piste kako saobraćaj ne bi trpeo posledice zbog ekstremno niskih temperatura i velikih padavina. Aerodromska pista u potpunosti je prekrivena snegom, a desetine članova specijalizovanog tima bore se sa ledom kako bi... »

Na ovim linijama gradskog prevoza ima problema

Mondo sreda, 11. januar 2017.
U Beogradu je od jutros usporen saobraćaj zbog snega koji pada neprekidno više od 20 sati.
U celom Beogradu gužve, problemi s prevozom... Ima dosta poteškoća u tramvajskom saobraćaju, ali i na prigradskim linijama, a skraćene su linije 307 i 310. "Jutros je bilo problema na Zelenom vencu jer su dva autobusa proklizala... »

Sneg čisti 2.000 radnika i 400 mašina

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
Sneg se čisti redovno širom Srbije, a na terenu je 2.000 radnika i oko 400 mašina, izjavio je danas pomoćnik ministra za drumski saobraćaj u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Saša Stojanović, uz apel građanima da budu strpljivi.
Stojanović je za TV N1 rekao da je situacija na auto-putevima ovog jutra bolja nego u Beogradu gde se saobraćaj dosta otežano odvija. Ocenio je da su putari bili spremni za sezonu, ali i dodao da se ne može očekivati da putevi... »

BG: Prolazi špic, sad se i može od "A" do "B"

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: BG: Prolazi špic, sad se i može od "A" do "B"
Na ulicama Beograda je tokom jutarnjeg špica vladao potpuni kolaps u saobraćaju zbog snega koji je tokom noći napadao, a nije očišćen. Situacija se normalizuje.
Kako su javljali reporteri B92 sa ulica tokom jutra, pojedini autobusi GSP uopšte nisu mogli da se kreću, a stanje na mostovima preko Save bilo je alarmantno. Novobeogradska strana je bila prekrivena snegom i saobraćaj je bio... »

Sneg čisti 2.000 radnika i 400 mašina

Blic sreda, 11. januar 2017.
Sneg se čisti redovno širom Srbije, a na terenu je 2.000 radnika i oko 400 mašina, izjavio je danas pomoćnik ministra za drumski saobraćaj u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Saša Stojanović, uz apel građanima da budu strpljivi.
Stojanović je za TV N1 rekao da je situacija na auto-putevima ovog jutra bolja nego u Beogradu gde se saobraćaj dosta otežano odvija. Ocenio je da su putari bili spremni za sezonu, ali i dodao da se ne može očekivati da putevi... »

Kurir TV sa beogradskih ulica: Pogledajte kako prestonica izgleda posle jutrošnjeg kolapsa

Kurir sreda, 11. januar 2017.
BEOGRAD - Sneg koji je tokom jučerašnjeg dana i noći padao gotovo bez prestanka zavejao je sve beogradske ulice, zbog čega je jutros vladao pravi saobraćajni kolaps.
Kurir TV probijala se ulicama prestonice. Putari su se, doduše sa velikim poteškoćama, donekle izborili sa padavinama koje ne jenjavaju, dok se veliki broj građana smrzavao na stanicama javnog gradskog prevoza koji otežano... »

Gradonačelnika "uhvatila" Kontrola u autobusu: Evo šta se posle desilo...

Blic sreda, 11. januar 2017.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević sa par saradnika jutros su odlučili da se provozaju gradskim prevozom kako bi videli da li normalno funkcioniše saobraćaj u prestonici.
Čelnici grada su, posle kraćeg čekanja, "uhvatili" autobus 31 na Terazijama i krenuli put Konjarnika. Nakon nekoliko minuta ćaskanja, u iščekivanju da "izađu iz centra" i vide kako je u drugim delovima grada, dogodilo im se -... »

