Izvor: Mondo arhiva vesti 11.09.2017

Beograd i Novi Sad obeležiće Dan bez automobila

Mondo 11.09.2017
Ova dva grada obeležiće Dan bez automobila 22. septembra, saopštili su organizatori akcije "Samo ne autom". Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Akcija "Samo ne autom" održava se pod okriljem projekta Lokalni razvoj otporan na klimatske promene… »

Zašto je izabrao nju, a ne tebe

Mondo 11.09.2017
Ili obrnuto - zašto je izabrao tebe, a ne nju. Evo razloga zbog koji muškarci "prelome" kada traže ženu za sebe. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Na privlačnost između dvoje ljudi utiču brojni faktori, koji mogu kako da ih spoje, tako da ih i… »

Sa ovim supermodelom "Deril" ima sina!

Mondo 11.09.2017
Da li ste znali da je jedan od omiljenih lika iz serije "The Walking Dead" bio u vezi sa ovom svetski poznatom lepoticom? Dankinja iz redova " Viktorijinih anđela" koja je devedesetih uz Naomi Kembel i Lindu Evanđelisu harala modnim pistama, Helena… »

Ne želi da bude kao druge (foto)

Mondo 11.09.2017
Zato čak i jaknu nosi drugačije od ostalih! Foto: AP Photo/Alastair Grant Manekenka Kendal Džener prošetala je ulicama Njujorka u veoma neobičnom izdanju. Janke od džinsa su opet u modi, ali ona ne želi da izgleda kao sve druge devojke i zato nosi… »

Glumac i manekenka, to su srca dva! (foto)

Mondo 11.09.2017
"Golupčići" i dalje uživaju na letovanju. GlumacAleksandar Radojičić i lepa manekenkaCeca Živojinović uživaju "punom parom" u svom ljubavnom odnosu koji su u početku krili od javnosti. Sada kada je sve na otvorenom, ovaj par ne propušta priliku… »

Ekskluziva: Ovaj model, nažalost, neće kod nas

Mondo 11.09.2017
Srbija ima regularan model, a ovaj dizajnerski neće kod nas, što ne znači da ne možemo da uživamo u njegovim premijernim slikama! Ekipa MONDO MobIT-a na IFA 2017 sajmu u Berlinu upoznala je ekskluzivan Huawei P10 Plus model nove boje, u posebnom… »

Iznenađenje: Najgora zemlja za sticanje prijatelja

Mondo 11.09.2017
Ako želite da na putovanju steknete prijatelje, evo gde da (ne) putujete. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Neočekivano, zemlja koja se najčešće nalazi u vrhu liste po raznim kategorijama, ali se ispostavilo da Švedska nije zemlja u kojoj… »

Hit: Klinci pokušavaju da "provale" kasete (video)

Mondo 11.09.2017
Zbog ovoga ćete se osetiti BAŠ, BAŠ matoro! Ako imate više od 20 godina, sigurno se sećate kaseta. Ne samo video kaseta za filmove, već je to bilo, ne tako davno, doba kada smo putem kaseta slušali i muziku u našim dragocenim kasetofonima i… »

Umrlo 12 majmuna: Uplašila ih rika tigrova?

Mondo 11.09.2017
Leševi 12 majmuna pronađeni su u šumi u Indiji, a veterinari tvrde da su životinje istovremeno doživele srčane udare pošto ih je preplašio tigar. Foto: youtube/screenshot Tela su pronašli su seljani koji su krčili šumu i njih je zbunilo masovno… »

Jovičićeva poruka saigračima: Hrabro i bez straha!

Mondo 11.09.2017
Vezista Crvene zvezde u razgovoru za MONDO poželeo ekipi da i u Ligi Evrope nastavi sa dobrim igrama i pobedama. Dočekali su navijači Crvene zvezde posle dugih 10 godina da njihov klub ponovo provede jesen u Evropi. Za samo dva meseca rada sa ekipom… »