Izvor: Press arhiva vesti 01.09.2017

Potop biblijskih razmera danas čeka Ameriku: Ukrštaju se uragan Lidija i oluja irma, zbog vode sve može da nestane! (foto)…

Press 01.09.2017
Stručnjaci upozoravaju da, posle uragana razarajućeg intenziteta kao što je Harvi i porasta nivoa mora, zagrevanja okeana i viših temperatura vazduha, dolaze još "veće i jače" oluje. Foto: Tanjug Dok se Teksas polako oporavlja nakon uragana Harvi… »

Ubistvo u kafani Držao noćne klubove, nestao posle akcije "Sablja", a kada se vratio likvidiran je

Press 01.09.2017
Dejan Jovanović, zvani Kabas (45) iz Kočinog sela kod Jagodine ubijen je pre nekoliko dana u zatvorenoj kafani u tom selu, saznaje "Blic". Policija i tužilaštvo intenzivno tragaju za njegovim ubicom, a kako nezvanično saznajemo, Jovanović je imao… »

Apple predstavlja iPhone 8 12. septembra

Press 01.09.2017
Pozivnice za Apple-ov događaj 12. septembra stigle su odabranima. Iako kompanija nije objavila šta će predstaviti od uređaja, pretpostavlja se da će javnosti biti prikazan novi model iPhone 8. Foto:B92.net Velika su očekivanja da će novi iPhone… »

Komišiji zaboli nož u grudi pa ga opljačkali! Detalji jezivog ubistva u Bariču koje rešeno posle 19 godina!

Press 01.09.2017
Đorđe Mijajlović (36) i Igor Jovanović (39) iz Bariča priznali su juče u policiji da su pre 19 godina ubili svog komšiju, deviznog penzionera Dragomira Kalinića (60), ali nisu otkrili koliko su mu novca i zlata uzeli! Foto: Shutterstock Zločin… »

Austrija: Svađa partnera zbpg izjave Kurca

Press 01.09.2017
Austrijska Socijaldemokratska partija preduzeće mere protiv Sebastijana Kurca zbog njegove izjave da su socijaldemokrate primile sumnjivu veliku donaciju. Foto:B92.net Zvaničnik SPO Georg Nidermilbihler izjavio je danas za Austrijsku novinsku agenciju… »

Sandžački klan Diluju heroin i sarađuju sa islamskim teroristima, a uz pomoć jednog trika uporno izmiču policiji

Press 01.09.2017
Sandžački klan, jedna od najjačih kriminalnih grupa sa ovih prostora koja se spominje u izveštajima američkog Stejt departmenta, u Srbiji se retko nalazila na udaru države. Foto:B92.net Ova grupa čija je glavna delatnost trgovina heroinom, ima… »

Najpopularniji Ruski di-džej današnjice, večeras u Beogradu!

Press 01.09.2017
Ako volite RnB muziku, onda je petak vaš dan. Foto: Promo Na beogradskom splavu Shake’n’Shake očekuje vas THE BIG GOLDEN FRIDAY žurka sa neverovatnim muzičkim iznenađenjima. Dođite i uživajte, jer je ovaj dan rezervisan za specijalno gostovanje… »

"Uplašen sam što je još neviđen film pobudio toliko mržnje"

Press 01.09.2017
Posle napada na njegov studio, Aleksej Učitelj, režiser kontroverznog filma o ruskom caru Nikolaju II, pozvao je službu državne bezbednosti (FSB) da reaguje i zaštiti posetioce bioskopa koji će gledati njegovo ostvarenje. Foto:B92.net Ubacivši… »

Četvrtinu filmova na Londonskom filmskom festivalu režirale žene

Press 01.09.2017
Žene su režirale četvrtinu filmova koji će biti prikazani na ovogodišnjem Londonskom filmskom festivalu, rekli su organizatori predstavljajući program smotre koja se održava od 4. do 15. oktobra. Foto:B92.net Odsustvo režiserki na velikim filmskim… »

Goran Vesić: Opozicija politiku razume kao bajku

Press 01.09.2017
Naša opozicija politiku razume kao bajku u kojoj će neko sa strane ponovo da ih dovede na vlast, a da oni ne moraju ni da se potrude, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić. Foto: Tanjug Prema njegovim rečima, odgovorna opozicija bi vodila dijalog o… »