Izvor: Kurir arhiva vesti 10.04.2017

(Uznemirujući video) šokantna eksplozija na benzinskoj pumpi: Točili su plin, a onda je sve puklo

Kurir 10.04.2017
Na internetu se pojavio šokantan trenutak eksplozije automobila koji je bio pun plina, prilikom čega je poginula jedna a ranjene tri žene. Sigurnosna kamera zabeležila je snimak stravičnog incidenta na benzinskoj stanici u Rio de Žaneiru na kom se… »

Takvima poveravamo decu: Učiteljica osuđena na 3 godina robije zbog dilovanja droge

Kurir 10.04.2017
Vrhovni sud Republike Srpske potvrdio je raniju presudu banjalučkog Okružnog suda kojom su Adi Porči iz Prnjavora i njegovih četvoro saradnika, između ostalh i učiteljica u jednoj osnovnoj školi, osuđeni na ukupno 12 godina i četiri meseca… »

(Video) Javno zapretio Trampu pa ukrao 10 pušaka: Njegov saradnik rekao da ima plan za napad!

Kurir 10.04.2017
U toku je velika potraga za beguncem optuženim za pljačku prodavnice oružja u Viskonsinu i slanje manifesta protiv vlade predsedniku SAD Donaldu Trampu. Preko 150 policajaca iz lokalnih, državnih i saveznih službi traga za Džozefom Jakubovskim (32)… »

(Kurir TV) ostavila dečka pa lumpuje po kafanama: Kaća kao puštena s lanca pravila lom uz tamburaše

Kurir 10.04.2017
Katarina Grujić tek što je izašla iz dvogodišnje veze s Nemanjom Buhom, odmah je zapucala u noćni provod. Pevačica se nije mnogo potresla oko raskida s bratancem Ljubiše Čumeta Buhe, kog je ostavila pre desetak dana, čim je sinoć šetkala od… »

Nemci divljali po Austriji: Lepili svastike na pivo i uzvikivali nacističke pozdrave

Kurir 10.04.2017
Austrijska policija optužila je 12 Nemaca da su prekršili antinacističke zakone, nakon što su neki od njih navodno stavili nalepnice sa svastikama na limenke piva, a drugi salutirali kao u nekadašnjoj nacističkoj Nemačkoj. U policijskom saopštenju… »

Opet zemljotres u Makedoniji: Treslo se u Skoplju i okolini

Kurir 10.04.2017
Dva zemljotresa jačine 2,7 stepeni po Riheterovoj skali registrovana su sinoć u Skoplju. Zemljotresi su registrovani u 21.10 i 21.11 sati. Seizmološka opservatorija pri prirodno-matematičkom fakultetu u Skoplju saopštila je da je epicentar… »

(VIDEO) ovako Rusi slave: Vojska obeležila Dan PVO spektakularnim prizorima!

Kurir 10.04.2017
Rusija svake druge nedelje aprila obeležava Dan protivvazdušne odbrane. Istorija PVO u Rusiji seže u doba imperije. Godine 1914. Carska Rusija osnovala je artiljerijsko-mitraljesku jedinicu, čija je svrha bila da se suprotstavi nemačkim i austrijskim… »

Vesna Đogani: Od prvih para kupila sam pet parfema i pet haljina, kao pravo seljače!

Kurir 10.04.2017
Vesna i Đole Đogani već skoro petnaest godine čine jedan od najskladnijih brakova na domaćoj muzičkoj sceni. Vesna se pojavila u Đoletovom životu kao nova pevačica njegove popularne dens grupe. Par godina kasnije postala je njegov životni… »

(Video) Gledali vas neko sa druge strane ogledala? Otkrijte za 5 sekundi da li vas posmatraju!

Kurir 10.04.2017
Stojite li pred običnim ogledalom ili onim kroz koje vas neko gleda, možete otkriti za pet sekundi. Takva ogledala mogu se nalaziti u javnim WC-ima ili kabinama za presvlačenje. Takva odnosno dvostrana ogledala ponekad se mogu nalaziti, osim u… »

Za WC šolju 4.000, za prljavu sobu 500, a tek ormar! Ovo su cene šteta u studentskim domovima!

Kurir 10.04.2017
BEOGRAD - Stanarina u studentskim domovima mnogo se lakše plaća od nanete štete, bilo slučajne ili namerne, znaju akademci koji su za novu WC šolju izdvojili po 4.000 dinara. Mesto u studentskom domu za fakultetlije iz unutrašnjosti vredno je borbe… »