Izvor: Telegraf arhiva vesti 14.06.2018

Nova talačka kriza u Francuskoj: Muškarac zarobio čuvara u zatvoru

Telegraf 14.06.2018
Prema pisanju lokalnih medija, zatvorski čuvar je zarobljen od 8:30 časova jutros po lokalnom vremenu. Nova talačka kriza dogodila se danas u Francuskoj. Jedan muškarac je uzeo kao taoca zatvorskog čuvara, prenosi Sputniknew.com. Ova situacija je… »

Uradili smo eksperiment posle lažne dojave i pitali stručnjaka da li je metan smrtonosan: Spomenuo je kravlje gasove i…

Telegraf 14.06.2018
I redakcija Telegrafa je sprovela prost eksperiment kako bismo proverili da li ima metana u vodi. Beograđane je jutros probudila SMS ili Viber poruka u kojoj su obavešteni da ne smeju piti vodu iz česme. Razlog: u beogradski vodovod je pušten metan… »

Haljina skliznula nasred crvenog tepiha, sevnula bradavica, a ovakvu Rijaninu reakciju niko nije očekivao! (foto)

Telegraf 14.06.2018
Pop princeza pojavila se u skupocenoj haljini "Poiret" Prethodne noći u Londonu je održana premijera dugoočekivanog ostvarenja "Ocean's 8", na kojem se sva u zlatu pojavila i pop princeza Rijana. Rijana je zablistala u zlatnoj metalik kreacijisa… »

Putin čestitao rođendan svom američkom kolegi Trampu

Telegraf 14.06.2018
Američki predsednik rođen je 14. juna 1946. godine, a danas puni 72 godine. Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je rođendan svom američkom kolegi Donaldu Trampu, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. - Predsednik je poslao telegram… »

Aleksija vozi besnu mašinu, ali se još veća prašina diže za njenom guzom (video)

Telegraf 14.06.2018
Teško da ćete je videti na Mundijalu devojka je iz Vladivostoka. Ona se zove Aleksija, vlasnica je besne mašine i za muškarce veoma interesantne pozadine. Sebe opisuje kao moto-devojku i vrlo često se može videti kako krstari mostom preko luke u… »

Ako primetite ovo na vašem iPhoneu, odmah ga odnesite u servis

Telegraf 14.06.2018
Naizgled beznačajan problem može da učini iPhone potpuno neupotrebljivim. U pitanju je malo poznati znak koji ukazuje na probleme kod određenog broja iPhone telefona koji su prodavani u proteklih nekoliko godina. Greška se pojavljuje kod Appleovih… »

Zbog bespravne gradnje na Braču, Beograđankama preti pet godina zatvora

Telegraf 14.06.2018
Ove dve Beograđanke su u maju i junu 2017. godine kao i od oktobra prošle do januara ove godine, u Splitskoj na Braču, kao investitori izvodile građevinske radove a da prethodno za to nisu dobile odgovarajuću građevinsku dozvolu. Protiv Marije Đ… »

Kolarov je igrač top klase, Sergej najbolji u Evropi, a Ljajiću fali...Telegraf pred Mundijal razgovarao sa novinarom Gazete!

Telegraf 14.06.2018
Frančesko Fontana gledao uživo meč Srbije i Bolivije u Gracu. Imao je samo jedno na umu - da u Gracu, posle meča između fudbalskih reprezentacija Srbije i Bolivije, uradi intervju sa jednim članom Orlova koji igra u Seriji A! Sergej Milinković… »

Bukti rat Bube Korelija i MC Stojana, a nakon nove poruke srpskog pevača na račun bosanskog repera nastaće totalni haos…

Telegraf 14.06.2018
- Stojane... Ne brukaj se, Stojane, seljačino. Muzika za ruralnu sredinu - rekao je Buba i tako je počeo rat preko Instagrama. Buba Koreli i MC Stojan žestoko su zaratili i, po svemu sudeći, ovaj konflikt neće se tek tako završiti! Naime, sve je… »

Novi trend na svadbama: Umesto tradicionalnog cveća mlade nose buket oko koga se žene otimaju, ali da bi ga pojele! (foto)

Telegraf 14.06.2018
Ovaj trend osmislili su vlasnici italijanskih restorana u Feniksu i Arizoni. Među mladencima vlada novi, a neki bi rekli pomalo bizaran trend. U pitanju je pica buket. Prema pisanju svetskih medija sve je više nevesta koje koje odlučuju da tracionalan… »