Izvor: Mondo arhiva vesti 23.05.2017

Život je lepši uz iPhone i 260 $, slažete li se?

Mondo 23.05.2017
Apple u novoj kampanji objašnjava zašto će vam iPhone promeniti život - nabolje. Kompanija Apple je mag marketinga. Verujemo da njihovi stručnjaci „advertajzinga“ sede na zlatnim stolicama, jedu samo ono što oni požele, uživaju najviše… »

Javni šamar: Melanija opet "oladila" Trampa! Video

Mondo 23.05.2017
Posle skandala iz Izraela, kada je pred kamerama odbila da Trampa uhvati za ruku, Melanija je mužu ponovo "opalila šamar" pred svetom. Ovoga puta u Rimu. Pogledajte. Foto: Gif/Fox/Youtube Ako je neko pomislio da je Melanijino odbijanje da muža uhvati… »

Olerdajs šokirao Ostrvo: Ostavljam fudbal!

Mondo 23.05.2017
Poznati fudbalski menadžer odlučio da završi karijeru i posveti se putovanjima, porodici i unucima. "Fudbal je stres 24 sata, sedam dana u nedelji. To više ne želim, hoću da uživam u životu dok sam relativno mlad i dovoljno zdrav," Sam Allardyce… »

Oficir BIA bio u Sobranju tokom nereda?

Mondo 23.05.2017
Makedonska televizija Telma objavila je da se oficir Bezbednosno-informativne agencije i savetnik u Ambasadi Srbije u Skoplju Goran Živaljević nalazio u makedonskom Sobranju tokom nereda 27. aprila. Foto: AP Photo/Boris Grdanoski Ta televizija navodi da… »

Iz Niša do Ciriha avionom cele godine?

Mondo 23.05.2017
"Swiss International Airlines" će produžiti svoj sezonski plan letova između Ciriha i Niša na celogodišnje poslovanje. Foto: YouTube/screenshot Portal ExYu-Aviation News piše da će "Swiss International Airlines" od 29. oktobra letove između Niša… »

Golman golom u 96. spasio ekipu ispadanja

Mondo 23.05.2017
Neverovatna završnica meča u četvrtoj ligi Nemačke. Golman nemačkog četvrtoligaša Buhbaha Aleksander Štrobl postigao je gol u 96. minutu i tako spasio svoju ekipu od ispadanja u amatersku ligu. Ekipi Buhbaha je trebala pobeda u zadnjem kolu kod… »

Nemojte se kačiti na ovu Wi-Fi mrežu!

Mondo 23.05.2017
Sigurnosni stručnjaci i istraživači dokazali su da su nam omiljene Wi-Fi mreže i najopasnije po sigurnost naših uređaja. Javne Wi-Fi mreže bez lozinki, slabe zaštite su najpodložnije napadima različitih vrsta hakera, od onih koji samo traže… »

Obradović: Želim da desetu slavim u Beogradu

Mondo 23.05.2017
Željko Obradović izneo u intervjuu za "Novosti" utiske posle devete osvojene titule prvaka Evrope. Kada Željko Obradović osvaja titule prvaka Evrope deluje lako. Deluje, jer ih do sada ima devet, koliko i najtrofejniji klub Real Madrid. Ali, trener… »

Sudbina: Pucao sebi u glavu, metak ubio devojku!

Mondo 23.05.2017
Muškarac iz Enkoridža na Aljasci optužen je da je ubio svoju devojku prilikom pokušaja samoubistva. Policija kaže da je slučaj neverovatan, a tužilac da nikada u svojoj karijeri nije video da je metak pogodio jednu, a ubio drugu osobu. Man killed… »

Rodžer Mur: Citati po kojima ćemo ga pamtiti

Mondo 23.05.2017
Slavni glumac je nažalost preminuo u 90. godini, ali mi ćemo ga se setiti uz izjave koje su pokazivale njegov vedar duh i jedinstveni humor. Legendarni glumac Rodžer Mur preminuo je u 90. godini nakon kraće borbe sa karcinomom. Ser Rodžer Mur je za… »