Izvor: Kurir arhiva vesti 27.09.2017

(Video) Slučaj ubistva srpskog dečaka: Žena monstrum pustila suzu u sudu, pa nastavila da se smeje

Kurir 27.09.2017
Drastičnom izmenom iskaza dva svedoka Tužilaštva BiH, nastavljeno je suđenje Sakibu Haliloviću i Elfeti Veseli, zbog ubistva 12-ogodišnjeg Slobodana Stojanovića 1992. godine u Kamenici kod Zvornika. Izet Karić i Abdul-gafar Alihodžić do 2014… »

Rasta nije hteo da naplati pesme ćerki mileta kitića: Ali zauzvrat je tražio nešto neobično i time šokirao folkera!

Kurir 27.09.2017
Iako su joj roditelji predstavnici narodnjaka, Elena je krenula putem rep muzike i uveliko sarađuje sa bosanskim reperima Jalom Bratom i Bubom Korelijem, sa kojima će bez obzira na Rastu nastaviti saradnju. Mile i Marta su zakazali sastanak sa Rastom… »

Žrtve kriminala i korupcije: Novosadska porodica mora da se iseli iz stana koji su kupili i platili, izvršitelj im naredio da…

Kurir 27.09.2017
NOVI SAD - Porodica Jakšić iz Novog Sada protestovala je danas ispred novosadskog suda zajedno sa desetak gradjana zbog najave da će ih izvršitelji izbaciti iz stana koji su uredno platili investitoru, a zbog tog slučaja nameravaju da se obrate i… »

Raj koji se pretvorio u pravi pakao: Nekada su na ovom ostrvu plivali u novcu, a danas nemaju skoro ništa

Kurir 27.09.2017
Usred Tihog okeana nalazi se najmanja ostrvska država na svetu, sa površinom od svega 21 kvadratnog kilometra. Ipak, iza ovog ostrvceta leži neverovatna priča. Nauru je naseljavan najmanje 3.000 godina unazad: u početku je ovde živelo 12… »

Halid BEŠLIĆ operisan: Neka moja publika ne brine, spreman sam za koncerte!

Kurir 27.09.2017
Halid Bešlić je juče u bolnici u Izoli u Sloveniji podvrgnut manjem operativnom zahvatu. Nakon operacije Halid se odlično oseća i već sutra bi, kako je rekao, mogao izaći na binu. HALID BEŠLIĆ NAJAVIO: Moj naredni album biće poslednji! "Neka… »

Šabić: Stanje u oblasti slobode medija nije dobro! Međunarodna i evropska federacija novinara zabrinute!

Kurir 27.09.2017
BEOGRAD - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić izjavio je da stanje u oblasti slobode medija u Srbiji definitivno nije dobro i da sutra, kada se obeležava Dan prava javnosti da zna, udruženja… »

“Ko ti pravi svadbu?”

Kurir 27.09.2017
Odmah po objavljivanju konkursa za buduće mladence u Srbiji, prijavilo se više stotina parova u želji da se upuste u ovu svojevrsnu avanturu i finansijski olakšaju pripremu najvećeg događaja za jedan par. Na poklon dobijaju 5.000 evra za venčanje… »

(Foto) neviđeno se uzbudim kad je ispred mene: Nina Radulović zapanjila sve detaljem iz privatnog života!

Kurir 27.09.2017
Nina je pratioce iznenadila je fotografijom na kojoj degustira hranu, ali njena reakcija bila je i pomalo neočekivana. Otkrila je da hrana raduje više nego bilo šta drugo. Ja nikad nemam ovakav kez, sem kad je hrana u pitanju. Svastojed sam i nadasve… »

Na čekanju njih 200: Srbija ne priznaje diplome pravnika iz Crne Gore

Kurir 27.09.2017
BEOGRAD - Srbija više od godinu dana ne nostrifikuje diplome pravnih fakulteta onima koji su ih stekli u Crnoj Gori ukoliko žele da se zaposle u toj susednoj državi. Podgoričke "Vijesti" objavile su danas da Srbija identičnu praksu ima i prema… »

Pravni fakultet proslavio Krstovdan: Otvorene nove prostorije za nastavu

Kurir 27.09.2017
BEOGRAD - Pravni fakultet u Beogradu proslavio je danas svoju krsnu slavu Krstovdan, a tim povodom na tom fakultetu otvorene su nove prostorije za nastavu. Ministarka pravde Nela Kuburović izrazila je zadovoljstvo što prisustvuje obeležavanju krsne… »