Izvor: Vesti online arhiva vesti 26.01.2017

Pelet je novo blago Srbije: Proizvođači ne stižu da naprave dovoljno

Vesti online 26.01.2017
Proizvodnja peleta je povećana a za isporuku, po ceni od 170 do 210 evra po toni, prave se liste čekanja. Zbog niskih temperatura, velike potrošnje energenata i znatno veće potražnje za ogrevom, u pogonima za proizvodnju peleta u novovaroškoj… »

Fijonova žena primala platu bez rada?

Vesti online 26.01.2017
Fransoa Fijon , kandidat desnog centra na predsedničkim izborima u Francuskoj, izjavio je da je "skandalizovan" zbog navoda satiričnog nedeljnika "Kanar anšene"("Okovani patak") da je njegova žena primala platu poslaničkog sekretara u visini od 5.000… »

U toku specijalna operacija protiv terorista na Krimu

Vesti online 26.01.2017
"Pripadnici FSB-a izvode specijalnu operaciju u Bahčisaraju kako bi likvidirali ćelije terorističke organizacije Hizb ut tahrir al islami", rekao je šef državnog Komiteta za međunarodne poslove krimske Vlade Zaur Smirnov. - Policija vrši raciju u… »

Ovakvo špijuniranje na Fejsbuku ne sprečava ni najjača lozinka

Vesti online 26.01.2017
Milioni Fejsbuk korisnika širom sveta pokušavaju da zaštite svoje profile komplikovanim lozinkama koje je teško probiti, ali ni najbolja lozinka ne može nekoga da zaštiti od njegovih najbližih – partnera, porodice i prijatelja. Istraživanje… »

Go i pijan pokušao motorom kroz hotel, pa peške bežao od policije

Vesti online 26.01.2017
Potpuno nag i pijan čovek uhapšen je u Austriji nakon divlje vožnje motorom i jurnjave sa policijom kroz grad Filah. Državna televizija ORF je javila da je čovek na motoru pokušao da prođe kroz ulazna vrata koja se okreću jednog hotela, zatim je… »

"Grobara" Danila oduševila Zvezda

Vesti online 26.01.2017
Malo je onih koji nisu oduševljeni igrama i rezultatima Crvene zvezde u Evroligi. Čak i partizanovci skindaju kapu pulenima Dejana Radonjića. Iz daleke Rusije, putem Tvitera se javio nekadašnji košarkaš Partizana. - Jesam grobar... Ali ovo sto radi… »

Hrvatski kardinal lupetao u Vukovaru: U BiH je nastavljeno etničko čišćenje!

Vesti online 26.01.2017
Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić izjavio je kako od hrvatskih čelnika i hrvatske države, kao potpisnice Dejtonskog sporazuma, očekuje da pomognu izgradnju BiH u jednakim pravima, u čemu treba da učestvuje i EU sa svojim demokratskim… »

Lopez četvrti trener Palerma ove sezone

Vesti online 26.01.2017
Italijanski prvoligaš Palermo imenovao je Urugvajca Dijega Lopeza za četvrtog trenera ove sezone, saopšteno je danas na sajtu kluba. Lopez je nasledio Eugenija Korinija, koji je napustio klupu Sicilijanaca zbog slabih rezultata posle nepuna dva meseca… »

Hrvati brinu: Propada li najveći?

Vesti online 26.01.2017
Ministar finansija Hrvatske Zdravko Marić kaže da je upoznat sa situacijom u Agrokoru i da ne veruje u bankrot te kompanije jer je to i dalje dobra kompanija. - Proteklih godinu dana kao ministar pratim Agrokor kao i svaku drugu kompaniju. A što se… »

Saveti Trampu: Predsedniče, ne igrajte se sa Crnom Gorom!

Vesti online 26.01.2017
Na onlajn izdanju poznatog američkog lista "Forin polisi" nedavno je objavljen tekst u kojem novom predsedniku SAD-a Donaldu Trampu uredništvo daje 17 saveta šta bi ubuduće trebao da radi među kojima je i jednakoja se tiče Crne Gore. Među savetima… »