Izvor: Press arhiva vesti 01.09.2017

Nezapamćen rekord na Aerodromu "Nikola Tesla"

Press 01.09.2017
Aerodrom Nikola Tesla Beograd imao je u avgustu više od 640.000 putnika što je rekord na mesečnom nivou od osnivanja aerodroma, koji je obeležio 55 godina. Foto:B92.net "Kroz beogradski aerodrom u avgustu prošao je 641.371 putnik, što je rekord na… »

Vučić: Neka prete, ne plašim se, živ sam i radim

Press 01.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se ne boji pretnji koje su izrečene na njegov račun i da mu nije potrebna ni zaštita. Foto:B92.net "Ti koji prete ubistvima i uriniranjem po grobu pa se onda prave gde smo to (rekli), pa kad smo… »

Američki policajac: Ne brinite, ubijamo samo crnce

Press 01.09.2017
Policajac savezne američke države Džordžija izazvao je burne reakcije javnosti kada je procurio video-snimak na kojem govori da oni "ubijaju samo crnce". Foto:B92.net Poručnik Greg Abot najavio je povlačenje iz policije u Kobu u Džordžiji nakon… »

Teško povređeni motociklisti! Saobraćajna nesreća u centru Prokuplja!

Press 01.09.2017
U saobraćajno nesreći u Prokuplju teško su povređeni mladić, vozač motocikla i devojka, suvozač na motoru, saopštila je danas Policijska uprava u tom mestu. Foto: Public Nesreća se dogodila noćas na uglu glavne prokupače ulice Ratka Pavlovića… »

Suđenje za ubistvo Bojovića i Vidakovića: U toku je sučeljavanje koje može puno toga da otkrije

Press 01.09.2017
Nikola Bojović i Miloš Vidaković ubijeni su 2013. godine. Foto: Wikipedia, alo.rs U Specijalnom sudu danas je nastavljeno suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića i Miloša Vidakovića (29). Ročište je počelo… »

Vidal najavio povlačenje! Čileanac postigao autogol pa se naljutio!

Press 01.09.2017
Čilanski fudbaler Arturo Vidal najavio je povlačenje iz reprezentacije posle autogola u porazu od Paragvaja (0:3) u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo naredne godine. Foto: Reuters Vezista minhenskog Bajerna je nehotice savladao svog… »

Srpsko-kanadski film "Flafi" nastavlja da osvaja svet

Press 01.09.2017
"Flafi", srpsko-kanadsko ostvarenje u režiji mlade autorke Milice Li Filipovski, nastavlja svoj uspešan festivalski pohod, u okviru 44. Filmskog festivala u Teljurajdu (Kolorado). Foto:b92.net Film "Flafi" ušao je i u zvaničan odabir najboljih… »

Hag tvrdi: Nismo tražili Šešelja

Press 01.09.2017
Prema proceduri, optuženik je u obavezi da prisustvuje izricanju presude pred Tribunalom. Foto: Tanjug/AP Žalbeno veće Mehanizma za međunarodne krivične sudove koje razmatra žalbu u slučaju protiv Vojislava Šešelja još nije zakazalo datum… »

Prva fotografija majke Bojovića u Beogradu, nakon hapšenja u Crnoj Gori (foto)

Press 01.09.2017
Ženi nekadašnjeg direktora zoo-vrta u Beogradu na teret je stavljeno da je pripremala likvidaciju Ratka Koljenšića. Foto: Telegraf, e-stock.us/Petar Jovanovic Anđelka Bojović (66), majka Nikole i Luke Bojovića, prisustvovala je danas u Specijalnom… »

Kada nosi znak Ferrarija, i bicikl ima prefiks "super"

Press 01.09.2017
Kada se udruže čuveni italijanski proizvođač bicikala Bianchi i kompanija iz Maranela, koja je specijalizovana za supersportske automobile – nastane pravo remek delo na 2 točka. Foto:B92.net Nije retkost da se proizvođači automobila bave i… »