Izvor: BK TV arhiva vesti 18.01.2018

Geomagnetna oluja sutra pogađa zemlju!

BK TV 18.01.2018
Zemljino magnetno polje sutra će pogoditi geomagnetna oluja najslabije jačine, saopšteno je iz američkog Centra za predviđanje vremenskih prilika u svemiru i Agencije za proučavanje okeana i atmosfere (NOAA). Reč je o fenomenu koji može da utiče… »

Kosovsko Ministarstvo odgovorilo na zahtev Srbije

BK TV 18.01.2018
Zajedničko saopštenje kosovskih ministarstava pravde i unutrašnjih poslova! Kosovsko Ministarstvo pravde otvoreno je za međusobnu saradnju u skladu sa važećim bilateralnim sporazumom, nakon što su srpski nadležni organi poslali zahtev za uzajamnu… »

Rusija se neće pridružiti Ugovoru o zabrani nuklearnog oružja

BK TV 18.01.2018
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da Moskva ne planira da se pridruži Ugovoru o zabrani nuklearnog oružja. "Rusija se neće pridružiti Ugovoru o zabrani nuklearnog oružja", rekao je Lavrov. Prema njegovim rečima, Moskva… »

Norvežani u nastavku slomili krila Orlovima

BK TV 18.01.2018
Novi debakl Srbije Rukometaši Srbije poraženi su u prvom duelu druge faze Evropskog prvenstva u Hrvatskoj od Norveške (32:27). Orlovi su rivalu parirali tokom prvog poluvremena koje je završeno nerešenim rezultatom (17:17), ali je u nastavku usledio… »

Nezdrava navika prilikom kijanja: Ne sprečavajte protok vazduha

BK TV 18.01.2018
Na bolniji način naučio lekciju Britanski lekari apelovali su na građane da ne blokiraju protok vazduha kroz usta i nos prilikom kijanja, a povod je bio slučaj 34-godišnjeg muškarca koji je pokušavajući da spreči kijanje na taj način zadobio… »

Kad čujete kako Japanci izvode 'Ajde Jano - zaigraće vam srce! (foto+video)

BK TV 18.01.2018
Verujte nam na reč - njihov koncert ne bi trebalo da propustite. Članovi japanske muzičke grupe "JapaLkan", održaće svoj prvi koncert u Beogradu pod nazivom "Srpski koncert - voljenoj srpskoj zemlji" 19. januara u 19 časova, u Ustanovi kulture "Vuk… »

Veselji odmah posle upozorenja Amerike: Specijalnog suda će biti!

BK TV 18.01.2018
Konačno! "Specijalnog suda će biti i neću dozvoliti iznenadenja i jednostrane poteze koji mogu da dovedu u pitanje partnerstvo sa SAD i EU", izjavio je večeras predsednik Demokratske partije Kosova i kosovskog parlamenta Kadri Veselji. Veselji je za… »

Kanga napušta Beograd: Poznato je koliko će zaraditi klub, igrač, ali i ko će zauzetii njegovo mesto

BK TV 18.01.2018
Gabonac, umesto u Tursku, sledeće nedelje odlazi u Češku Ponuda od milion evra iz Praga za Kangu zadovoljila je apetite Crvene zvezde, a posle kratkog oklevanja i razmišljanja i crveno-beli Gabonac odlučio je da prihvati ponudu Sparte koja iznosi oko… »

Makabi lako izašao na kraj sa crveno-belima

BK TV 18.01.2018
Novi poraz Beograđana u Evroligi Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 19. kolu Evrolige na gostovanju Makabiju u Tel Avivu (89:75). Izabranici Dušana Alimpijevića, već tokom prve dve četvrtine su izgubili priključak, pa je nastavak meča… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 19. januar 2018. godine!

BK TV 18.01.2018
BKTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 19. januar. Dnevna štampa u izdanjima za petak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 19. januar i dalje pišu o sahrani brutalno ubijenog… »