Izvor: Telegraf arhiva vesti 14.06.2018

Šljivovicu su nam ukrali Česi, na ajvar su navalili Slovenci i Makedonci, ali ove proizvode smo uspeli da zaštitimo i ne zna…

Telegraf 14.06.2018
Sve je počelo još u bivšoj Jugoslaviji, davne 1986. godine, kada su prva dva proizvoda dobila geografsko poreklo. Leskovačka sprža poslednji je na spisku od 70-ak naših proizvoda sa zaštićenim geografskim poreklom. Na prvi pogled statistika ne… »

Žena skinula pantalone i gaće u centru Splita, pa obavila nuždu (VIDEO)

Telegraf 14.06.2018
Jedan od zaprepašćenih prolaznika je snimio čitav događaj. U centru Splita se dogodila nesvakidašnja scena. Jedna žena je usred bela dana obavila nuždu na šetalištu, a potom se i oprala, ne obazirući se na poglede prolaznika. Muškarac spustio… »

Relja objavio najnežniju fotografiju sa Nikolijom i ćerkom Reom ikada! (foto)

Telegraf 14.06.2018
Nikolija je Reu rodila u septembru 2016. godine. Pored redovnih nastupa, što mu je posao, Relja Popović slobodno vreme više ne troši na izlaske, provode i bančenje sa drugarima, već svaki slobodan trenutak koristi da bude sa ćerkom Reom i… »

Posle 15 godina čekanja: Multimedijalni spektakl za otvaranje Narodnog muzeja

Telegraf 14.06.2018
Publika će biti u prilici da vidi neka kulturna dobra koja nisu pre bila deo stalne postavke Narodnog muzeja. Multimedijalni spektakl obeležiće otvaranje Narodnog muzeja čija će stalna postavka 28. juna, posle 15 godina ponovo biti dostupna za… »

Partizan dobio specijalnu pozivnicu za Evrokup! (foto)

Telegraf 14.06.2018
Odlična vest iz Barselone za navijače Partizana. Košarkaški klub Partizan će nastupati u Evrokupu sledeće sezone, odlučio je bord ovog ULEB-ovog takmičenja. Partizan je uspeo da izbori ”vajld kard” za učešće u takmičenju u kome se nadmeću… »

Nova topionica u Boru za tri godine preradila preko milion tona koncentrata (foto)

Telegraf 14.06.2018
Dvesta hiljada tona bakra bez zagađenja vazduha. U novoj topionici u Boru za tri godine prerađeno je preko milion tona koncentrata i bez zagađenja vazduha proizvedeno preko 200 hiljada tona bakra. Od te 2015., kada je novo pirometalurško postrojenje… »

Najavljen muzički spektakl u Topčiderskom parku

Telegraf 14.06.2018
Irena Vujović je istakla značaj ovakvih muzičkih događaja koji privlače pažnju stranih turista i dodala da je Opština Savski venac sa zadovoljstvom podržala "Enter" festival na kojem se očekuje veliki broj posetilaca. Na prvom festivalu muzike… »

Pronašao je džinovsku zmiju u svom toaletu: Kada je zver od dva metra izašla iz wc šolje, vrisnuo je samo jedno ime (FOTO)

Telegraf 14.06.2018
Na kraju je Vielok pozvao policijsku stanicu da oni reše slučaj. Svaki čovek se uplaši kada vide zmiju, ali je poseban slučaj kada zmiju zateknete u svojoj kući, posebno u svom toaletu. Upravo to se i dogodilo porodici Vielok. Naime, šestogodišnji… »

Nišlija stradao dok je pravio deo za hidrocentralu Đerdap: Amputirana mu je noga i na aparatima je za održavanje života

Telegraf 14.06.2018
On je u teškom hemoragijskom šoku usled jakog gubitka krvi. I nakon operacije životno je ugrožen. Nišlija M.M. (48), zaposlen na radnom mestu ispitivač varova u firmi "MIN Kopex", teško je povređen u četvtak ujutro oko 9:30 časova u pogonu ove… »

Srbiju muče alarmantni rezultati: Svaka treća žena abortirala pre rođenja prvog deteta

Telegraf 14.06.2018
Žene u Srbiji neredovno koriste hormonsku kontracepciju, često dolazi do neželjenih trudnoća, a abortusa je sve više. Istraživanje tokom kojeg je u poslednja dva meseca uključeno 1.000 žena u Srbiji, pokazalo je da čak 40 odsto žena imalo barem… »