Hronika arhiva vesti 08.12.2017

Presreli čoveka, ugurali ga u auto i hteli da mu iznude novac

Alo 08.12.2017
Dvojica Kikinđana V.S. (22) i M.B. (22) uhapšeni su zbog krivičnog dela, iznuda u pokušaju. Dvojica mladića su 24. novembra pokušali od jednog Kikinđaninina da izvuku poveću svotu novca, piše "Telegraf". Oni su tokom večernjih sati, sa još dva… »

Bivši operativac db tvrdi: Zoranu Marjanoviću rešetke čuvaju život, drže ga u zatvoru da ga ne likvidira mafija!

Kurir 08.12.2017
Policija ima informaciju da je ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) bilo naručeno i organizovano i da je u kriminalnu grupu koja je izvršila zločin uključen veliki broj moćnih ljudi, zbog čega je procenila da udovcu preti opasnost dok ne… »

Prvi put nakon ubistva Jelene Krsmanović! Otkriven detalj zbog kojeg je istraga otišla u potpuno suprotnom smeru!

BK TV 08.12.2017
Na telu Jelene Marjanović bile su svetloplave tanga gaćice, ali dva broja veće, kao da nisu njene. Proverava se mogućnost da joj je mrtvoj navučen seksi donji veš, kako bi se istraga sa njenog muža skrenula na navodnog švalera. Na lešu Jelene… »

Maca vrišti i urla na sav glas: Sve zbog prepiske koja će mu uništiti brak! Polomiću te!

Srbija danas 08.12.2017
Zadrugari načisto podivljali. Još jedna burna svađa je nastala u "", kada je Maci Diskreciji Janjuš napravio neprijatnost, a ona mu onda brutalno zapretila. Marko Janjušević Janjuš je bacio Macinu kapu, što je bio povod da krene opasna svađa… »

Užas! Miljan poleteo da bije Jelenu,obezbeđenje odmah uletelo, on je ipak ispolivao, a onda... (video)

Srbija danas 08.12.2017
Samo je OVO izgovorila i... Danas vri u iz minuta u minut, ukućanima su potpuno popucali živci, a nekolicina njih je među akterima skoro svakog sukoba. Ovoga puta, u centru pažnje je Miljan Vračević, a isprovocirala ga je, ne biste nikad pogodili -… »

Žena koja je prijavila psihičko nasilje, pronađena mrtva u svom stanu u Nišu

Južne vesti 08.12.2017
Iz niške policije kažu da je jutros u svom stanu na Bulevaru Nemanjića 43-godišnja žena pronađena mrtva. Čeka se izveštaj sudske medicine, a radi se o ženi koja je pre desetak dana skočila kroz prozor jer je, kako je prijavila, trpela psihičko… »

Inspektor niške policije: Podaci iz policijskih istraga preko BIA cure ka SNS

Južne vesti 08.12.2017
Inspektor za suzbijanje privrednog kriminala u Nišu Nebojša Blagotić tvrdi da je, radeći po nalogu Uprave kriminalističke policije MUP-a na predmetu koji se tiče ozbiljnih zloupotreba u niškoj privredi, tokom istrage otkriveno da podaci iz… »

U rezervnom točku i rezervoaru pokušao da prošvercuje cigarete i alkohol

BK TV 08.12.2017
Carinici su na graničnom prelazu Vatin juče sprečili rumunskog državljanina da iz Srbije u Rumuniju prokrijumčari 37 boksova cigareta i skoro 200 litara medicinskog alkohola. Prilikom detaljnog pregleda "mercedesa" rumunskih registarskih oznaka… »

Jelenino ubistvo naručeno? Zorana drže u zatvoru da ga ovi ljudi ne bi ubili!

BK TV 08.12.2017
Zorana Marjanovića drže u zatvoru da ga ne bi ubila mafija, dok zločin u Borči ne bude rešen! Policija ima informaciju da je ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) bilo naručeno i organizovano i da je u kriminalnu grupu koja je izvršila zločin… »

Carinici zaustavili vozilo, zbog onog što je vozač krio u koferu hitno pozvali policiju! (foto)

BK TV 08.12.2017
Carinici su u saradnji s policijom na graničnom prelazu Gradina sprečili nemačkog državljanina da iz Srbije iznese 20.000 evra, koje nije prijavio. Novac je otkriven nakon što su nadležni pregledali automobil „Volkswagen Golf“ nemačkih… »