Izvor: Telegraf arhiva vesti 14.06.2018

Ostvarenje najvećeg sna: Porodila se Slađa Alegro, evo koje nežno ime je dala ćerkici! (foto)

Telegraf 14.06.2018
Nakon mnogo pokušaja, Slađi se konačno ostvario najveći san. Slađa Alegro porodila se i na svet je donela svoje prvo dete! Kako saznajemo, porođaj je protekao u najboljem redu, pevačica je rodila zdravu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali… »

Krckanje prstima vam neće doneti artritis, ali može da vam napravi druge ozbiljne probleme

Telegraf 14.06.2018
Pucketanje zglobovima može da poveća pritisak na tetive i da tako dovede do povrede. Sigurno znate ili ste možda jedna od osoba koja voli da "pucketa" zglobovima. Iako o tome postoje razne teorije da li je štetno ili nije, poslednje istraživanje… »

Kristina se sa 12 godina zaljubila u svoju drugaricu, a onda je obe silovao njihov zajednički prijatelj da bi ih "prevaspitao"

Telegraf 14.06.2018
Kristina se obratila svim tinejdžerkama koje se sada osećaju odbačeno i tužno, kao što se ona nekada u detinjstvu osećala. Sa 12 godina se prvi put zaljubila i to u svoju dobru drugaricu, a sa 13 je silovao njihov zajednički prijatelj… »

Juventus plaća vrtoglavu cifru za srpskog reprezentativca!?

Telegraf 14.06.2018
Stara dama je zainteresovana za usluge sa Sergeja Milinkovića-Savića! Bivši direktor Juventusa Lućano Mođi uveren je da će srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić preći u redove torinskog velikana predstojećeg leta. Mođi veruje da će vezista… »

Poslednji snimak nestalog novinara Stefana Cvetkovića nastao je u Beogradskoj ulici. Odatle se nije vratio kući (video)

Telegraf 14.06.2018
Pretražuje se sve, za novinarem traga žandarmerija i ronioci. Policija je raspisala potragu. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u… »

Premijera plesne predstave "Aliza" u Vuku (foto)

Telegraf 14.06.2018
Premijeri će prethoditi zagrevanje nedelju dana ranije. Premijera plesne predstave ALIZA izraelskog koreografa Ido Gidrona u koprodukciji UK "Vuk Stefanović Karadžić" i Instituta za umetničku igru, a uz podršku Ambasade Izraela u Srbiji, biće… »

Roisin Murphy prvi put na Belgrade Beer Festu (foto)

Telegraf 14.06.2018
Art-pop kraljica, kako su je nazvali britanski mediji, nastupiće na beogradskom Ušću, prvog dana festivala, u sredu, 15. avgusta od ponoći na Inovation stage-u. Belgrade Beer Fest sa ponosom najavljuje koncert britanske elektro-pop zvezde Roisin… »

Političarka upozorila Ruskinje da nemaju seks sa strancima tokom Svetskog prvenstva u fudbalu

Telegraf 14.06.2018
Drugi predstavnik vlasti je istakao da bi strani navijači mogli da donesu viruse u Rusiju i da ih zaraze. Ruskinje bi trebale da izbegavaju da imaju seks sa muškarcima druge rase tokom Svetskom prvenstva u fudbalu jer bi mogle da postanu samohrane majke… »

Evo kako se radi lažno uključenje na Svetskom prvenstvu! (video)

Telegraf 14.06.2018
Spontano uključenje moralo je da se ponovi nekoliko puta. Hiljade i hiljade navijača koji su se sjatili u Rusiju meta su brojnih novinara koji se prosto utrkuju da naprave što atraktivniju priču sa njima, tako je barem dok prvi mečevi na Mundijalu ne… »

Izveštavaju me na 15 minuta o nestalom novinaru: Vučić o angažovanju svih resursa policije i BIA

Telegraf 14.06.2018
Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da svi resursi policije i BIA rade na rasvetljavanju slučaja nestalog novinara Stefana Cvetkovića u Beloj Crkvi. - Stefanović… »