Zabava arhiva vesti 15.06.2017

Saša Popović se udvarao pevačici: Majo, kako si lepa i slatka!

Kurir 15.06.2017
Majo, nekad si bila mlada, lepa, slatka, ljupka i dobra pevačica, a sad si mlada, lepa, slatka, ljupka i još bolja pevačica Saša Popović otvoreno se udvarao Maji Marijani, i to pred njenim suprugom Mladenom Šmakićem, kome je oprostila fizičko… »

Kraljica kantri popa se vratila nakon petnest godina

Mjuz news 15.06.2017
Shania Twain nosi dozu optimizma. Kanadska superzvezda Shania Twain ima povratnički singl o kojem muzička javnost bruji nedeljama unazad, a koji fanovi čekaju godinama. Naravno da je tako kada je reč o ženi koja nosi titulu kraljice country popa, a… »

Queens of the Stone Age u Mark Ronson produkciji

Mjuz news 15.06.2017
Čuveni rok sastav spremio je album Villains. Svašta se danas naziva rok muzikom. Uz dužno poštovanje prema bendovima kao što je Coldplay... složićete se da je čudno kada dobiju Best Rock Group nagradu.... Sa Queen of the Stone Age nema greške… »

Neverovatno: Neustrašiva mačka nasrnula na lava (VIDEO)

B92 15.06.2017
Hrabra mačka dokazala je da može da izađe na crtu mnogo većim pripadnicima svoje porodice. U jednom utočištu za egzotične životinje u Teksasu, mačka Bagi nasrnula je na novog stanara - lava. Pogledajte samo tu neustrašivost:… »

Izašla na ulicu, pa skinula sve sa sebe (VIDEO)

Vesti online 15.06.2017
Za popularnu pevačicu Sandru Afriku već godinama unazad priča se da je ponosna vlasnica najbolje guze na estradi, a ona svakog leta dokazuje da je sa pravom ovako nazivaju. Sandra je najpre uhvaćena na crnogorskom primorju u prekratkoj beloj haljini u… »

Spasilačkom psu treba novi vlasnik, razume samo poljski

B92 15.06.2017
Organizacija “Dogs Trust Kenilworth“ u Velikoj Britaniji dugo je smatrala da Kaleb, četvorogodišnji nemački ovčar, ne ume ili ne želi da uradi šta mu se kaže, dok nije ustanovila da pas zapravo razume komande samo na poljskom jeziku… »

Jedemo i previše i pogrešno

B92 15.06.2017
Naučnici upozoravaju na „rastuću i uznemirujuću globalnu krizu zdravlja“. Sve više stanovnika planete Zemlje je gojazno: 700 miliona ljudi je klinički gojazno, tj. Imaju indeks telesne mase (BMI) viši od 30. Oko milijardu i po stanovnika… »

Fotoreporter AFP-a Robert Atanasovski pobednik konkursa za Betinu fotografije godine

Novi magazin 15.06.2017
Pobednik 14. konkursa za Betinu fotografiju godine je fotoreporter AFP-a Robert Atanasovski za fotografiju "Šarena revolucija".Na izložbi koja je večeras otvorena u Dorćol platzu u Beogradu izloženo je 45 radova, od ukupnom prispelih 300 radova -… »

(FOTO) šerifovićeva uputila poruku misterioznoj osobi: Otkrila je šta bi radila na haubi u 4 ujutru!

Kurir 15.06.2017
Pevačica je iznenadila mnoge koji je prate na društvenim mrežama svojim postom u 4 ujutru. (FOTO) PRIJATNO ĆETE SE IZNENADITI: Pogledajte kako Marija Šerifović izgleda u crnom bikiniju! Marija Šerifović u poslednje vreme ne priča mnogo o svom… »

Trik koji mora svaka žena da zna: Stavite listove kupusa na grudi i prespavajte! Desiće se nešto neverovatno

Kurir 15.06.2017
Žene su se od davnina koristile razne trikove kako bi bile lepše, zdravije i privlačnije suprotnom polu. Spas su uglavnom pronalazile u biljkama, a svedoci smo da i danas najbolji efekat daju prirodna rešenja. Među namirnicama koje žene najčešće… »