Vojvodina arhiva vesti 27.09.2017

Poslednje pripreme karatista Enpija pred Svetsko prvenstvo

Subotica.com 27.09.2017
Tokom celog leta Кarate klub "Enpi" je radio i pripremao se za Prvenstvo sveta za sve uzraste koje će se održati od 6. do 8. oktobra Egeru (Mađarska). Prvenstvo se održava u okviru Svetske Šotokan karate do organizacije Ujedinjenih nacija. U okviru… »

Dom zdravlja u Staroj Pazovi dobio vagu za merenje nepokretnih bolesnika

Dnevnik 27.09.2017
STARA PAZOVA: Povodom donacije vage za merenje nepokretnih bolesnika direktor Doma zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ dr Aleksandar Omerović i dr Nada Pervan sa medicinskim osobljem dočekali su u Centru za dijalizu velečasnog Jozu Dusparu… »

Mlečni paketići Mlekare Subotica đacima iz Vojvodine

Dnevnik 27.09.2017
NOVI SAD: Mlekara Subotica, koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije Imleka, obradovala je đake prvake iz nekoliko gradova u Vojvodini mlečnim paketićima povodom Svetskog dana školskog mleka. Mlekara Subotica već tradicionalno… »

Prijem u Gradskoj kući za učesnike SP u malom fudbalu

Dnevnik 27.09.2017
Za Vladine službenike, učesnike Dvoranskog svetskog prvenstva u malom fudbalu koje će biti održano u Holandiji od 9. do 13. oktobra, juče je u Gradskoj kući prijem upriličio član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin. Uz pozdrav… »

U Senti vruće uoči grejne sezone

Dnevnik 27.09.2017
SENTA: Odbornici Skupštine opštine Senta prilikom razmatanja poslovanja JP „Elgas” u prošloj godini, konstatovali su da je gubitak u iznosu od 24,3 miliona dinara nastao iz delatnosti proizvodnje i distribucije za sistem daljinskog grejanja u… »

Sportsko penjanje: Nora Bognar srebrna na Balkanskom prvenstvu u Skoplju

Subotica.com 27.09.2017
Na Balkanskom prvenstvu u Skoplju Nora Bognar, takmičarka penjačke sekcije Planinarskog kluba "Spartak" osvojila je srebrnu medalju u disciplini težinskog penjanja. U subotu, u glavnom gradu Makedonije, održano je Balkansko prvenstvo u sportskom… »

Najmlađi folklorni ansambl u Subotici- Sunce

Dnevnik 27.09.2017
SUBOTICA: Nešto više od pedeset članova već upisanih u mlađu, stariju, omladinsku i rekreativnu grupu danas čini najmlađi folklorni ansambl Subotice, koji je poneo naziv „Sunce“. Počeli su u Ulici Dragiše Mišovića 19, kod Senćanske crkve… »

Iz Srbobrana putuje 260 radnika u novosadski Delfaj

Dnevnik 27.09.2017
SRBOBRAN: U proteklih nekoliko meseci u pogonima kompanije „Delfaj” u Novom Sadu zaposlilo se 260 radnika iz tri naselja opštine Srbobran, što je predsednika opštine Radivoja Paroškog podstaklo da sa saradnicima poseti pogone fabrike i uveri se u… »

Vrbas ima 60 nevladinih organizacija

Dnevnik 27.09.2017
VRBAS: U nameri da nevladin sektor postigne što bolje rezultate na konkursima juče je u Vrbasu održan seminar za predstavnike čak 60 organizacija koje deluju u naseljima ove opštine. Seminar je upriličen zahvaljujući saradnji Opštine Vrbas i… »

Rakovac pamti ratna stradanja

Dnevnik 27.09.2017
RAKOVAC: Povodom 24. septembra, Dana oslobođenja Rakovca koji se obeležava i kao praznik Mesne zajednice Rakovac, na prigodan i svečan način, intoniranjem himne i polaganjem venaca i cveća na spomenik u Stručici i spomenik na Pećini, obeležen je… »