Vojvodina arhiva vesti 27.09.2017

Horoskopski znak kome svi zavide

Noizz 27.09.2017
Iako bi mnogima prva asocijacija mogao da bude Ovan zbog svoje tvrdoglavosti, postoji ih još koje odlikuje snaga. Među svima njima jedan se naročito ističe. Možda vam zvuči čudno, ali i Rak spada u najjače znakove, i to kada je u pitanju njegova… »

Novi Sad juri Ginisov rekord: U subotu će na Trgu slobode slagati mozaik od plastičnih čepova

Telegraf 27.09.2017
Sklapanje mozaika je 30. septembra, od 9 do 14 sati na Trgu slobode u Novom Sadu. Humanitarno-ekološka organizacija "Čepom do osmeha", čija je misija očuvanje životne sredine i pomoć osobama sa invaliditetom, namerava da se mozaikom u Novom Sadu… »

Hokej na ledu: Mlađe selekcije igrale takmičarske mečeve za vikend

Subotica.com 27.09.2017
Prethodnog vikenda aktivne su bile sve mlađe selekcije Spartaka, sa nastupima i treninzima u Mađarskoj, gde su već krenula takmičenja na ledu. Selekcija U8 je u nedelju nastupila u Budimpešti na velikom turniru otvaranja sezone. Na turniru C… »

Autobusom besplatno za Turiju i Nadalj

Dnevnik 27.09.2017
​​​​​​​SRBOBRAN: Žitelji opštine Srbobran od 1. oktobra neće plaćati autobusku kartu ukoliko budu koristili usluge „Bečej prevoza” na relacijama između mesta ove opštine, odnosno, Nadalja Turije i Srbobrana. To će važiti i za… »

Studenti zadovoljni uslovima u Studentskom centru

Subotica.com 27.09.2017
Stopedeset brucoša je konkurisalo i ostvarilo pravo na smeštaj u jednom od domova Studentskog centra „Subotica“. U svoje sobe useliće se 2. oktobra, a dočekaće ih nekoliko novina, među kojima su nova kupatila, obnovljene kuhinje i uskoro nova… »

Tenis: Nemanja Subanović pobednik seniorskog turnira u Beogradu

Subotica.com 27.09.2017
Protekolog vikenda u Beogradu održan je seniorski teniski turnir na kome je prvo mesto osvojio 16-godišnji Nemanja Subanović, rodom iz Subotice. Trijumfom na Banjici šesnaestogodišnjak iz Subotice je nastavio uspešnu seriju koju je započeo na… »

Izložba fotografija poslednjeg Ruskog imperatora

RTV 27.09.2017
NOVI SAD - Istorijski arhiv Grada Novog Sada otvoriće izložbu fotografija "U susret Ruskom Caru. Romanovi – carsko služenje" u petak, 29. septembra u 19 časova. Izložba je posvećena poslednjem Ruskom imperatoru Nikolaju II i njegovoj porodici… »

Gospođinčani će u decembru na fizičko u novu salu

Dnevnik 27.09.2017
GOSPOĐINCI: Učenici Osnovne škole „Žarko Zrenjanin” od početka decembra trebalo bi da nastavu fizičkog vaspitanja imaju u sportskoj sali pošto građevinski radovi na završetku objekta teku po planu – kaže direktor gospođinačke škole… »

Knjige za čitaoce u autobusima

Dnevnik 27.09.2017
NOVI SAD: Putnici „osmice“ danas kasno po podne bili su nemalo iznenađeni kada su u autobus ušli volonteri deleći knjige, tako da su neki priznali da, eto, vole i znaju da čitaju. „Knjiška“ akcija, treća po redu, sprovedena je u okviru… »

Gledajte serije sa partnerom

Moj Novi Sad 27.09.2017
Parovi koji zajedno gledaju serije i filmove iskusiće dublju vezu zahvaljujući zajedničkom uplovljavanju u izmaštani svet. Stiže jesen, pa će mnogi poželeti da tmurne dane prekrate u krevetu gledajući omiljene serije i filmove sa voljenom osobom… »