Izvor: Kurir arhiva vesti 18.01.2018

Smrtonosni grip kosi po Americi: Dok su večerali dečaku je (12) pozlilo, dva dana kasnije majka je zatekla jezivu scenu u…

Kurir 18.01.2018
Majkl je počeo da povraća za vreme večere 9. januara. Majka ga je sledećeg jutra odvela u bolnicu jer s edečak osećao loše i nije prestajao da povraća. Majklova majka Džesika rekla je da je dečaka vakcinisala protiv gripa u decembru, i da je bio… »

Crna magija za okrivljene: Obezglavljeni pilići pronađeni u američkoj sudnici!

Kurir 18.01.2018
Mrtvi pilići pronađeni su ispod klupe u delu sudnice gde sedi publika tek kada je odatle počeo da se širi nesnosni smrad. Navodi se da su lešine bile ukrašene srebrnim, zelenim i zlatnim šljokicama, ali da nije jasno kako su se obezglavljeni… »

Trampova osveta medijima: Dodelio nagrade za lažne vesti, evo ko su pobednici!

Kurir 18.01.2018
And the FAKE NEWS winners are... https://t.co/59G6x2f7fD — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 18, 2018 Tamo se onda otvara stranica na kojoj je piše: “2017 je bila godina nepokolebljivih predrasuda, nepoštenih novinskih izveštavanja i čak… »

Njeno detinjstvo je bilo puno bola! Godinama je imala traume i košmare, a danas Dragana Mirković živi u raskoši i izobilju

Kurir 18.01.2018
Dragana Mirković danas proslavlja 50. rođendan, a njena životna priča više je nego uzbudljiva. Dragana je rođena u malom selu Kasidolu, nadomak Požarevca, u četvoročlanoj porodici koju su činili mama, tata i sestra Dušica, a sa njima su živeli… »

Crni Džek iz Vladimiraca pao u Nemačkoj zbog ubistva starice: Policija ga jurila 4 godine, pa ga uhvatili u putničkom…

Kurir 18.01.2018
Saša V. (21) zvani Crni Džek iz Vladimiraca kod Šapca uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je pre četiri godine počinio ubistvo u Srbiji! Kako su preneli nemački mediji, za Sašom V. je srpska policija raspisala međunarodnu poternicu zbog… »

Neda Ukraden oplela po silikonkama: Džaba ti tvoje velike grudi, veštačke trepavice i kosa. Ti si nula!

Kurir 18.01.2018
Pevačica Neda Ukraden je gostujući u emisiji kod Sanje Marinković javno je isprozivala koleginice sa silikonima, a nije je zanimalo što dve takve sede pored nje. Dok su pričale o plastičnim operacijama i drugim veštačkim pomagalima kojima žene u… »

(Foto) horor u napuštenoj baraci na Zvezdari: Pronađeno beživotno telo muškarca

Kurir 18.01.2018
BEOGRAD - Beživotno telo sredovečnog muškarca od oko 60 godina pronađeno je jutros, nešto posle 9 časova, u ulici Živka Davidovića u Beogradu. Leš, na kojem nema tragova nasilja, pronađen je u napuštenoj baraci na Zvezdari. Reč je o Žarku M… »

(Video) Dramatičan momenat: Gliser je jurnuo pravo na njih, a ribari su za dlaku izbegli smrt!

Kurir 18.01.2018
Kamera je snimila dramatičan trenutak kada je motorni gliser koji pripada Marlinu Lju Larsenodu od 31 metra je udario u ribarski čamac a trojica ribara imala su sreću da u poslednjem trenutku skoče u reku i spasu sebi život. Incident se dogodio u… »

Jovana prekida porodiljsko, vraća se na posao: Evo kad startuje novi jutarnji program i o čemu brine voditeljka! A ovo su…

Kurir 18.01.2018
Jovana Joksimović je zbog napuštanja TV "Pink" ubrzala svoj povratak na male ekrane i već danima sa kolegom Srđanom Predojevićem pravi koncept novih emisija. Televizijski transfer godine uzburkao je programsku šemu kako Televizije "Pink", sa koje su… »

Izašao iz zatvora i ponovo silovao ženu: Kajem se, ali šta ću! Izdržaću kaznu!

Kurir 18.01.2018
Iako moraju da se javljaju u policijsku stanicu tokom boravka na slobodi te se nalaze pod prividnim nadzorom centara za socijalni rad, ne prođe puno vremena do njihovog ponovnog hapšenja. Takvih primera u zatvorima ima na stotine, što, prema… »