Izvor: Vesti online arhiva vesti 08.12.2017

Dragomir Antonić: "Vesti" su savremeno čudo

Vesti online 08.12.2017
"Danas reći da nešto radi i postoji četvrt veka, a nije proglašeno za kulturno-istorijsko dobro, izaziva u najmanju ruku čuđenje. Šta može trajati toliko u eri kad "pametni" telefoni traju jedva godinu dana, da bi ih potisnuli još "pametniji". O… »

Sasha u Hangaru, podrška Theo Kottis

Vesti online 08.12.2017
Jedno od najvećih di-džej imena Sasha, a pored njega i mlada nada Theo Kottis, u subotu 9. decembra u Hangaru kod luke Beograd (Knežopoljska 3), provozaće svojim jedinstvenim tonovima sve ljubitelje progresivnog zvuka. Sasha je velški di-džej i… »

Kraljica fada Mariza - oduševila Beograd

Vesti online 08.12.2017
Kraljica fada Mariza u četvrtak uveče oduševila je beogradsku publiku koncertom u rasprodatoj velikoj dvorani Sava centra, u koji se posle nekoliko godina pauze vratila šesti put, sada da promoviše aktuelni album "Mundo". - Veliko je zadovoljstvo… »

Kralj na ponjavi

Vesti online 08.12.2017
Crnu Goru je 1838. posetio saksonski kralj Fridrih Avgust Drugi sa velikom pratnjom i zadržao se nekoliko dana. Kao ljubitelj botanike, bio je najpre privučen neobičnim biljnim svetom, a ubrzo je poželeo da se upozna i sa osobinama naroda. Vladika… »

Šešelj: Ubiću se u Hagu, ali polako, da ih mučim

Vesti online 08.12.2017
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da nema nameru da se vraća u Hag, gde ga 13. decembra očekuje žalbena rasprava po oslobađajućoj presudi za ratne zločine. Šešelj je za list "Kurir" rekao da ga presuda i Međunarodni… »

Vozovi kao saune

Vesti online 08.12.2017
Vlasti su od kraja novembra obećale puno bolji javni prevoz u Sidneju sa čak 1.500 novih polazaka nedeljno na železničkim linijama. Posle desetak dana primene novog reda vožnje putnici se žale da je stanje na mnogim linijama gore nego što je bilo… »

Cenite i nas umetnike

Vesti online 08.12.2017
Nedžat Velija je pre 25 godina došao u Nemačku i od prvog dana je uz "Vesti". - "Vesti" redovno čitam još od kada sam, pre 25 godina, kao izbeglica s Kosova iz Metohije došao u Nemačku, a inače sam Rom po nacionalnosti. Drago mi je da, između… »

Da li ste iznenađeni? Njima Rusi najviše veruju

Vesti online 08.12.2017
Predsednik Rusije Vladimir Putin zauzeo je ubedljivo prvo mesto prema poverenju ruskih građana političarima na teritoriji Ruske Federacije sa ukupnih 53 odsto podrške, pokazalo je istraživanje Ruskog centra za izučavanje javnog mnjenja (VCIOM). Na… »

Ozi trgovcima nema spasa?!

Vesti online 08.12.2017
Amazon Australija, noćna mora ovdašnjih trgovaca, počeo je sa prodajom na Petom kontinentu. Posle više meseci pregovora i delimičnog pokretanja prošlog meseca, najveći onlajn trgovački sajt na svetu i službeno je otvorio lokalno divovsko… »

"Gardijan" o smrti devojčice: "Terali je nazad u Srbiju"

Vesti online 08.12.2017
"Gardijan" u novom članku piše o tragičnoj sudbini Madine, šestogodišnje devojčice koju je ubio voz na hrvatskoj granici. Kada je voz udario šestogodišnju Madinu Husini, njena porodica došla je do hrvatske granične policije i preklinjala za… »