Hronika arhiva vesti 08.12.2017

(Foto) užas na zvezdari: Sin ubio oca pa izvršio samoubistvo

Kurir 08.12.2017
U jednom stanu u Križanićevoj ulici u beogradskom naselju Zvezdara pronađena su mrtva tela oca S.J. (91) i sina M.J.(65) Prema još uvek nepotvrđenim informacijama radi se o ubistvu i samoubistvu. Najverovatnije je sin usmrtio oca hicem u glavu, a… »

Beograd: Otac i sin pronađeni mrtvi u stanu

RTV 08.12.2017
BEOGRAD - U stanu u Križanićevoj ulici 36 u beogradskoj opštini Zvezdara pronađena su tela dvojice muškaraca sa prostrelnim ranama, prenose beogradski mediji. Sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu, a RTS nezvanično saznaje da se… »

Hitna akcija policije: Uhapšen 17-godišnjak koji je nožem usmrtio dečaka u Pančevu

BK TV 08.12.2017
Celo Pančevo zavijeno u crno! U Pančevu je sinoć, oko 20 sati, izbila tuča u kojoj je zbog zadobijenih povreda šesnaestogodišnjak preminuo. Kako prenose beogradski mediji, dečak je verovatno uboden oštrim predmetom. Na licu mesta je preminuo… »

Presuda žandarmima zbog prebijanja Vučića i Malog, odbrana najavila žalbu

BK TV 08.12.2017
Glavna vest! Viši sud u Beogradu prvostepeno je osudio danas na uslovne kazne zatvora od po šest i osam meseci sedmoricu žandarma zbog fizičkog napada na braću tadašnjeg premijera Srbije i gradonačelnika Beograda, Andreja Vučića i Predraga Malog… »

U grudi pogođen poznati sportista, koji je čuvao muškarca, zbog kog je počeo najveći rat klanova

BK TV 08.12.2017
Čuveni bokser ranjen u grudi. Cetinjanin Dragan Roganović (29) ranjen je sinoć oko 18.15 sati na Cetinju kada je na njega pucala policiji još nepoznata osoba. Roganoviću je, prema nezvaničnim saznanjima crnogorskih “Vijesti” iz Uprave policije… »

Sin Nasera Keljmendija se nagodio - godinu dana kućnog zatvora i 70.000 dinara

BK TV 08.12.2017
Prosto neverovatno! Elvis Keljmendi (39), sin jednog od vođa najjačih albanskih kriminalnih klanova Nasera Keljmendija, zaključio je danas sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznaju krivičnog dela na osnovu kojeg je osuđen na… »

Novi detalji ubistva u Pančevu: Dečak stradao u ugovorenoj tuči zbog banalne svađe!

BK TV 08.12.2017
Osumnjičeni N.S. uhapšen u akciji policije Šesnaestogodišnji I.A. u četvrtak uveče u Pančevu ubijen je u ugovorenoj tuči zbog najbanalnije prethodne svađe sa godinu dana starijim N. S. (17) oko toga ko je od njih dvojice jači. Tuča dvojice… »

Pojačana kontrola na granicama: Za dan vraćeno 20 ljudi zbog falsifikovanih putnih isprava

BK TV 08.12.2017
Policija je ove nedelje pojačala kontrolu na graničnim prelazima zbog sve češćih pokušaja zloupotrebe bezviznog režima koji Srbija ima sa pojedinim državama. "Samo u jednom danu na Aerodromu „Nikola Tesla“ vraćeno je 20 državljana, koji… »

Krvoproliće na Zvezdari! Pronađeni upucani otac i sin!

BK TV 08.12.2017
Mrtvi otac i sin pronađeni su večeras u stanu u Križanićevoj ulici 36 u Beogradu. Kako BKTVNews nezvanično saznaje, najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu - sin je ubio oca, a zatim je preusdio sebi. Kako mediji nezvanično saznaju, tela je… »

Sramota srpskog pravosuđa! Za prebijanje Andreja Vučića i Predraga Malog samo uslovna kazna

Srbija danas 08.12.2017
Viši sud izrekao kaznu. Viši sud u Beogradu izrekao je danas prvostepenu presudu osmorici žandarma povodom napada na braću predsednika Srbije i gradonačelnika Beograda, Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i još dvojicu pripadnika vojne policije… »