Hronika arhiva vesti 06.06.2018

U toku je pravi kriminalni rat na ulicama Beograda! "Vrlo brzo će se dogoditi novo ubistvo, bara za krokodile postala mala!"

BK TV 06.06.2018
Niz ubistava u proteklih mesec dana na beogradskom asfaltu. U 12 vatrenih obračuna 7 ljudi je ubijeno, a 6 ranjeno. Da li je bara postala premala za krokodile? "Cela regionalna bara je premala za tu vrstu posla. U toj bari i u regionalnoj bari su sve… »

Ubistvo u Kruševcu! Stanković izrešetan kod hotela "Golf", nedavno mu ubijen i sin

Srbija danas 06.06.2018
Jezivo. Dejan Stanković (70) ubijen je danas oko 10.15 u kruševačkom naselju Prnjavor. Ubistvo se, dogodilo nedaleko od hotela "Golf" u tom gradu. Foto: Profimedia Ubica je iz vatrenog oružja ispalio više meraka i usmrtio Stankovića, koji je imao… »

Izrešetan sa 60 metaka: Pripadnik kavačkog klana likvidiran posle susreta na Kopaoniku

Kurir 06.06.2018
Crnogorac Davorin Baltić (41), koji je povezivan sa kavačkim klanom i likvidiran 1. januara u sačekuši u Beogradu, tog dana je putovao na Kopaonik gde se susreo sa poznanicima, a da li su ti sastanci povezani sa ubistvom, istražuje se. - Baltić se… »

Pao mi mrak kada sam video krv na gaćama sina: Otac otkrio detalje užasa na Novom Beogradu?

Srbija danas 06.06.2018
Prvo put držao oružje? Pao mi mrak na oči! Sin mi je ispričao šta se desilo, ali koliko je ozbiljno, shavtio sam tek kada je skinuo gaće i kada sam video krv na njima. Tada sam poludeo! Ovako, kako se nezvanično saznaje, Z. G. ispričao je šta je… »

Tvrdi da mu je sin brutalno zlostavljan

Politika 06.06.2018
Utvrđeno da je šestogodišnji dečak povređen, ali ne i kako. – Sud nije odredio pritvoru Zoranu G. Zoran G. (49) koji se tereti da je 3. juna uveče hicima ranio S. J. i K. J. nakon incidenta u parku u Novom Beogradu, u kojem su učestvovali njihovi… »

Velika pobeda kurira! Posle policijske potere uhapšeni kriminalci iz Kragujevca: Huligani koji su napali Filipa Kostića…

Kurir 06.06.2018
BEOGRAD - Posle velike i koordinirane policijske akcije i potere koja je trajala nekoliko sati, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su trojicu muškaraca zbog sumnje da su danas oko 13 časova u jednom kragujevačkom kafiću brutalno… »

Novi snimak uznemirio javnost: Zašto su deca "podivljala"?

B92 06.06.2018
Beograd -- Video snimak na kome se vidi kako se nad jednom devojčicom iživljava druga, uznemirio je javnost i ponovo otvorio brojna pitanja. Ovaj slučaj je mogao da ima i najstrašniji epilog, jer je tinejdžerka koja je maltretirala mlađu poznanicu… »

Dali mu rok od sat vremena da donese pare! Marinko pretučen zbog 11.000 evra, usledila velika policijska akcija - trojica…

BK TV 06.06.2018
U policijskoj akciji na teritoriji Užica, uhapšena su tri muškarca zbog sumnje da su oko 13 sati u bašti jednog kragujevačkog kafica brutalno pretukli Marinka M. (36) i dali mu rok od sat vremena da im donese 11.000 evra. U suprotnom, zapretili su da… »

"Lupao nam je glavu u zid, tukao u javnosti!" Milica Dabović reagovala na navode o zlostavljanju oca (foto)

Srbija danas 06.06.2018
Starija sestra izdala knjigu. Jelica Dabović, rođena sestra proslavljenih košarkašica Ane i Milice Dabović, objavila je knjigu "Tajna jednog osmeha" u kojoj je opsala jezive situacije iz svog detinjstva, a tiču se zlostavljanja u svojoj porodici… »

Haški zvaničnici saopštili do kada bi trebalo da se okončaju suđenja Karadžiću i Mladiću

BK TV 06.06.2018
Žalbeni postupak u predmetu Radovana Karadžić trebalo bi da bude okončan do kraja godine, a kada je u pitanju predmet Ratka Mladića do kraja 2020, najavili su danas glavni tužilac Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove (MIKT) Serž… »