Izvor: Mondo arhiva vesti 23.05.2017

Čarli ga je ujeo za prst ... pre 10 godina!

Mondo 23.05.2017
Evo kako izgledaju zvezde čuvenog YouTube snimka, 10 godina posle. Ništa ne utiče na osećaj da smo ostarili,kao nešto što nam se čini da se desilo nedavno, a zapravo se desilo pre 10 godina. Da li se sećate poznatog "Čarli me je ujeo" video… »

Upotrebi prste, napravi konjski rep (video)

Mondo 23.05.2017
Ako ti se dopada konjski rep obavijen kosom, tako da se gumica ne vidi, onda pogledaj kako se to pravi, nije teško... Pogledajte i ove savete za ftizure: Kako se pravi frizura koju nosi Kejt Midlton Kako se pravi frizura Sijene Miler… »

Štimac za mondo: Nikad nisam sumnjao u sebe

Mondo 23.05.2017
Reprezentativac Srbije sa Bešiktašom kao drugi nosilac kreće u plej-of prvenstva Turske. Vredna individualna titula mu je već u "džepu"... Do kraja klupske košarkaške sezone širom Evrope ostalo je između par nedelja i mesec dana, ali već sada sa… »

Spremite se, stiže Far Cry 5! (video)

Mondo 23.05.2017
Novi nastavak jedne od najpopularnijih FPS franšiza, Far Cry, nas vodi na američki severo-zapad. Peti nastavak megapopularne franšize Far Cry stiže najverovatnije krajem godine ili početkom sledeće, biće smešten u okrug Hope u američkoj državi… »

"Bomba" iz Rusije: CSKA našao zamenu za Tea!

Mondo 23.05.2017
U Moskvi su spremni za odlazak Teodosića u NBA ligu. Foto: MN Press Ukoliko Miloš Teodosić odluči da ode u NBA, ali i napusti Moskvu i oproba se u nekom drugom evroligaškom klubu, CSKA ima spremnu zamenu objavio je danas ruski "Eurohoops". Radi se o… »

Tragedija ugrozila film o superherojima

Mondo 23.05.2017
Reditelj saopštio da se povlači zbog užasnog smrtnog slučaja u porodici. Režiser Zek Snajder saopštio je da napušta mesto glavnog čoveka filma "Justice league" pošto je njegova ćerka izvršila samoubistvo. MONDO aplikacija ponovo na Google Play… »

Zavirite u "Nemoguće perspektive"

Mondo 23.05.2017
Samostalna izložba Vuka Ćuka pod nazivom "Impossible Perspectives" Izložba "Impossible Perspectives", koja će prvi put biti predstavljena publici u Beogradu 24. maja, sastojaće se iz dva dela. Prvi deo sačinjavaće prostorna (site-specific)… »

Zanimljivosti o Panteonu

Mondo 23.05.2017
Hram svih bogova ili Panteon, i dan-danas, posle skoro 2.000 godina otkako je sagrađen, svojom lepotom i monumentalnošću oduzima dah. Neverovatan dizajn, proporcije, elegancija i harmonija ove velelepne građevine svakako ukazuju koliko je Rimska… »

Barič: Prvačići zaključani u učionici?

Mondo 23.05.2017
Roditelji đaka prvaka baričke OŠ "14. oktobar" su u ponedeljak prijavili policiji da su svoju decu zatekli zaključanu u učionici. Učiteljica i direktorka to negiraju. Foto: Screenshot, youtube Roditelji su za lokalnu televiziju Mag rekli do problema… »

Đinobili: Šta god da odlučim, biće sjajno

Mondo 23.05.2017
Argentinski as posle ispadanja San Antonija iz NBA plej-ofa želi da ostavi nekoliko nedelja za donošenje odluke o nastavku ili okončanju karijere. Emanuel Đinobili je u aktuelnom plej-ofu NBA lige dokazao celom svetu ono što je u sebi osećao sve… »