Izvor: Vesti online arhiva vesti 08.12.2017

Teodora se ponovo smeje

Vesti online 08.12.2017
Teodora Vranješević se ponovo smeje! Ova devojčica od 10 godina rodom iz Kragujevca još od maja boravi u Frankfurtu, u Univerzitetskoj klinici metropole na Majni, i na putu je oporavka od teške bolesti koja je muči od početka ove godine kada joj je… »

Izraelska armija oborila raketu iz pravca Gaze

Vesti online 08.12.2017
Armija Izraela oborila je raketu koja je bila lansirana iz Pojasa Gaze, saopšteno je iz izraelske vojske. - Sistem protivraketne odbrane ’Gvozdena kupola‘ presreo je raketu koja je lansirana iz Pojasa Gaze ka južnom Izraelu - navedeno je u… »

Prijatelji naši, hvala do neba

Vesti online 08.12.2017
Nedavno prispela donacija od 300 dolara naših vernih čitalaca Dijane, Silvane i Filipa iz Melburna za slepog dečaka 13-godišnjeg Aleksandra Smukova, iz Dobrinaca kod Rume, stigla je u ruke njegove porodice. Za to se pobrinula majka Aleksandra… »

Fešta kod "Tesle"

Vesti online 08.12.2017
Kulturno-umetničko društvo "Nikola Tesla" iz Lucerna organizovalo je nedavno 14. po redu Susrete srpskog folklora. Pred više od 500 gostiju, učestvovali su "Sveti Sava" iz Cuga, Ostrog iz Inzbruka, Sloga iz Ciriha, "Vuk S. Karadžić" iz Roršaha i… »

Lavinu humanosti započinje Raduljica

Vesti online 08.12.2017
Humanitarna organizacija Zajedno za život, u saradnji sa sajtom za aukcije Limundo, pokrenula je novu akciju u kojoj će se samo posebni primerci dresova i rekvizita naših proslavljenih sportista naći na internet aukciji. Razlog ovakvog vida animiranja… »

Sve veći red za Boaćija

Vesti online 08.12.2017
Crvena zvezda i Ričmond Boaći biće na slatkim mukama narednog meseca, kada kreće fudbalska pijaca. Iz dana u dan sve veći red za reprezentativca Gane, koji je briljirao ove polusezone. Kako piše mozzartsport.com skauti Vest Bromvič Albion… »

Opština Bor mora da plati 6 miliona dinara zbog žirafe, koju nema

Vesti online 08.12.2017
Sa računa opštine Bor skinuto je šest miliona dinara, jer su izvođači radova, koji su u ovdašnjem Zoološkom vrtu sagradili objekat za žirafu, koji im nije bio plaćen, sudskim putem uterali dug. Međutim, iako je objekat podignut, žirafa u… »

Počinje brojanje sova

Vesti online 08.12.2017
Zimovališta sova utina poznata su naučnoj i široj javnosti u Srbiji već nekoliko decenija. Budući da je na velikom delu životnog prostora ove vrste u Evropi došlo do drastičnih promena stanišnih i prehrambenih uslova, populacije utina se smanjuju… »

Vikend izdanje "Vesti" na VESTI DIGITAL: Žene koje drmaju svetom i - druge priče

Vesti online 08.12.2017
Ako hoćeš neki posao da završiš, daj ga ženi - kaže jedna izreka. Nije poznato da li se u Nemačkoj birači vode tom logikom, ali poverenje ipak daju Angeli Merkel, koja ne samo da čvrstom rukom drma državom, već je opisuju kao "de fakto"… »

Tito je bio veliki šaljivdžija, ali je zbog ovog vica slao na Goli otok

Vesti online 08.12.2017
Neprikosnoveni vladar komunističke Jugoslavije Josip Broz Tito važio je za čoveka koji ima dobar smisao za humor. Tito je voleo da se šali, pa čak i na svoj račun. Često su mu gosti bili neke od najpopularnijih javnih ličnosti vremena u kojem je… »