Hronika arhiva vesti 06.06.2018

Drama na Zelenom vencu: Napadnuti učenici

Mondo 06.06.2018
Napadnuti su učenici srednje Ugostiteljsko turističke škole...Uhapšen osumnjičeni. Foto: Mondo/Goran Sivački Dvojica učenika (17) srednje Ugostiteljsko turističke škole lakše su povređena ispred zgrade ove obrazovne ustanove u Jug Bogdanovoj… »

Drama ispred škole na Zelenom vencu: Pijani čovek napao đake?

Srbija danas 06.06.2018
Incident se desio u Jug Bogdanovoj ulici. Dvojica maloletnih učenika srednje Ugostiteljsko turističke škole lakše su povređena ispred zgrade ove obrazovne ustanove u Jug Bogdanovoj ulici, kada ih je navodno napao muškarac u vidno alkoholisanom… »

Sudar kamiona kod smederevske železare: Dve osobe povređene!

Srbija danas 06.06.2018
Nesreća se dogodila oko 13.00 časova. Dve osobe su povređene u sudaru dva kamiona koji se dogodio danas oko 13.00 na obilaznici kod Železare u Smederevu. Vozači kamiona su zbog povreda prebačeni u Beograd, ali nisu životno ugroženi. Jednog vozača… »

Trola u Beogradu isekla prolazniku vrat!?

Mondo 06.06.2018
U nesvakidašnjem saobraćajnom incidentu, koji se dogodio na uglu Ulica kneza Miloša i Nemanjine, povređen je pešak, muškarac star 56 godina. Foto: MONDO/Stefan Stojanović On je pukom srećom preživeo, kada je kontkatna trola s linije 41L spala sa… »

Urnebesna tuča u Užicu: Kineskinje se nasred ulice potukle zbog dečka, a ono što su uradile posle nasmejalo i policajce

Blic 06.06.2018
Užičani koji su se danas zatekli ispred ulaza u centralnu gradsku apoteku mogli su na delu da vide imrpovizaciju neke drevne istočnjačke borilačke veštine u izvođenju dve dame. Kineskinje, koje se po logici stvari poznaju, sukobile su se na uglu… »

Da li je ovo motiv brutalne likvidacije u Kruševcu? Dejan Stanković je danas ubijen, a razlog je bizaran

Srbija danas 06.06.2018
Pre mesec dana sin mu je dobio metak u čelo. Dejan Stanković (71), zvani Ždrokinac, ubijen je oko 10.30 sati u kruševačkom naselju Prnjavor. On je inače otac Vojina Stankovića (41) žestokog momka iz ovog grada koji je, takođe, pre svega mesec… »

Mladić koji je zbog šake novca brutalno iskasapio oca izbegao suđenje

Srbija danas 06.06.2018
Ubistvu prethodila svađa. Radoš Ljumović (36) koji je zimus u porodičnom stanu ubio oca u Resavskoj ulici ubio oca Branimira Ljumovića (79) proglašen je neuračunljivim nakon neuropsihijatrijskog veštačenja. Utvrđeno je da je u vreme izvršenja… »

Komentar: Naser

Večernje novosti 06.06.2018
Kad je reč o pravosuđu, BiH je zemlja apsurda. Liči na jednosmernu ulicu na čijem su kraju uvek Srbi zločinci, a Bošnjaci žrtve. Da je drugačije, Orić, Dudaković, Mahmuljin i drugi bi bili iza rešetaka. APELACIONO veće Suda BiH ukinulo je… »

Oriću nova presuda?

Večernje novosti 06.06.2018
Apelaciono veće Suda BiH ima dve opcije u slučaju komandanta odbrane Srebrenice: Odluka na osnovu postojećih podataka ili otvaranje postupka. Očekuje se prihvatanje žalbe i ukidanje prvostepene presude. PRAVDA za srpske žrtve iz Bratunca i… »

Nije slučajnost! Danas je ubijen Stanković, a samo tri godine ranije na istom mestu ubijen je član Jotkinog klana

Srbija danas 06.06.2018
Užas u Kruševcu. Dejan Stanković (70) ubijen je danas oko 10.15 u kruševačkom naselju Prnjavor. Ubistvo se, dogodilo nedaleko od hotela "Golf" u tom gradu. Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da se pre tri godine u istom… »