Izvor: Alo arhiva vesti 14.12.2017

Produžen rok za upis javne svojine

Alo 14.12.2017
Rok za podnošenje zahteva za upis javne svojine produžen je za tri godine, odnosno do 2020. godine, utvrdjeno je izmenama Zakona o javnoj svojini koje je danas usvojila Skupština Srbije. Prvobitno taj rok je bio do 31. decembra ove godine. Zakonom o… »

Žiža izgubila razum, Lepi Mića je doveo do ludila!

Alo 14.12.2017
Lepi Mića je na sastanku prozivao Žižu Stojanović zbog čega je glumica poludela. Samo jednom rečenicom ju je isprovocirao toliko da je ona izgubila razum. Naime, Mića j bio najglasniji u iskazivanju svojih stavova, a tokom sastanka je uzvikivao: -… »

Vozači, pazite na mokre kolovoze i odrone!

Alo 14.12.2017
Pretežno oblačno vreme, ponegde sasvim slaba kratkotrajna kiša, kolovozi su mokri i zato se vozačima savetuje da u ovim večernjim satima kako zbog odrona tako i zbog moguće magle povećaju opreznost tokom vožnje i prilagode vožnju. Prema… »

Psi produžavaju život čoveku, a evo i kako

Alo 14.12.2017
Još jedan razlog da treba da imate kućnog ljubimca! Psi su naši verni prijatelji, ali da li ste znali za to da psi mogu da nam produže život? Naime, istraživači su nadgledali preko 3,4 miliona ljudi u dugačkom periodu od 12 godina i pratili… »

"Završićeš u 'Zabeli”!

Alo 14.12.2017
Aleksandra Jerkov, narodna poslanica iz redova DS-a, žestoko je reagovala na optužbe Maje Gojković, predsednice Skupštine Srbije, koja je kazala da se Jerkovljeva obrazovala u CIA. - Pošto me Maja Gojković proziva u Skupštini da sam se obrazovala u… »

Vučić se sastao sa predsednikom parlamenta

Alo 14.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas popodne u Havani sa predsednikom Narodne skupštine Kube Estebanom Lasom Ernandesom. Predsednik Srbije boravi u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Kubi, kojoj, sudeći po vodećim nacionalnim medijima… »

Predviđali joj Holivud, a onda ju je Željko Joksimović izbacio iz takmičenja!

Alo 14.12.2017
Antoniju Doru Pleško javnost upoznala 2009. godine kada je kao desetogodišnja devojčica oduševila žiri Supertalenta i u finalu osvojila četvrto mjesto. Djevojčica je pokazala neveovatan talent za ples i pevanje, a stručni žiri predviđao joj je… »

Srbija napreduje, ali je guši administracija i sporo sudstvo

Alo 14.12.2017
U okviru konferencije "Ekonomist - Svet u 2018" održan je panel "Kuda se kreće srpska privredna lađa", na kome su ekonomisti i menadžeri govorili o ekonomskim perspektivama Srbije i regiona. Predstavnici privrede slažu se da je Srbija napredovala… »

Mišković: Nisam u pohodu na Beograd!

Alo 14.12.2017
"Potpuna je neistina da je Miroslav Mišković povezan sa gradskim izborima u Beogradu, kako ste vi to objavili u broju od 14. decembra", poručio je Miškovićev advokat Andrej Prekajski u reagovanju na teksti koji je objavljen u "Alo!" novinama. - Ne… »

Istraga zbog korupcije protiv 36 osoba, 16 uhapšeno

Alo 14.12.2017
Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu protiv 36 osoba, od kojih je 16 njih uhapšeno, zbog sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa od 1. januara 2015. godine danas na teritoriji Srbije vršili krivična dela zloupotreba… »