Vojvodina arhiva vesti 31.10.2017

Gradonačelnik i ministar za rad posetili "DES" (FOTO)

Moj Novi Sad 31.10.2017
Grad podstiče poznatu novosadsku firmu da nastavi da radi. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem obišao preduzeće ''DES'' d.o.o. Novi Sad, firmu za… »

Velika prognoza za novembar: Koliko ćemo imati sunčanih dana, kada nam stižu pljuskovi i zima (foto)

Telegraf 31.10.2017
Vremenska prognoza za najveće gradove u Srbiji kaže: U mesecu pred nama ćemo imati čak 15 sunčanih dana, ali i dana u kojima ćemo cvokotati. Sve u svemu, ovo će biti topliji mesec od proseka. Srbiju očekuje pravo zahlađenje. Ipak, prema… »

Koncert horova "Pjesmo moja" u subotu u Velikoj većnici

Subotica.com 31.10.2017
Ženska vokalna grupa "Mironosice Subotica" organizuje koncert "Pjesmo moja" u subotu, 4. novembra, u Velikoj većnici Gradske kuće, s početkom u 20 časova. Osim njih, na koncertu će nastupiti svetski prvaci u horskom pevanju, hor "Lipa" iz Osijeka… »

Sahrane za sredu, 1. novembar

Dnevnik 31.10.2017
Na Gradskom groblju u Novom Sadu u sredu će biti sahranjeni: Nada Uroša Milosavljević (1948) u 11.15 i Zorka Bogoljuba Branković (1934) u 12 sati. Na Katoličkom groblju u Novom Sadu u sredu će biti sahranjena Tereza Antona Blumejšan (1929) u 13… »

Sutra besplatan parking i bez odvoženja smeća

Subotica.com 31.10.2017
Povodom verskog praznika "Svi sveti" koji je tradicionalno 1. dana novembara, većina javnih preduzeća i ustanova neće raditi, dok će manji broj organizovati rad kroz dežurstva. Prema hrišćanskoj tradiciji, prva dva dana u novembru vernici se… »

Odbojka - Kup Srbije: Spartak savladao imenjaka iz Ljiga za plasman u četvrtfinale (3:0)

Subotica.com 31.10.2017
Odbojkaši subotičkog Spartaka savladali su Spartak iz Ljiga u osmini finala nacionalnog Kupa. Ekipa Igora Žakića mučila se prvi set, ali u naredna dva igrala je na nivou na koji su navikli sve koji ih prate. Spartak iz Subotice drugi je… »

Najbolji na bilbordima

Dnevnik 31.10.2017
Momir Pešić, Elektrotehnička škola, zauzeo je prvo mesto na republičkom takmičenju iz multimedije samostalno, i ekipno takođe prvo mesto. „Takmičenje je bilo zanimljivo jer je trebalo od dobijenog materijala da napravimo zanimljivu kulinarsku… »

Mališani učili da plivaju

Dnevnik 31.10.2017
Gradska uprava za sport i omladinu, u saradnji s Plivačkim klubom „Vojvodina” i uz podršku Saveza za školski sport Grada Novog Sada, na zatvorenom bazenu SPC „Vojvodina” organizovala je besplatnu obuku neplivača za učenike drugog razreda… »

Zakazana licitacija državnih njiva u Kanjiži

Dnevnik 31.10.2017
KANjIŽA: Licitacija za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na području kanjiške opštine zakazana je za 7. novembar u 11 sati u svečanoj sali Gradske kuće u Kanjiži. Za licitaciju je ponuđeno 2.313 hektara državnog… »

Koliko Novosađani vode računa o reciklaži?

RTV 31.10.2017
NOVI SAD - U poslednje vreme stiže sve više poziva Novosađana, koji se žale na prepune kontejnere, a pravilno odlaganje otpada moglo bi biti jedno od rešenja tog problema. Koliko Novosađani vode računa o reciklaži i koliko je ona važna za celu… »