Mali: Do kraja dana potpuno će biti čiste ulice prvog prioriteta

Blic sreda, 11. januar 2017.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da saobraćaj u gradu funkcioniše otežano, da je nekoliko linija Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) skraćeno i da su sve ulice prvog prioriteta prohodne, ali da će biti do kraja dana i potpuno očišćene.
- Skoro 20 sati sneg pada u Beogradu i sve naše ekipe su na ulicama. Noćas smo posuli više od 1.200 tona soli, što nije bio slučaj godinama ranije - rekao je Mali novinarima. On je zamolio gradjane da budu strpljivi u saobraćaju,... »

Otežan gradski prevoz u Beogradu

Politika sreda, 11. januar 2017.
Zbog snega koji pada više od 20 sati otežano radi gradski prevoz u Beogradu, ima dosta poteškoća u tramvajskom saobraćaju, ali i na prigradskim linijama, a skraćene su linije 307 i 310. „Jutros je bilo problema na Zelenom vencu jer su dva autobusa proklizala i poprečila se. To je dovelo do zastoja,... »

Beograd stao zbog snega: Kolaps na ulicama

Večernje novosti sreda, 11. januar 2017.
Javni prevoz u Beogradu odvija se otežano zbog neraščišćenog snega, nekoliko prigradskih linija je skraćeno
BEOGRAD - Javni prevoz u Beogradu odvija se otežano zbog neraščišćenog snega, nekoliko prigradskih linija je skraćeno, a okretnica autobusa u centru grada na Zelenom vencu bila je jutros sat vremena blokirana, rečeno je u... »

Građani reporteri: Haos u zavejanom Beogradu (FOTO/VIDEO)

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: Građani reporteri: Haos u zavejanom Beogradu (FOTO/VIDEO)
Od početka ledenih dana u Beogradu nije bilo tako teško kao u sredu, kada je bilo gotovo nemoguće u kratkom vremenskom periodu stići “od tačke A do tačke B“.
Sneg koji je padao cele noći tokom jutra je nastavio da povećava svoj pokrivač na kolovozima, a kako se čeka da stane pa da bude očišćen u saobraćaju je nastao potpuni kolaps, a građani nisu mogli da se kreću ni vozilima gradskog... »

Na ulicama Beograda kolaps zbog snega

Nova ekonomija sreda, 11. januar 2017.
Na beogradskim ulicama vlada potpuni kolaps u saobraćaju zbog snega koji je tokom noći napadao, a nije očišćen. Pojedini autobusi GSP ne mogu uopšte da se kreću, a stanje na mostovima preko Save je alarmantno. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakao je da, i pored snežnih padavina koje traju već... »

Siniša Mali: Beograd funkcioniše uprkos snegu

N1 Info sreda, 11. januar 2017.
Gradonačelnik Beograda Siniš Mali i predsednik gradske Skupštine Nikola Nikodijević ocenili su danas da saobraćaj u gradu funkcioniše uprkos snegu i apelovali na Beograđane da sarađuju sa gradskim službama i čiste sneg ispred svojih kuća i zgrada.
“Posle 20 sati neprekidnih padavina grad funkcioniše. Imamo nekoliko skraćenih linija GSP, ali sve ulice prvog prioriteta su prohodne”, rekao je Mali posle obilaska ekipa koje čiste sneg u centru grada, dodajući da su sve gradske... »

Haos u Beogradu: Ove linije GSP-a ne saobraćaju svojom trasom

Srbija danas sreda, 11. januar 2017.
U svim delovima grada inače od jutros su formirane duge kolone.
Javni prevoz u Beogradu odvija se otežano zbog neraščišćenog snega, nekoliko prigradskih linija je skraćeno, a okretnica autobusa u centru grada na Zelenom vencu bila je jutros sat vremena blokirana, rečeno je u Gradskom... »

Sneg čisti 2.000 radnika, apelujemo na strpljenje građana

N1 Info sreda, 11. januar 2017.
Sneg se čisti redovno širom Srbije, na terenu je 2.000 radnika i oko 400 mašina, kaže pomoćnik ministra saobraćaja za drumski saobraćaj Saša Stojanović koji apeluje na građane da budu strpljivi.
Gostujući u Novom danu on je naglasio da je situacija na autoputevima ovog jutra bolja nego situacija u Beogradu gde se saobraćaj dosta otežano odvija. “Nema nikakvih posebnih problema na terenu. Svi magistralni putevi i pravci,... »

