Izvor: Telegraf arhiva vesti 14.06.2018

Pronađen leš muškarca u podrumu zgrade u Novom Sadu

Telegraf 14.06.2018
Prema nezvaničnim informacijama, kod njega su pronađena dokumenta na ime Sava Tubić (78). Policija je pronašla leš starijeg muškarca u podrumu jedne zgrade. Sava je nestao u Novom Sadu: Javio se iz podruma neke zgrade i od tada mu se gubi svaki trag… »

Gde se u Srbiji voze za 1 dinar?

Telegraf 14.06.2018
Karte su namenjene za prevoz osoba starijih od 65 godina i đaka putnika, i za njih će biti besplatne. Jagodinsko preduzeće za prevoz putnika gradu će dati 500 povlašćenih autobuskih karta, po ceni od jedan dinar, za prevoz putnika na gradskim i… »

Na kataklizmične oblake u Srbiji ispaljeno 1.164 rakete, šteta i dalje ogromna i nenadoknadiva

Telegraf 14.06.2018
Protivgradne rakete imaju stepen uspešnosti između 50 i 60 odsto, pa ne mogu u potpunosti sačuvati poljoprivredno zemljište od udara grada. Ekipe iz lokalnih samouprava od jutros su na terenu i procenjuju štetu i celokupno stanje na poljoprivrednom… »

Prve procene štete u Užicu višemilionske: Nevreme urnisalo grad i sela, sve izgleda kao posle sudnjeg dana (foto) (video)

Telegraf 14.06.2018
Najveća šteta, prema nezvaničnim informaicjama, zabeležena je u selu Ponikovice, u Lunovom selu i Karanu. Nevreme kakvo se ne pamti pogodilo je Užice, grad koji je padao deset minuta ostavio je iza sebe pustoš i prizore koje nismo viđali ni tokom… »

Uhapšeni osumnjičeni za izazivanje panike! Širili lažnu informaciju da je voda zatrovana

Telegraf 14.06.2018
Oni se sumnjiče da su na društvenim mrežama širili lažnu informaciju da "u naredna dva dana vodu u Beogradskom vodovodu ne treba koristiti za piće, jer se u vodu greškom prosuo metan, pun kancerogenih čestica" Pripadnici Ministarstva unutrašnjih… »

Proslavite mesec fudbalske groznice uz jedinstvene Viberove prognoze rezultata

Telegraf 14.06.2018
Viber je spremio veliko iznenađenje za Svetsko prvenstvo u fudbalu. Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za komunikaciju, uvodi jedinstvenu kombinaciju poznatog takmičarskog duha poklonika fudbala i sposobnosti predviđanja ishoda mečeva u… »

Jezivo nevreme pogodilo i komšiluk: Pijavice nad Jadranom nosile suncobrane (video)

Telegraf 14.06.2018
O pijavicama su građani izveštavali i iz okoline Hvara, Visa, Brača i Šolte. Snažno nevreme praćeno kišom i gradom, osim Zagreba, pogodilo je i druge delove Hrvatske, a primećeno je i više pijavica, prenose hrvatski mediji. Kako navodi Istramet… »

Priština da pokaže ozbiljnost: Premijerka Srbije progovorila na temu Briselskog sporazuma

Telegraf 14.06.2018
Brnabić je ukazala je da su incidenti i napadi na Srbe koji žive na KiM nešto što otežava dijalog i nastojanje Srbije da se pronađe kompromis. Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija pokazala konstruktivnost i da je uvek… »

Beogradski noćni market po prvi put na pijaci "Zvezdara"

Telegraf 14.06.2018
Očekuje Vas dobra kupovina, odlična atmosfera i neponovljiva zabava. Pozivamo Vas da posetite 15. Beogradski noćni market, koji se po prvi put organizuje na pijaci "Zvezdara", pod sloganom "BNM kod Cvetka" u petak, 15. juna 2018. godine u periodu od 18… »

Još dve smrti zbog selfija: Australijanka i Britanac poginuli dok su pokušavali da uhvate telefon

Telegraf 14.06.2018
Ribari su pronašli njihova tela u utorak ujutro na plaži, a mobilni kojim su pokušavali da snime fotografiju pronađen je na zidu. Britanac Majkl Kerns (33) i Australijanka Luiz Benson (37) pali su sa 40 metara visokog zida u Portugalu i poginuli… »