Hronika arhiva vesti 06.06.2018

Mrak na oči zbog prebijenog sina

Vesti online 06.06.2018
Nakon potrage, beogradska policije uhapsila je Zorana Grujića, inače fudbalskog menadžera, koji je posle sukoba njegovog sina starog šest godina sa dečakom od 12 godina, otišao do stana roditelja starijeg dečaka i izrešetao ih po nogama. Prema… »

Tinejdžerka koja je tukla devojčicu juče pokušala da se ubije: Srbija ne prestaje da bruji o brutalnom nasilju iz školskog…

Kurir 06.06.2018
Ustani gore! Šta nećeš? Ustani gore, bre! Šamar, jedan, drugi... Koleno u glavu... Ne udaraj me, pusti me! Ne. Ovo nije scena iz filma, ovo je još jedno u nizu brutalnih vršnjačkih nasilja koje se nedavno dogodilo u jednom beogradskom parku… »

Ubistvo u Kruševcu

RTS 06.06.2018
Nešto posle deset časova, ispred starog hotela "Golf" u kruševačkom naselju Prnjavor, dogodilo se ubistvo. Muškarac D. S. je pogođen sa više hitaca iz vatrenog oružja. Kako RTS nezvanično saznaje, sa više hitaca iz vatrenog oružja pogođen je… »

Beograd: Četvoro povređeno u saobraćajkama

RTV 06.06.2018
BEOGRAD - U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, kazao je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac. Prema njegovim rečima, prva nezgoda se dogodila u 19.24 na Voždovcu u ulici Mirče… »

Uhapšen zbog prevoza migranata

Dnevnik 06.06.2018
ZAGREB: Državljanin Srbije star 60 godina osumnjičen je u Hrvatskoj da je za unapred dogovoreni novčani iznos, u nehumanim uslovima, u kombi vozilu prevozio 23 migranta, u nameri da im omogući da ilegalno izađu s teritorije Hrvatske i uđu u druge… »

Izbo oca, veštaci kažu da je bio neuračunljiv: Ljumovića umesto suđenja čeka lečenje

Blic 06.06.2018
Radoš Ljumović (36) koji je zimus u porodičnom stanu ubio oca u Resavskoj ulici ubio oca Branimira Ljumovića (79) proglašen je neuračunljivim, nakon obavljenog neuropsihijatrijskog veštačenja. Utvrđeno je da je u vreme izvršenja ubistva bio… »

Staklorezac pred sudom zbog ubistva pekara: Gavranoviću za zločin u Resavskoj preti do 40 godina robije

Blic 06.06.2018
Viši sud u Beogradu zakazao je za 13. jun pripremno ročište u procesu protiv stakloresca iz Resavske ulice Filipa Gavranovića (32) optuženog da je početkom novembra prošle godine ubio komšiju pekara Nikolu Ostojića, čije je telo pronađeno u… »

Katarinu je muž izbo 17 puta, krvava je ležala na podu dok je beba od 11 meseci puzila ka njoj: Žrtva otkrila šta ju je…

Press 06.06.2018
Katarina Mitić (22) iz Gornje Gušterice kod Lipljana u blizini Gračanice na Kosovu koju je suprug Milan (25) ubo nožem 17 puta, otkriva da je posle drugog uboda u grudi namerno pala praveći se da je mrtva i da joj je to spasilo život. Foto:telegraf… »

Ubistvo U KRUŠEVCU: Otac ubijenog kruševačkog žestokog momka izrešetan na ulazu u hotel

Blic 06.06.2018
Muškarac Dejan Stanković ubijen je danas oko 10.30 u kruševačkom naselju Prnjavor. On je sa više hitaca upucan ispred ulaza hotela Golf. Stanković (71) je od ranije poznatom policiji, i on je jedan od blizanaca koji su 2015. bili osumnjičeni za… »

Detalji jezivog zločina: Ubio ženu da bi je sprečio da se viđa sa drugima kad on umre

Blic 06.06.2018
Petar Jovanov (69) iz Zagajice kod Vršca, juče oko dva sata u njihovoj porodičnoj kući, hicem iz puške ubio je svoju suprugu Bosilju (63) a zatim je pokušao i sebi da oduzme život, ali ga je metak ranio u rame, nakon čega je smeštem u bolnicu… »