Kijamet skratio linije GSP: Ovi autobusi ne idu svojom trasom

Kurir sreda, 11. januar 2017.
BEOGRAD - Javni prevoz u Beogradu odvija se otežano zbog neraščišćenog snega, nekoliko prigradskih linija je skraćeno, a okretnica autobusa u centru grada na Zelenom vencu bila je jutros sat vremena blokirana, rečeno je u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP).
Skraćene su linije 92, 307, 308, a linija 310 je preusmerena na alternativni pravac. Problema ima i u tramvajskom saobraćaju zbog neprohodnosti skretnica od snega, pa su vozači tramvaja i putnici prinudjeni da čekaju da dođu... »

Potpuni kolaps na beogradskim ulicama, ne izlazite napolje

Press sreda, 11. januar 2017.
Na beogradskim ulicama vlada potpuni kolaps u saobraćaju zbog snega koji je tokom noći napadao, a nije očišćen.
Foto:B92.net Kako javljaju reporteri B92 sa ulica, pojedini autobusi GSP ne mogu uopšte da se kreću, a stanje na mostovima preko Save je alarmantno. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakao je da, i pored snežnih padavina koje... »

GSP: Mnogo problema, skraćene linije, blokirani tramvaji

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: GSP: Mnogo problema, skraćene linije, blokirani tramvaji
Javni prevoz u Beogradu odvija se otežano zbog neraščišćenog snega, nekoliko prigradskih linija je skraćeno.
Okretnica autobusa u centru grada na Zelenom vencu bila je jutros sat vremena blokirana, rečeno je agenciji Beta u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP). Skraćene su linije 92, 307, 308, a linija 310 je preusmerena na... »

Otežan gradski saobraćaj u Beogradu, skraćeno nekoliko linija

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
Javni prevoz u Beogradu odvija se otežano zbog neraščišćenog snega, nekoliko prigradskih linija je skraćeno, a okretnica autobusa u centru grada na Zelenom vencu bila je jutros sat vremena blokirana, rečeno je agenciji Beta u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP).
Skraćene su linije 92, 307, 308, a linija 310 je preusmerena na alternativni pravac. Problema ima i u tramvajskom saobraćaju zbog neprohodnosti skretnica od snega, pa su vozači tramvaja i putnici prinuđeni da čekaju da dođu ekipe... »

Potpuni kolaps u Beogradu: Sneg zavejao kolovoze, saobraćaj mili, krenite na vreme ili ne izlazite iz kuće!

Srbija danas sreda, 11. januar 2017.
Sneg koji je tokom jučerašnjeg dana i noći padao gotovo bez prestanka zavejao je sve beogradske ulice, zbog čega od jutros vlada pravi saobraćajni kolaps.
Kolovozi su slabo prohodni i na njima ima nekoliko centimetara snega, a "hvata" se i led. Vozačima se savetuje dodatni oprez i brzina pšrilagođena vremenskim ulovima. Trenutno su najveći zastoji na Brankovom mostu u pravcu ka... »

Peta ledena noć: Sneg, neočišćene ulice i skraćene linije gradskog prevoza u Beogradu

Blic sreda, 11. januar 2017.
Peta ekstremno hladna noć u nizu u gradu protiče uz blago provejavanje snega, a naši reporteri javljaju da mnoge ulice u centru grada nisu očišćene, čak ni one kojima vozi gradski prevoz.
Kako kažu u dispečarskom centru GSP-a neočišćene ulice zadaju im probleme, pa su tako skraćene trase linija: 91, 44, 38 i 65. Izgleda da je situacija u podavalskim naseljima nešto bolja nego prethodnih dana, pa tako autobus za... »
©2017 Netmark d.o.o.