Izvor: BK TV arhiva vesti 18.01.2018

Otvaranje slobodne zone Evroazijske unije sa Srbijom

BK TV 18.01.2018
Srbija je već predložila listu proizvoda koje bi mogla da izvozi u tu uniju. Putinova izjava ohrabruje sve potencijalne izvoznike. Predsednik Rusije Vladimir Putin je izrazio očekivanje da će tekući pregovori Evroazijske ekonomske unije (EEU) o… »

Novi zakon za pekare: Više neće moći da vas varaju!

BK TV 18.01.2018
Nova pravila za pekarsku industriju stupila su na snagu 1. januara, a sa ovim zakonom morao bi doći kraj brojnim pekarskim prevarama na domaćem tržištu. Potrošačima bi promenom zakona trebao biti olakšan izbor jer je zagarantovan minimum kvaliteta… »

Senat odobrio zakon: Amerika opet može da nas prisluškuje?

BK TV 18.01.2018
Američki Senat danas je odobrio zakon o ponovnom odobrenju operacija prisluškivanja stranih državnjana u inostranstvu, koje sprovode pojedine američke obaveštajne agencije. Za šestogodišnje produženje programa glasalo je 65 senatora, a 34 je bilo… »

Američka misija na Kosovu: Istragu o ubistvu da vode samo kosovske institucije

BK TV 18.01.2018
Zamenica šefa Misije SAD na Kosovu Kolin Hajlend ponudila je danas, na sastanku sa kosovskim ministrom unutrašnjih poslova Fljamurom Sefajem, punu podršku SAD u istrazi o ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića, ali je, kako prenosi kosovski… »

Pogledajte jedine vesti koje menjaju pogled na svet oko vas! (video)

BK TV 18.01.2018
BKTVNews izdvaja za vas, u samo jednom minutu, vesti iz zemlje i sveta, koje će vam ponuditi nešto drugačije od onog što ste danas mogli da vidite na naslovnim stranama. Ako ste juče propustili da pogledate koje smo zanimljive vesti izdvojili za vas… »

Dan fudbalera partizana: Kako crno-beli dočekuju novajlije, šta peva Stojković tokom treninga i kome Đukić duguje 50 evra…

BK TV 18.01.2018
Iskoristite jedinstvenu priliku da zavirite u Zemunelo. Dnevna rutina fudbalera šampiona Srbije, puna je smeha, ali i znoja i napora. Kako jedan radni dan izgleda iz crno-bele perspektive pogledajte u priloženom videu. Brazilac i zvanično napustio… »

Tradicija se nastavlja: Marčelo proslavlja rođendan 20. januara u "Elektropioniru" (video)

BK TV 18.01.2018
Marko Šelić Marčelo će 20. januara u beogradskom klubu "Elektropionir" sa "Napetim kvintetom" tradicionalno proslaviti rođendan na koncertu sa Beograđanima. "Oko nas svuda ista pesma, pa dajemo simboličan doprinos toj 'modi' i mi ćemo 20. januara… »

Zvezda spremna za sud: Švajcarci i Hrvati kec iz rukava odbrane

BK TV 18.01.2018
Početak februara donosi konačnu odluku Na adresu kluba iz Ljutice Bogdana prethodnih dana stiglo je obrazloženje kazne UEFA, a kao odgovor na pismo iz Niona najavljena je žalba koja bi iz Beograda trebala da bude prosleđena Evropskoj kući fudbala… »

Nova saznanja u istrazi ubistva Olivera Ivanovića: Poslednji vlasnik se nalazi u Srbiji

BK TV 18.01.2018
Poslednja informacija! Policija Kosova otkrila je danas poslednjeg vlasnika vozila za koje se veruje da je iz njega pucano na predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Kako je za prištinski list "Gazetui ekspres" rekao zamenik komandanta… »

Javnost da predloži ime novog mosta (video)

BK TV 18.01.2018
Most novog Železičko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu još uvek nema zvanično ime, pa je zbog toga njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu "NSBuild" predložio da celokupna javnost predloži i da se izglasa najbolje rešenje za ime… »