Izvor: Pravda arhiva vesti 23.03.2017

Vrela i natrćena: Ljubina ćerka klekla na pult i počela da se uvija - oči da ispasnu! (video)

Pravda 23.03.2017
Mala nema blama. Već smo pisali o seksi kuvaricama iz rijalitija "Parovi", ali procenjujemo da Aleksandra Subotić zaslužuje poseban osvrt. Pre svega zato što deluje kao da se baš potrudila dau ovoj situaciiji iskoči u prvi plan. Ćerka bivše… »

Tri para sisa: Aleksandra, Ksenija i Anamarija mešale guzama, a onda su sevnule gole grudi (Foto/video)

Pravda 23.03.2017
Učesnice "Parova" su se opustille i počele su noćne bahanalije u rijalitiju. Noćas se malo više popilo u “Parovima” i počelo je masovno skidanje, a prednjačile su Anamarija, Ksenija i Aleksandra. Njih tri su prvo izludele gledaoce u keceljama i… »

Zaharova upozorava: Zapad se sprema da spreči održavanje svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji (video)

Pravda 23.03.2017
Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova je tokom današnjeg redovnog brifinga govorila o tome kako Zapad čini ozbiljne korake kako bi prekinuo održavanje Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine. Prema njenim rečima medijska… »

Obnova srpskog vazduhoplovstva: Poleteće mlađi „Orao“

Pravda 23.03.2017
U javnosti se mnogo govori o nabavci šest aviona tipa MiG-29 iz Ruske Federacije, između ostalog i zbog toga što je reč o neobičnoj donaciji Ruske Federacije, međutim, Vojska Srbije istovremeno radi na ozbiljnim dugoročnim planovima obnove… »

Šarović na Kosmetu: Zalažemo se za ostvarenje pune kontrole na KiM

Pravda 23.03.2017
Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović sa saradnicima danas je u okviru predizborne kampanje za predsednika Srbije posetio Ranilug. “Srpska radikalna stranka ostaje dosledna svojim principima 27 godina. Zato pozivamo građane da… »

Hajl Merkel! Kancelarka dočekana sa nacističkim pozdravom i koreografijom (video)

Pravda 23.03.2017
Ovo nije prvi put da nemačku kancelarku Angelu Merkel porede sa nekadašnjim kancelarom Adolfom Hitlerom. U nemačkom gradu Hale ispred Nacionalne akademije nauka, gde je Merkelova držala govor, dočekala ju je grupa demonstranata sa uzvicima ''Hajl… »

Bez blama! Učesnica Parova potpuno gola prošetala vilom dok su svi muškarci buljili u nju! (video 18+)

Pravda 23.03.2017
Ništa to njoj ne smeta. Mirjana Praizović šokirala je sve učesnike pre par dana u rijalitiju "Parovi". Ona se istuširala, pa izašla iz tuš kabine kao od majke rođena. Potpuno gola, Mirjana se prošetala po vili dok nije našla peškir da se… »

Lavrov: U Makedoniji opasno, Podgorica žrtvovala odnose sa Rusijom!

Pravda 23.03.2017
Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov upozorio je zapadne zemlje na opasnost zaoštravanja situacije u Makedoniji. „U Makedoniji je trenutno izuzetno složena situacija, možemo je čak nazvati i svojevrsnom krizom, koja je umnogome… »

Rusija kao alibi za gubitnike opasnih namera

Pravda 23.03.2017
Da Rusija ne postoji, globalisti, liberali, neokonsi i slični gubitnici bi morali da je izmisle. Kao što su izmišljali „srpske zločine“ i „velikosrpsku opasnost“ 1990-ih godina da bi kamuflirali prikrivenu agresiju na eks-jugoslovenski prostor… »

Stoltenberg upozorava: Potreban dijalog sa Rusijom, a evo i zašto!

Pravda 23.03.2017
Dijalog između Rusije i NATO-a je posebno važno održavati sada kada su u jeku povećane tenzije, izjavio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg. Stoltenberg je to izjavio na marginama konferencije predstavnika Međunarodne koalicije za borbu… »