Izvor: N1 Info arhiva vesti 26.01.2017

Nuklearni naučnici: Apokalipsa bliža za pola minuta

N1 Info 26.01.2017
Bilten nuklearnih naučnika (BPA) pomerio je za pola minuta unapred kazaljku na "satu apokalipse" koji bi, ako bi otkucao "ponoć", označio atomsku kataklizmu na Zemlji. Naučnici su sat pomerili unapred za 30 sekundi zbog sve lošije bezbednosne slike u… »

Irski festival u martu u Beogradu

N1 Info 26.01.2017
Peto izdanje Beogradskog Irskog festivala, koje će se održati od 6. do 22. marta, predstaviće na više lokacija u Beogradu deo očaravajuće irske kulture u globalnoj irskoj zabavi u nedelji živahnih proslava, uključujući Svetog Patrika 17. marta… »

Svilajnac našao rešenje za prezadužene državne apoteke

N1 Info 26.01.2017
Opcija iznajmljivanje objekata, privatno-javno partnerstvo ili profesionalni menadžment, to su neka od rešenja za prezadužene državne apoteke. Dugovi tih apoteka prema dobavljačima, krajem 2016. su sa kamatama dostigli 11 milijardi dinara u 25… »

Budžet Beograda - Suficit u decembru, deficit u januaru

N1 Info 26.01.2017
Skupština grada Beograda usvojila je rebalans budžeta za 2017. godinu, koji je inače usvojen pre nešto manje od mesec dana. Umesto suficita iz decembra, pojavio se deficit u januaru, ali to nije jedino oko čega su, najblaže rečeno, vlast i… »

Trampova obećanja: Zid na granici i mučenje u zatvorima

N1 Info 26.01.2017
Američki predsednik Donald Tramp potpisao je direktivu za izgradnju zida na granici sa Meksikom, koji će biti dugačak 3.200 kilometara. Istovremeno najavio je da je spreman da zadrži torturu kao metod ispitivanja terorista. Izvor: N1 Izgradnja zida… »

SNS u kampanji koristio Internet tim specijalaca iz Rumunije

N1 Info 26.01.2017
Uoči predsedničkih izbora u Srbiji jedan od najznačajnijih elemenata kampanje biće i način na koji će se kandidati predstavljati na internetu. Stranka koja je 2012. godine preuzela vlast u Srbiji prednost internet marketinga iskoristila je još… »

N1 na ledolomcu: Kapetan lomio najdeblje sante u životu

N1 Info 26.01.2017
Mađarski ledolomci počeli su da led razbijaju uzvodno, a očekuje se da će u toku noći ponovo stići do najozbiljnije prepreke, koja se nalazi kod mosta "Mihajlo Pupin". Iako je najopasniji deo posla prošao, bitka sa prirodom daleko je od epiloga… »

Turizam bi mogao da poveže Balkan

N1 Info 26.01.2017
Region Zapadnog Balkana nekada je povezivao sport, a sada, zbog populizma i nacionalizma, jedino turizam može da preuzme tu ulogu, rekao je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić. Izvor: N1info On je na poslovnoj konferenciji… »

Predsednik Meksika otkazao sastanak s Trampom

N1 Info 26.01.2017
Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas predsedniku Meksika Enrikeu Penji Nijetu da otkaže posetu Vašingtonu ako ne želi da plati zid na granici. Predsednik meksika otkazao sastanak sa Trampom. "SAD ima trgovinski deficit s Meksikom u… »

Mihajlović i Zukorlić o ozakonjenju objekata u Novom Pazaru

N1 Info 26.01.2017
Jedan od uslova za ozakonjenje nelegalnih objekata, među kojima je i zgrada Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru, je rešavanje imovinsko-pravnih odnosa, rečeno je na sastanku ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović i poslanika Muamera… »