Vojvodina arhiva vesti 31.10.2017

Apatin ulaže u zamenu cevi gradskog vodovoda

Dnevnik 31.10.2017
APATIN: Opština Apatin intenzivno ulaže u obnovu vodovoda i kanalizacionog sistema. Ovih dana je počela izgradnja ispusnog cevovoda na Dunavu, i to je korak ka trajnom rešenju odvođenja otpadnih voda odnosno izgradnji prečistača. „ Upravo ovih… »

Vikend kupovine u Retail parku "Shoppi"

Subotica.com 31.10.2017
Spremite se za finale jeseni, jer vas predstojećeg vikenda, od 3 do 5. novembra, u Retail parku "Shoppi" očekuju tri dana nezaboravne kupovine uz odlične popuste. Iskoristite sjajnu priliku za porodičnu ili kupovinu sa prijateljima, jer će popusti… »

NAŠ IZBOR: Top 5 mesta za dobar zalogaj posle izlaska u Novom Sadu (FOTO)

Moj Novi Sad 31.10.2017
Kad stomak zakrči nakon ponoći... Svi znamo da pre noćnog provoda treba dobro “obložiti” stomak, da imamo kvalitetnu podlogu za naš omiljeni tečni porok, ali, isto tako, to treba učiniti i posle izlaska, skakanja i igranja na stolu (ili ispod… »

"Obično, a vrhunski" predstavlja mladu balerinu

RTV 31.10.2017
NOVI SAD - Najnovija emisija "Obično, a vrhunski" predstaviće Milicu Mučibabić, učenicu četvrtog razreda Baletske škole u Novom Sadu, smer savremena igra. Larureat je Republičkog takmičenja u 2016 godini i vlasnik drugih prestižnih priznanja… »

U Palanci ne rade zvučni semafori za slepe

Dnevnik 31.10.2017
BAČKA PALANKA: Devet semafora ima u Bačkoj Palanci, ali primedbe na njihov rad imaju članovi Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih. Sredinom oktobra ovde je, kao i u drugim sredinama, obeležen Svetski dan belog štapa, a Josip Major (83)… »

Otvorena izložba likovne kolonije "Bunarić 2016"

Subotica.com 31.10.2017
Izložba slika, nastalih na 20. međunarodnoj likovnoj koloniji "Bunarić 2016", u okviru tradicionalne žetvene svečanosti "Dužijanca", otvorena je sinoć u holu Otvorenog univerziteta Subotica. Na koloniji su učestvovali slikari likovne sekcije HKC… »

Tri osobe povređene u udesu na Futoškom putu

NoviSad.com 31.10.2017
Novi Sad - Tri osobe, od kojih jedna teže, a dve lakše, povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 19 sati na Futoškom putu kod Gradskog saobraćajnog preduzeća. foto: Facebook / NSU - Uživo sa novosadskih ulica Teže je… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 19 beba

Moj Novi Sad 31.10.2017
Dečaci nastavljaju s dominacijom u novosadskom porodilištu. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 30. oktobra u sedam časova, do 31. oktobra u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 19 beba – pet… »

U toku asfaltiranje novog kružnog toka

Dnevnik 31.10.2017
SREMSKA MITROVICA: U Sremskoj Mitrovici počelo je asfaltiranje pristupnih saobraćajnica za drugu kružni tok, sa južne strane novog podvožnjaka. Radovi teku utvrđenom dinamikom, s obzirom na to da vremenski uslovi idu na ruku putarima, a radove su… »

Rođeni, venčani i preminuli (23 - 28. oktobar)

Subotica.com 31.10.2017
Na osnovu podataka kojima raspolaže Matična služba grada Subotice, predstavljamo vam nedeljni izveštaj venčanih, rođenih i preminulih. Rođeni (23 - 27. oktobar) Dobili blizance: Vasilije i Veljko, Zorica i Miroslav Grbić; Mirko i Janja, Daliborka… »